-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година? Почнаха още на 27 и 28 да качват миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година? Ами първата част я качиха на 28-ми, а после на 31-ви качиха частта с бенда, ама беше късно вечерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година? миналата година май в 17:00ч. се отключи първата част, в 18:00 втората и в 19:00 като го пуснаха и по ТВ 3-тата Тази година имат и Новогодишна програма обаче, с над 50 клипа, не знам как ще ги отключват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година? И по Бтв след полунощ! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Къде отиде тази Преслава ? КЪДЕ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 "Без теб" е уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 "Без теб" е уникална! Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени. Не е един за съжаление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не е един за съжаление. Burn Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не е един за съжаление. Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 По-добре критика, от колкото да се превърне в Монито Загорова Симона е доста възпитано и културно момиче, с малко по-напомпано самочувствие, но в сравнение с другите на нейната възраст е направо цвете. Това, че усета й в музикално отношение е като на глуха къртица е съвсем отделен въпрос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни. За нейните претенции са тотални провали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени. Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 За нейните претенции са тотални провали. Но после на концерти мачка с прием Много съжалявам, че не чухме "Аматьорка" на някой концерт - щеше да е голямо лигавене и чекнене по лежанки, убеден съм Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор. Става въпрос, че са с подобен саунд. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 По-добре критика, от колкото да се превърне в Монито Загорова Не съдя за хората по снимки. А и не я познавам лично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. Само фразата с друсането е яка Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Става въпрос, че са с подобен саунд. Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Само фразата с друсането е яка Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. Тя всъщност нищо не е казала, всичко тръгна от режисьора. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може. Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29): Не разбра ли, че почти никога не познаваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На мен пък Без теб ми се нарежда сред най-любимите песни на Преслава. Гледания не ме вълнуват и когато всички спрат да купуват такива, ще видите, че разликите няма да са толкова драстични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29): Не разбра ли, че почти никога не познаваш? Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици. И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици. И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :1000 (29): Най-много 3 млн да събере и ще зацикли, както стана при "Да ти олекне" с 2 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари