Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще си направя труда да ти отговоря, макар й да зная, че няма смисъл. Първо не знам безвкусни или вкусни фенове, но всеки има право на мнение. Второ, Анелия сама има няколко мегахита. Никога не е разчитала да я тегли водещо име за разлика от някои други и това трябва да се поощрява. Тя няма нужда от Азис, Галин, Галена и сие за да прави огромен мегахит с 15 милиона гледания. Тя разчита на себе си и нещата се получават. Анелия прави клипове на много много добро ниво и тази година последният й е точно такъв. Като последователност от мегахитове единствено Галена може да й се опре. Не е имало година в която тя да няма песни в топа (самостоятелни) каквито тази бутана от теб няма. За Емануела няма смисъл да коментираме. Тя не се пазари и не се договаря с предавания, тя не влага много, но нещата й се получават дори по - добре от на някои влагащи. Тя няма нужда да се разтяга, разтегля и претегля за да изглежда добре и да бъде идол. Защо да няма смисъл. Мисля, че и двамата сме достатъчно зрели и прочели, за да можем да изложим аргументите си и позициите си, без да използваме обидни думи и да намесваме нашите особи. Съгласен съм, че всекиима право на мнение, но по горе едва ли не се скара на Кали-то за това, че покрепя Деска за певица на годината. Едва ли не защо дори си го е помислил, след като трябвало Анелия да вземе певица, а Емануела-идол. И както аз се съгласих за това, че всеки има право на мнение, сигурен съм, че ити ще се съгласищ, че на всички платформи, на които се коментира чалга, ДесиСлава е масовия фаворит за най големи заслуги за 2016. Не омаловажавай този факт. Защо не използваш поста си, за да изтъкнеш заслугите на посочените от теб фаворитки, а по скоро целиш да дразниш Десовите с лъжливи твъдения. При положение, че черно на бяло ги има ИНТЕРВЮТАТА на Азис, Галена и Галин , в които споделят мечтите си за дует с ДесиСлава и не крият това, че те са инициаторите. Защо трябва да смачкаме уважението, което колеги демонстрират към Деса и едва ли не да се съчиняват нуждите и. ДесиСлава не е виновна, че колегите искат да се докоснат до магията и аурата и. Така както и Анелия не е от певиците инициаторки за дуети и гост изпълнения, ами обратното - тя е канената. ИЗключение е Галин в Аз съм дявола. Нормално е подобни имена да бъдат ухажвани а дуети. Те са от олдскул генерацията.ДесиСлава за 2 години не си позволи да включи нито колега, нито популярни личности в проектите си, защото кактои самата тя каза - ще поработи над соловата си попфолк кариера, но ако някой и педложи добра песен, няма да я върне. Това, което каза за Деса, се отнася повече за Галена. Тя е предложила дуети на Фики, Преслава, Сарид Хадат, акцент, Серджо, ДесиСлава, Борис Дали, DJ Дамян, Азис. Може би само с Яневата взаимно се омилкваха. ТАка, че явно Галче е е с подобни нужди да гради кариера с чужди пари и чужда слава... Факт ли е , че Галена е виаги инициатора? Блаодаря :} Анелия има 1-2 самостоятелн хита с над 10 милиона, а догодина до септември месец и 4те проекта на Деса от 2016 ще имат по над 10 милиона. Разбирам , че малките феновете се интересуват само от комерсиални хитачки и милиони, но ми е странно потребител, който винаги е симпатизирал на старите години на фолка, днес наред с пуберите да защитава позицията, че с 2 тотални клубни хита с по над 10 милиона се става певица на годината. Браво на Емануела за силната година, но всъщност тук грешиш. Емица по пъзърлък е първа - дали с поредите си любовници или с поредните си продуценти. За годишната и фолк кариера, хронологически мога да посоча доста ситуации, вкоито се пазареше... Не, че е нещо лошо, дори обратното. Пазари се онзи ,който си знае цената, а други просто се прииряват и съглаяват с всичко... Да има толкова участия,и некое друго хитче и да не вложи сумите от 2-3 участия в някой приличен поне проект... Това е обида към феновете И, а и неуважително към самата нея, защото нейните проекти са огледало на нейните възможности, желания и цели...От кога попфолка стна просто бизнес. Толкова ли е трудно веднъж в годината всяка да се постарае и да търси нови хоризонти като звученеи клипове.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Снощи пък Галена за 20 минути събра около 200 дислайка. Но явно програмата им е менте и дислайковете изчезнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Това е някой фен на Галена. От 6 дислайковете под "На тебе не отказвам" станаха 40 за пет минути днес следобяд А под изпълнението на "Без теб" потребител с никнейм Galena се изказва, че пяла на плейбек. Големи комплекси им нанася, ама нека Знам, че не заслужава, но ще се кефя да стане отново Певица на годината, за да им видя физиономиите Това ще ни е физиономията - " ". Ще се подиграваме на Прес колко е алчна и нагла. Или май трябва да я съжаляваме всъщност. То нейното си е диагноза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Снощи пък Галена за 20 минути събра около 200 дислайка. Но явно програмата им е менте и дислайковете изчезнаха. Вашата няма да се окаже менте, обаче Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29): :roll1: Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29): Трябва ли да е мега хит за да я изпее? Песента е хубава и на мен ми харесва, че я припомня. Аз и до днес си я слушам, една от малкото чалги, която слушам вече няколко години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29): ОМГ Да изтрият по погрешка файловете на тая прословута песен дано! Райна ме изкефи как се е сетила да изпълни стара песен, така направи и Андреа преди време с "Мен си търсил". Ама повечето не влагат грам мисъл и пеят най-новото, което така или иначе има клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Трябва ли да е мега хит за да я изпее? Песента е хубава и на мен ми харесва, че я припомня. Аз и до днес си я слушам, една от малкото чалги, която слушам вече няколко години. Да, ама й стана навик всяка година да я пее Можеше да изпее "Дай ми още" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 ОМГ Да изтрият по погрешка файловете на тая прословута песен дано! Райна ме изкефи как се е сетила да изпълни стара песен, така направи и Андреа преди време с "Мен си търсил". Ама повечето не влагат грам мисъл и пеят най-новото, което така или иначе има клип. Да и аз примерно очаквах Татяна да изпее нещо старо поне в новогодишната програма. Но нищо, поне имаме 3 реализации на "Етикет Единствена", поне ще се забие песента в още някоя и друга глава. П.п. Най-малкото Рога за спомен можеше да изпее на едното място, защото си беше хит в началото на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29): Ами другия вариант е това да е последната песен от репертоара и, която да не е създадена за дискотеките и тъй като всичко друго последните години и е комерс, няма по удачен избор от тази. Освен това заглавието на песента подсказва и характеристики на особата и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Малеее, Татяна с уникално изпълнение в страницата си на Трепни. Невероятна! Все по-често трябва да пее на живо, няма такава емоция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 И аз се чудя на тъпите чалгарки... изкарали нова песен и айде да я снимат и нея в тв програма Ми припомни нещо от преди години, нещо старо, дай му нов живот... Или някаква втора версия на песен, която е отпаднала- било друг текст, отсвир или нещо интересно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Деса / Преса Преса / Александрова След концерта - Преса и Александрова имат доста по-големи шансове от първата двойка. Деса направо се е изложила. Каква Анелия гласите за ПЕВИЦА... Като видях, приемът й не е бил нищо особено. Даже не виждам как ще й дадат и песен на годината. Ако съдим по гледанията за 2016: Преса - #14 ДЕса - #27 (дуетът с ГАлин е #10) Александрова - #15 Анелия - #5 Да кажем: Анелия - Песен на годината Александрова - Певица Преса / Деса - Идол Тъй като Преса не е адекватна за никоя друга награда, по-скоро Десита ще я прецакат и ще й дадат някоя утешителна - Видеоклип например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Оф, тоя па, с неговата Александрова за певица на годината се насра. Точно певица на годината с 3 500 лв хонорар ще дадат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тъй като Преса не е адекватна за никоя друга награда, по-скоро Десита ще я прецакат и ще й дадат някоя утешителна - Видеоклип например. за специални ефекти би било по-логично или "артистично" присъствие на концертна сцена :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Папараци започнаааааа Сашка Васева и Кали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Кали обаче където има клюки и камера е там. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Кали обаче където има клюки и камера е там. :1000 (29): То вече няма предаване, в което да не е философствала. Вечно компетентна и разбираща от всичко. Отвратителна е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Илиян й бил приятел. Всички видяхме как я подмина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Николета на пропусна да се подмаже на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Николета на пропусна да се подмаже на Галена. Андреа е с Алисия и Преслава, на Николета освен да се подмаже на Галена, за да дразни Андреа друго не й остана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Трябва ли да е мега хит за да я изпее? Не, защото в такъв случай Тотя не би участвала изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Къде е това прословуто подминаване на Кали от Илиян? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Николета на пропусна да се подмаже на Галена. Коврите винаги се поддържат. Между другото, Десислава много се е сбабичосала. Гледам я от концерта - ами то все едно Тони Димитрова. И толкова смешно как се поклаща все едно изпълнява хороводна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари