Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Почнаха още на 27 и 28 да качват миналата година. :)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Ами първата част я качиха на 28-ми, а после на 31-ви качиха частта с бенда, ама беше късно вечерта.

Сподели в други сайтове

миналата година май в 17:00ч. се отключи първата част, в 18:00 втората и в 19:00 като го пуснаха и по ТВ 3-тата

Тази година имат и Новогодишна програма обаче, с над 50 клипа, не знам как ще ги отключват

Сподели в други сайтове

И по Бтв след полунощ!

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

"Без теб" е уникална!

Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. :gun_bandana:

Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не е един за съжаление.

Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни.

Сподели в други сайтове

По-добре критика, от колкото да се превърне в Монито Загорова :mf_surrender:

Симона е доста възпитано и културно момиче, с малко по-напомпано самочувствие, но в сравнение с другите на нейната възраст е направо цвете. Това, че усета й в музикално отношение е като на глуха къртица е съвсем отделен въпрос.

Сподели в други сайтове

Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни.

За нейните претенции са тотални провали.

Сподели в други сайтове

Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени.

Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор.

Сподели в други сайтове

За нейните претенции са тотални провали.

Но после на концерти мачка с прием :3fdb8960598fa63e: Много съжалявам, че не чухме "Аматьорка" на някой концерт - щеше да е голямо лигавене и чекнене по лежанки, убеден съм :Vishenka_05:

Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор.

Става въпрос, че са с подобен саунд.

Сподели в други сайтове

Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. :gun_bandana:

Само фразата с друсането е яка :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Става въпрос, че са с подобен саунд.

Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може.

Сподели в други сайтове

Само фразата с друсането е яка :3fdb8960598fa63e:

Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. :3fdb8960598fa63e:

Тя всъщност нищо не е казала, всичко тръгна от режисьора.

Сподели в други сайтове

Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може.

Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29):

Не разбра ли, че почти никога не познаваш?

Сподели в други сайтове

На мен пък Без теб ми се нарежда сред най-любимите песни на Преслава. Гледания не ме вълнуват и когато всички спрат да купуват такива, ще видите, че разликите няма да са толкова драстични.

Сподели в други сайтове

Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29):

Не разбра ли, че почти никога не познаваш?

Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици.

И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :feminist_en: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици.

И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :feminist_en: :1000 (29):

Най-много 3 млн да събере и ще зацикли, както стана при "Да ти олекне" с 2 млн.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...