Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? :mf_surrender:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

От новогодишната програма всички пеят на плейбек, но защо само на клипа на Преслава пишат коментари относно това? :mf_surrender:

Смятай колко прави впечатление това, че от всеобщия плейбек само на преславовия се отдава впечатление.

Кофти.

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

2:44 :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Защото за войната между феновете на Галена и на Преслава - няма делник, няма празник. Снощи пак е имало панаири.

Сподели в други сайтове

Смятай колко прави впечатление това, че от всеобщия плейбек само на преславовия се отдава впечатление.

Кофти.

:1000 (29):

Някак не е честно това, имайки предвид, че на тази програма всички просто са излязли и симулирани пеене. Но това е Преслава все пак - нека я тъпчат, тя ще се възроди с още по-голяма мощ и сила ;)

П.С. Странно как снощи "Мина ми" имаше близо 200 минуса и 300 плюса, а сутринта 30 минуса и 800 плюса :Vishenka_05:

2:44 :3fdb8960598fa63e:

Още щом станах МИГОМ го пуснах.. напълни ми душата, невероятно изпълнение, желязно пеене и прием ! :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

П.С. Странно как снощи "Мина ми" имаше близо 200 минуса и 300 плюса, а сутринта 30 минуса и 800 плюса :Vishenka_05:

Дислайковете явно с програма са правени, но не както трябва. :1000 (29):

ЧНГ на всички! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Още щом станах МИГОМ го пуснах.. напълни ми душата, невероятно изпълнение, желязно пеене и прием ! :Vishenka_05:

На "доубиване" прави знака за пистолет с пръстите, ала клипа на "Няма да ти пиша" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Дислайковете явно с програма са правени, но не както трябва. :1000 (29):

ЧНГ на всички! :Vishenka_05:

Ама е яка песента, и без това не ги заслужава.

Cally-Pressyfan' мигом пускай на 2:43, всяка изпята дума отново я показва с жестове! Особено на 2:51 падаммм :roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

Сподели в други сайтове

Ама е яка песента, и без това не ги заслужава.

Cally-Pressyfan' мигом пускай на 2:43, всяка изпята дума отново я показва с жестове! Особено на 2:51 падаммм :roll1: :roll1: :roll1:

В интерес на истината очаквах повече жестове да вкара, докато я пее, сравнявайки от изобилието, което е в клипа :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

За много години! Здраве и късмет на всички, дори на тотално обърканите, шокирани от видяното снощи, от "великият" концерт, на фирмата на пенсионера. Наздраве на всички! Наздраве и на тези, които 15 години хейтеха Камелия, че им каза как ще пропаднат точка по точка, запетайка след запетайка. Невероятно смешно е да се гледа в момента концерта на Веселин Маринов и да се сравнява с нищото от 30 пайнерски чалгарски чада в същата зала. Ама как лети камерата в залата по време на концерта на бай`Веско и как е приземена на пайнерското нищо от 30 пайнерски чалгарски неща в същата зала. Все едно Кама е извадила зенитната артилерия и е свалила всички летящи дронове и камери в залата. Срам, срам, срам, а за капак миксират с миналогодишния концерт, с крехката надежда, че хората ще помислят този тюрлюгювеч за едно цяло. Нали всички знаят защо го правят? - защото миналата година имаше повече публика и нея искат да покажат, щото сега нема нищо. Наздраве отново! Нека през новата година, свалите розовите очила.

:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преслава обаче доста чете Рамания явно- не знам кои иначе биха били тези 'всички форуми', които са искали "На тебе не отказвам"... :1000 (29):

Факт, редовно ни пише с Кели лс-та.

Цитат

Сподели в други сайтове

Сега гледам клипчетата на Деса - мачка с неадекватност значи. Как може да си изпълнител с такъв огромен талант и с 20 години кариера и да се държиш като дебютантка. Постоянно се клати неритмично, наведена е, полуклекнала през половината време, изпусна си текста, въртя се в кръг една минута, после спря да пее ... :mf_surrender:

Аз ѝ отговорих да изпълни мегахита "Дума за вярност", но нещо не ме послуша :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Майка ми снощи в 2 часа:

Screenshot_2017_01_01_14_52_10_2_1.png

Не съм гледала още нищо, но просто си представям. След като чак тя ми е писала, дето въобще не се вълнува от чалга. :1000 (10): :1000 (29): :1000 (29):

ЧНГ на всички! :cheers:

Сподели в други сайтове

Сега гледам клипчетата на Деса - мачка с неадекватност значи. Как може да си изпълнител с такъв огромен талант и с 20 години кариера и да се държиш като дебютантка. Постоянно се клати неритмично, наведена е, полуклекнала през половината време, изпусна си текста, въртя се в кръг една минута, после спря да пее ... :mf_surrender:

Значи, фундаментално погледнато, ако Деса имаше някакъв талант, то тя нямаше да е толкова неадекватна. Много неща още не знаете за Деса, но ще научите. :whistling:

Сподели в други сайтове

Значи, фундаментално погледнато, ако Деса имаше някакъв талант, то тя нямаше да е толкова неадекватна. Много неща още не знаете за Деса, но ще научите. :whistling:

Разбира се, че има талант - певчески, но не и усет как да се държи на голямата сцена. Само я вижте на 2:00 - все едно се цели да ритне футболна топка и след това започва да се върти като пумпал :roll1:

Сподели в други сайтове

Е, не беше чак толкова зле ДС, но както и аз се съгласих, поведението й беше доста странно на моменти. Тя със сигурност може повече в цялостното си представяне- концертите послучай 13 и 14 години Пайнер са доказателство.

Не може да излезеш на сцена и да не пееш по време на половината песен, а да чакаш публиката да го прави вместо теб- трябва да знаеш как да загрееш хората да изригват на песента ти. Случаите като онзи с "Мойто зайче" през 2014 са единични.

Иначе ако искате да видите истински резил от голямо и талантливо име- пуснете си актуалното и масово обсъждано представяне на Марая Кери от американската новогодишна програма... :1000 (29):

Това сериозно ли? :o

Сподели в други сайтове

Разбира се, че има талант - певчески, но не и усет как да се държи на голямата сцена. Само я вижте на 2:00 - все едно се цели да ритне футболна топка и след това започва да се върти като пумпал :roll1:

Е, то тая работа не става само с 1 елемент не става и то само според нашите чалгарски среди е нещо забележимо. Според мнението на масовият музикален потребител, Деса не е нищо особено и като пеене. За мен тя е само една сносна караоке певица. Едно време през 90-те, когато сляпо копирахме американците и всичко западно, за такива имаше невероятно търсене във вариететните програми на нощните клубове. Затова и тя в първият "Брадър" взе да се прави на имитаторка. Днес на всички може да им е странно, но това се търсеше, за разлика от днес, когато всичко е строго профилирано и по стилове и по интереси. Днес всеки си живее в неговият свят и не се вълнува от околните. Затова и Пайнер не правят драми от всеки следващ свой провал. И са прави, защото каквото кажат на чалгарите с промити мозъци, това е....

Сподели в други сайтове

Някой тъпунгер Галенов е дал 15 дислайка наведнъж под трите клипа на Преслава - сладур! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Десислава може да си е все леко неадекватна на сцената, може да си е изпуснала текста, и какво от това?! За разлика от други, тя се е осмелила да изпее чисто нова песен на живо! Почти съм сигурен, че все още не си беше научила добре текста, но това не попречи да си я изпълни добре. Я, ми дайте линк към някое изпълнение на живо на нова песен на подобен концерт от някоя от другите певачки. Поне аз не се сещам - все си пускат плейбека, пък нека се преструват, че уж пеят с пълно гърло и демонстрират самочувствие и адекватност. И още нещо - макар и току-що излязла песента, публиката я знаеше и пееше.

И хубавото този път е, че не са я издължили, за да изглежда уж по-слаба. Дано спрат да й обработват и клиповете.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...