Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Обаче в сайта на Планета са качили интервюто на половина - нито думичка не са написали за наградите и за Преслава :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много ясно, че ако беше взела тези награди, нямаше да се оплаква. Това е все вдно да кажеш: "ако не ти бяха намалили заплатата, нямаше да напуснеш, нали?" Не е правилно Галена всяка вечер да се раздава, да прави най-големите хитове, да изумява с визии и видеопродукция и накрая да дават наградата, която си е заслужила, на Преслава, която не я задминава по нито един от тези показатели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Има ли шанс Пайнер да се подмажат на Галена и да й дадат певица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Има ли шанс Пайнер да се подмажат на Галена и да й дадат певица? Аз залагам на това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А дали ако Галена беше получила въпросната награда, заради която стана цялата тази драма щеше да се изказва така? Естествено, че не! Тогава щеше целият й труд да бъде оценен и нямаше да има проблем. Не може да изкараш албум, да направиш клипове като Пантера, Стара каравана, В твоите очи и Една жена, хората да ги превърнат в хитове, и накрая най-голямата награда да вземе друга. Радвам се все пак, че е осъзнала, че наградите реално нямат стойност и е много по-важно клубовете да са пълни и всички да ти пеят песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Естествено, че не! Тогава щеше целият й труд да бъде оценен и нямаше да има проблем. Не може да изкараш албум, да направиш клипове като Пантера, Стара каравана, В твоите очи и Една жена, хората да ги превърнат в хитове, и накрая най-голямата награда да вземе друга. Радвам се все пак, че е осъзнала, че наградите реално нямат стойност и е много по-важно клубовете да са пълни и всички да ти пеят песните. Аз залагам на това. И от какъв зор ще ѝ се подмазват. Тя е зависима от Пайнер, а не обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тегли на Преси черта - не губиш ти, чуваш ли? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тегли на Преси черта - не губиш ти, чуваш ли? Галена е по-добрата от Преслава- и като идеи, и като клипове, и стил, и всичко прави с вкус! Добра е във всичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Галена е по-добрата от Преслава- и като идеи, и като клипове, и стил, и всичко прави с вкус! Добра е във всичко! Не и в пеенето, а е певица :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Естествено, че не! Тогава щеше целият й труд да бъде оценен и нямаше да има проблем. Не може да изкараш албум, да направиш клипове като Пантера, Стара каравана, В твоите очи и Една жена, хората да ги превърнат в хитове, и накрая най-голямата награда да вземе друга. Радвам се все пак, че е осъзнала, че наградите реално нямат стойност и е много по-важно клубовете да са пълни и всички да ти пеят песните. И аз съм твърдо зад Галена! Уникална изпълнителка, която прави световни проекти и е много по-харизматична, красива и интелигентна от тая добруджанска невестулка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И аз съм твърдо зад Галена! Уникална изпълнителка, която прави световни проекти и е много по-харизматична, красива и интелигентна от тая добруджанска невестулка Храни се предимно с дребни бозайници (най-вече гризачи), с влечуги, птици, жаби и насекоми. Преди да нападне жертвата си, тя проследява нейното движение. Убива като захапва за врата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И аз съм твърдо зад Галена! Уникална изпълнителка, която прави световни проекти и е много по-харизматична, красива и интелигентна от тая добруджанска невестулка Мисля, че Преси току-що получи нов прякор :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Фики в Звездно: "Първият ми албум, който е дебютен, (...)" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Преслава ще е певица и Анелия идол. Или обратното. Дано не, Деса заслужава една от двете награди. Анелия ще е подигравка да вземе каквото и да е, но така като гледам как се е засилила, май натам отиват нещата. Преслава е много по-заслужила, но май е добре да си почине от голяма награда най-накрая. И от музиката като цяло, лятото да се върне с нещо ударно и пак да им бръкне на всички там, където най-боли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Познайте кой ще ходи на Деса по Коледа ще я питаме наживо за червилото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Дано не, Деса заслужава една от двете награди. Анелия ще е подигравка да вземе каквото и да е, но така като гледам как се е засилила, май натам отиват нещата. Преслава е много по-заслужила, но май е добре да си почине от голяма награда най-накрая. И от музиката като цяло, лятото да се върне с нещо ударно и пак да им бръкне на всички там, където най-боли. С какво пък Преслава е по-заслужила от Анелия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Днес излиза Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 С какво пък Преслава е по-заслужила от Анелия? Колкото и голям провал да е "Чуплива и влюбена", е триста пъти по-добра от двете цигании на Анелия. И двете имат по един добър хит - "Гот ми е", която се забрави и "Няма да ти пиша", която все още се помни. И встрани от проектите, едната има силно присъствия, другата - отблъскващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Познайте кой ще ходи на Деса по Коледа ще я питаме наживо за червилото Внимавайте с подоби въпроси, че Благо много бие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не и в пеенето, а е певица :1000 (29): Фен на Преслава няма как да разбере какво съм написала и какво е класа, стил и Световно ниво. Преслава я харесвах до едно време, след това стана отблъскаваща, а и се появи Галена и тя е уникална, а Преслава я мързи да работи и обира от доста време насам всичко незаслужено. Галена си я харесвам още от първия й албум. Преслава заслужава да остане без участия и никой да не я слуша и да изчезне от сцената. На никой няма да липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Фен на Преслава няма как да разбере какво съм написала и какво е класа, стил и Световно ниво. Айде, айде ... до преди няколко години световното ниво на Галена беше ваната, Амет и Хабиби ... добре, че бяха Добри Киряков, Нанков, Манов и компания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Hit Mix Music преди 8 мин. · "Ще ме изкараш егати блудницата Пияна няква Жена за лудницата" #comingsoon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде, айде ... до преди няколко години световното ниво на Галена беше ваната, Амет и Хабиби ... добре, че бяха Добри Киряков, Нанков, Манов и компания. И с ваната, и без ваната си я обожавам Галена. Тя има уникални песни и преди да има пари пак си е била винаги готина. Едва ли така ще се трепят за Преслава собствениците, както искат Галена по заведенията си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много се е надула Галена и това си личи от километри... също така се прави,че не й пука,но се вижда,че не е така.Поне да беше казала истината защо не си говорят с Преслава,защото ако наистина е само заради статуетката е адски тъпо..Ако наистина й е била приятелка би трябвало да го преглътне..Каквото и да си говорим Преслава е една от най--големите звезди на Пахнер с най многобройна фенска маса,която я обича и подкрепя и именно заради това печели тя големите награди.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Hit Mix Music преди 8 мин. · "Ще ме изкараш егати блудницата Пияна няква Жена за лудницата" #comingsoon Лорена ли е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари