SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Според мен участията влияят на Десислава по този начин и я правят леко неадекватна. Тя просто не е изпълнител за задимени чалготеки, а за класни концерти със силни песни, като онзи на MAD т.е за нещо на западно ниво. Дискотеките доста я изхабяват и откъм глас, и откъм поведение- като пее през ден в тях тя свиква с веселите, неадекватни подскачания насам-натам и после чисто и просто пренася това и на голямата сцена, без да се замисля че не е много подходящо. Иначе наистина Евала, че е изпяла "И на всички като тебе" на живо, не се бях замислял от тази гледна точка. Изключително малък процент от новите песни се пеят така, повечето направо си пускат плейбека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Според мен участията влияят на Десислава по този начин и я правят леко неадекватна. Тя просто не е изпълнител за задимени чалготеки, а за класни концерти със силни песни, като онзи на MAD т.е за нещо на западно ниво. Дискотеките доста я изхабяват и откъм глас, и откъм поведение- като пее през ден в тях тя свиква с веселите, неадекватни подскачания насам-натам и после чисто и просто пренася това и на голямата сцена, без да се замисля че не е много подходящо. Иначе наистина Евала, че е изпяла "И на всички като тебе" на живо, не се бях замислял от тази гледна точка. Изключително малък процент от новите песни се пеят така, повечето направо си пускат плейбека. Абе айде моля ти се, чудят се с какво да се заядат. Изобщо няма да се занимавам да споря с никого- краката й що били къси, роклята й що била такава, що на 15та секунда се въртяла, що на 13та секунда удряла топка Тя е певица и работата й е да пее, всичко останало е на заден план. Така им е бръкнала в гъза с И на всички като тебе, че не знаят къде са- смятай щом се хващат за такива дреболии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Абе айде моля ти се, чудят се с какво да се заядат. Изобщо няма да се занимавам да споря с никого- краката й що били къси, роклята й що била такава, що на 15та секунда се въртяла, що на 13та секунда удряла топка Тя е певица и работата й е да пее, всичко останало е на заден план. Така им е бръкнала в гъза с И на всички като тебе, че не знаят къде са- смятай щом се хващат за такива дреболии. ОМГ, аз харесвам Деса, даже искам да стане Певица на годината, но е факт, че една Татяна, която по принцип е на своя планета, се държа по-адекватно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Джулия е много яка. Защо са и го лепнали този плейбек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Абе айде моля ти се, чудят се с какво да се заядат. Изобщо няма да се занимавам да споря с никого- краката й що били къси, роклята й що била такава, що на 15та секунда се въртяла, що на 13та секунда удряла топка Тя е певица и работата й е да пее, всичко останало е на заден план. Така им е бръкнала в гъза с И на всички като тебе, че не знаят къде са- смятай щом се хващат за такива дреболии. Че известна част от форума не знае къде се намира след успехите на ДС от 2016- така е. Но на мен ми се иска да съм обективен, когато става въпрос за едно от най-важните неща при една Певица- концертните изяви. Деси просто може повече от това и съм убеден, че в бъдеще тепърва има да ни го показва. Просто трябва предварително да се замисля над някаква концепция за представянето си. Обаче с "Облаче ле бяло" просто разби накрая- колкото и неадекватна да е била по време на първите две песни, с това изпълнение компенсира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Кат риба на сухо :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Боже, каква е тази песен в микса на Ивана. Припадам! 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Джулия е много яка. Защо са и го лепнали този плейбек? На мен ми изглежда сякаш си пее на живо? Или пък е презаписвано и налагано отгоре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 На мен ми изглежда сякаш си пее на живо? Или пък е презаписвано и налагано отгоре? На 2:22 си личи, че е плейбек. Тя спира да пее, а фразата продължава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Явно в мен е проблема, че не виждам с какво толкова е била неадекватна Деса. п.п. Емануела е избила рибата, не очаквах, че пее толкова добре. Яница също- двете й песни са страшно трудни за пеене, защото текстът е много наблъскан и няма къде да си поемеш дъх, дори си мислих, че ще ги пее на плейбек. Браво. 99% лайв концерт с бенд- аз съм много доволен. Дори Мария и Константин пропяха на живо, това не е било. Само Малинажа се моля да не опитва, че ще оглушеем. Имаше някакви наченки на концерта-къде с усилени вокали на Софи, къде с цели плейбек подложки, но явно жената просто не може, нямам идея как толкова години държи стабилно ниво без капка гласови данни. Между другото, Давай, питай е голям хит. Те са го изрязали, но след като свърши песента, публиката изпя цял припев, не очаквах такъв прием. А коментирахте ли Роксана?- тая имала мегахит, невероятен прием!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Много неадекватни са от Планета - защо си заглушават аплодисментите и слагат плейбек на някои изпълнения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Боже, каква е тази песен в микса на Ивана. Припадам! 😂 Коя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Коя? Последната, дето пее за гейовете. И текст, и извивки... хахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Последната, дето пее за гейовете. И текст, и извивки... хахаха Новата версия на "Мъж ли е". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Не знам при вас как е било, но нашата Нова година протече под знака на... "Дай ми още". Просто всички я обожаваме тази песен и отдавна не се е случвало да видя хора да реагират с такъв ентусиазъм на песен. Ако беше излязла два месеца по-рано, това преспокойно можеше да е песента на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 "Радвай се, че не е гей"....Ивана няма акъл да го изпее това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 "Радвай се, че не е гей"....Ивана няма акъл да го изпее това Това го пя още преди 10 години на рожден ден на Планета. Чак сега ли го забелязвате? :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Не знам при вас как е било, но нашата Нова година протече под знака на... "Дай ми още". Просто всички я обожаваме тази песен и отдавна не се е случвало да видя хора да реагират с такъв ентусиазъм на песен. Ако беше излязла два месеца по-рано, това преспокойно можеше да е песента на годината! Аз мога да кажа, че миналата седмица в дискотеката Анелия получи бис без дори да присъства и без да звучи нейна песен. :1000 (29): :1000 (29): DJ-ят пусна "Дай ми още" и стана страшно мазало. Силна година за Анелия! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Азис и бенда му в "Комбина". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Азис пее на цигански с Азис Бенд в Комбина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 "Лято, слънце, море" на новогодишна програма. :1000 (10): Логика нулева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Мачкааааааааааай! Дуета на 2016 е смачкал. Сега гледам и Теди. На този концерт е убила всичко циганско в себе си. Изглежда като голяма звезда с бенда, с приема, с хитовете, с пеенето. Няма го онова циганско извиване, брутално много ми хареса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Кат риба на сухо :1000 (29): Гергана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Вадете статистиките от снощи :1000 (29): Кой е най-гледан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари