THE IIconic Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Wtf, защо обложката е от новогодишната програма 😂😂😂 Щото Пайнер са некадърници ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? Смятай колко прави впечатление това, че от всеобщия плейбек само на преславовия се отдава впечатление. Кофти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? 2:44 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? Защото за войната между феновете на Галена и на Преслава - няма делник, няма празник. Снощи пак е имало панаири. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Смятай колко прави впечатление това, че от всеобщия плейбек само на преславовия се отдава впечатление. Кофти. :1000 (29): Някак не е честно това, имайки предвид, че на тази програма всички просто са излязли и симулирани пеене. Но това е Преслава все пак - нека я тъпчат, тя ще се възроди с още по-голяма мощ и сила П.С. Странно как снощи "Мина ми" имаше близо 200 минуса и 300 плюса, а сутринта 30 минуса и 800 плюса 2:44 Още щом станах МИГОМ го пуснах.. напълни ми душата, невероятно изпълнение, желязно пеене и прием ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 П.С. Странно как снощи "Мина ми" имаше близо 200 минуса и 300 плюса, а сутринта 30 минуса и 800 плюса Дислайковете явно с програма са правени, но не както трябва. :1000 (29): ЧНГ на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Още щом станах МИГОМ го пуснах.. напълни ми душата, невероятно изпълнение, желязно пеене и прием ! На "доубиване" прави знака за пистолет с пръстите, ала клипа на "Няма да ти пиша" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Дислайковете явно с програма са правени, но не както трябва. :1000 (29): ЧНГ на всички! Ама е яка песента, и без това не ги заслужава. Cally-Pressyfan' мигом пускай на 2:43, всяка изпята дума отново я показва с жестове! Особено на 2:51 падаммм :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тая Райна, защо не го изпя този микс на концерта, а ми я плейкства по някви тъпи програми ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ама е яка песента, и без това не ги заслужава. Cally-Pressyfan' мигом пускай на 2:43, всяка изпята дума отново я показва с жестове! Особено на 2:51 падаммм :roll1: В интерес на истината очаквах повече жестове да вкара, докато я пее, сравнявайки от изобилието, което е в клипа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Преслава обаче доста чете Рамания явно- не знам кои иначе биха били тези 'всички форуми', които са искали "На тебе не отказвам"... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 За много години! Здраве и късмет на всички, дори на тотално обърканите, шокирани от видяното снощи, от "великият" концерт, на фирмата на пенсионера. Наздраве на всички! Наздраве и на тези, които 15 години хейтеха Камелия, че им каза как ще пропаднат точка по точка, запетайка след запетайка. Невероятно смешно е да се гледа в момента концерта на Веселин Маринов и да се сравнява с нищото от 30 пайнерски чалгарски чада в същата зала. Ама как лети камерата в залата по време на концерта на бай`Веско и как е приземена на пайнерското нищо от 30 пайнерски чалгарски неща в същата зала. Все едно Кама е извадила зенитната артилерия и е свалила всички летящи дронове и камери в залата. Срам, срам, срам, а за капак миксират с миналогодишния концерт, с крехката надежда, че хората ще помислят този тюрлюгювеч за едно цяло. Нали всички знаят защо го правят? - защото миналата година имаше повече публика и нея искат да покажат, щото сега нема нищо. Наздраве отново! Нека през новата година, свалите розовите очила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Преслава обаче доста чете Рамания явно- не знам кои иначе биха били тези 'всички форуми', които са искали "На тебе не отказвам"... :1000 (29): Факт, редовно ни пише с Кели лс-та. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Сега гледам клипчетата на Деса - мачка с неадекватност значи. Как може да си изпълнител с такъв огромен талант и с 20 години кариера и да се държиш като дебютантка. Постоянно се клати неритмично, наведена е, полуклекнала през половината време, изпусна си текста, въртя се в кръг една минута, после спря да пее ... Факт, редовно ни пише с Кели лс-та. Аз ѝ отговорих да изпълни мегахита "Дума за вярност", но нещо не ме послуша Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Майка ми снощи в 2 часа: Не съм гледала още нищо, но просто си представям. След като чак тя ми е писала, дето въобще не се вълнува от чалга. :1000 (10): :1000 (29): :1000 (29): ЧНГ на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Деса беше пияна според мен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Сега гледам клипчетата на Деса - мачка с неадекватност значи. Как може да си изпълнител с такъв огромен талант и с 20 години кариера и да се държиш като дебютантка. Постоянно се клати неритмично, наведена е, полуклекнала през половината време, изпусна си текста, въртя се в кръг една минута, после спря да пее ... Значи, фундаментално погледнато, ако Деса имаше някакъв талант, то тя нямаше да е толкова неадекватна. Много неща още не знаете за Деса, но ще научите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Значи, фундаментално погледнато, ако Деса имаше някакъв талант, то тя нямаше да е толкова неадекватна. Много неща още не знаете за Деса, но ще научите. Разбира се, че има талант - певчески, но не и усет как да се държи на голямата сцена. Само я вижте на 2:00 - все едно се цели да ритне футболна топка и след това започва да се върти като пумпал Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Е, не беше чак толкова зле ДС, но както и аз се съгласих, поведението й беше доста странно на моменти. Тя със сигурност може повече в цялостното си представяне- концертите послучай 13 и 14 години Пайнер са доказателство. Не може да излезеш на сцена и да не пееш по време на половината песен, а да чакаш публиката да го прави вместо теб- трябва да знаеш как да загрееш хората да изригват на песента ти. Случаите като онзи с "Мойто зайче" през 2014 са единични. Иначе ако искате да видите истински резил от голямо и талантливо име- пуснете си актуалното и масово обсъждано представяне на Марая Кери от американската новогодишна програма... :1000 (29): Факт, редовно ни пише с Кели лс-та. Това сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Разбира се, че има талант - певчески, но не и усет как да се държи на голямата сцена. Само я вижте на 2:00 - все едно се цели да ритне футболна топка и след това започва да се върти като пумпал Е, то тая работа не става само с 1 елемент не става и то само според нашите чалгарски среди е нещо забележимо. Според мнението на масовият музикален потребител, Деса не е нищо особено и като пеене. За мен тя е само една сносна караоке певица. Едно време през 90-те, когато сляпо копирахме американците и всичко западно, за такива имаше невероятно търсене във вариететните програми на нощните клубове. Затова и тя в първият "Брадър" взе да се прави на имитаторка. Днес на всички може да им е странно, но това се търсеше, за разлика от днес, когато всичко е строго профилирано и по стилове и по интереси. Днес всеки си живее в неговият свят и не се вълнува от околните. Затова и Пайнер не правят драми от всеки следващ свой провал. И са прави, защото каквото кажат на чалгарите с промити мозъци, това е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тедка е смазала с прием! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Някой тъпунгер Галенов е дал 15 дислайка наведнъж под трите клипа на Преслава - сладур! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 О май гош Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Десислава може да си е все леко неадекватна на сцената, може да си е изпуснала текста, и какво от това?! За разлика от други, тя се е осмелила да изпее чисто нова песен на живо! Почти съм сигурен, че все още не си беше научила добре текста, но това не попречи да си я изпълни добре. Я, ми дайте линк към някое изпълнение на живо на нова песен на подобен концерт от някоя от другите певачки. Поне аз не се сещам - все си пускат плейбека, пък нека се преструват, че уж пеят с пълно гърло и демонстрират самочувствие и адекватност. И още нещо - макар и току-що излязла песента, публиката я знаеше и пееше. И хубавото този път е, че не са я издължили, за да изглежда уж по-слаба. Дано спрат да й обработват и клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари