Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ще си направя труда да ти отговоря, макар й да зная, че няма смисъл. Първо не знам безвкусни или вкусни фенове, но всеки има право на мнение. Второ, Анелия сама има няколко мегахита. Никога не е разчитала да я тегли водещо име за разлика от някои други и това трябва да се поощрява. Тя няма нужда от Азис, Галин, Галена и сие за да прави огромен мегахит с 15 милиона гледания. Тя разчита на себе си и нещата се получават.

Анелия прави клипове на много много добро ниво и тази година последният й е точно такъв. Като последователност от мегахитове единствено Галена може да й се опре. Не е имало година в която тя да няма песни в топа (самостоятелни) каквито тази бутана от теб няма.

За Емануела няма смисъл да коментираме. Тя не се пазари и не се договаря с предавания, тя не влага много, но нещата й се получават дори по - добре от на някои влагащи. Тя няма нужда да се разтяга, разтегля и претегля за да изглежда добре и да бъде идол.

Защо да няма смисъл. Мисля, че и двамата сме достатъчно зрели и прочели, за да можем да изложим аргументите си и позициите си, без да използваме обидни думи и да намесваме нашите особи. Съгласен съм, че всекиима право на мнение, но по горе едва ли не се скара на Кали-то за това, че покрепя Деска за певица на годината. Едва ли не защо дори си го е помислил, след като трябвало Анелия да вземе певица, а Емануела-идол. И както аз се съгласих за това, че всеки има право на мнение, сигурен съм, че ити ще се съгласищ, че на всички платформи, на които се коментира чалга, ДесиСлава е масовия фаворит за най големи заслуги за 2016. Не омаловажавай този факт.

Защо не използваш поста си, за да изтъкнеш заслугите на посочените от теб фаворитки, а по скоро целиш да дразниш Десовите с лъжливи твъдения. При положение, че черно на бяло ги има ИНТЕРВЮТАТА на Азис, Галена и Галин , в които споделят мечтите си за дует с ДесиСлава и не крият това, че те са инициаторите. Защо трябва да смачкаме уважението, което колеги демонстрират към Деса и едва ли не да се съчиняват нуждите и. ДесиСлава не е виновна, че колегите искат да се докоснат до магията и аурата и. Така както и Анелия не е от певиците инициаторки за дуети и гост изпълнения, ами обратното - тя е канената. ИЗключение е Галин в Аз съм дявола. Нормално е подобни имена да бъдат ухажвани а дуети. Те са от олдскул генерацията.ДесиСлава за 2 години не си позволи да включи нито колега, нито популярни личности в проектите си, защото кактои самата тя каза - ще поработи над соловата си попфолк кариера, но ако някой и педложи добра песен, няма да я върне. Това, което каза за Деса, се отнася повече за Галена. Тя е предложила дуети на Фики, Преслава, Сарид Хадат, акцент, Серджо, ДесиСлава, Борис Дали, DJ Дамян, Азис. Може би само с Яневата взаимно се омилкваха. ТАка, че явно Галче е е с подобни нужди да гради кариера с чужди пари и чужда слава... Факт ли е , че Галена е виаги инициатора? Блаодаря :}

Анелия има 1-2 самостоятелн хита с над 10 милиона, а догодина до септември месец и 4те проекта на Деса от 2016 ще имат по над 10 милиона. Разбирам , че малките феновете се интересуват само от комерсиални хитачки и милиони, но ми е странно потребител, който винаги е симпатизирал на старите години на фолка, днес наред с пуберите да защитава позицията, че с 2 тотални клубни хита с по над 10 милиона се става певица на годината.

Браво на Емануела за силната година, но всъщност тук грешиш. Емица по пъзърлък е първа - дали с поредите си любовници или с поредните си продуценти. За годишната и фолк кариера, хронологически мога да посоча доста ситуации, вкоито се пазареше... Не, че е нещо лошо, дори обратното. Пазари се онзи ,който си знае цената, а други просто се прииряват и съглаяват с всичко...

Да има толкова участия,и некое друго хитче и да не вложи сумите от 2-3 участия в някой приличен поне проект... Това е обида към феновете И, а и неуважително към самата нея, защото нейните проекти са огледало на нейните възможности, желания и цели...От кога попфолка стна просто бизнес. Толкова ли е трудно веднъж в годината всяка да се постарае и да търси нови хоризонти като звученеи клипове....

image.png

Сподели в други сайтове

Това е някой фен на Галена. От 6 дислайковете под "На тебе не отказвам" станаха 40 за пет минути днес следобяд ;) А под изпълнението на "Без теб" потребител с никнейм Galena се изказва, че пяла на плейбек. Големи комплекси им нанася, ама нека ;) Знам, че не заслужава, но ще се кефя да стане отново Певица на годината, за да им видя физиономиите :Vishenka_05:

Това ще ни е физиономията - " :hahaha: ". Ще се подиграваме на Прес колко е алчна и нагла. Или май трябва да я съжаляваме всъщност. То нейното си е диагноза... :scratch:

Сподели в други сайтове

Снощи пък Галена за 20 минути събра около 200 дислайка.

Но явно програмата им е менте и дислайковете изчезнаха.

Вашата няма да се окаже менте, обаче :feminist_en:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29):

Трябва ли да е мега хит за да я изпее? Песента е хубава и на мен ми харесва, че я припомня. Аз и до днес си я слушам, една от малкото чалги, която слушам вече няколко години.

Сподели в други сайтове

Ще кажеш че песента е ултрахит и я пее за трета поредна година вече в Новогодишната програма. :1000 (29):

ОМГ :mf_surrender: :helpsmilie: Да изтрият по погрешка файловете на тая прословута песен дано!

Райна ме изкефи как се е сетила да изпълни стара песен, така направи и Андреа преди време с "Мен си търсил". Ама повечето не влагат грам мисъл и пеят най-новото, което така или иначе има клип. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Трябва ли да е мега хит за да я изпее? Песента е хубава и на мен ми харесва, че я припомня. Аз и до днес си я слушам, една от малкото чалги, която слушам вече няколко години.

Да, ама й стана навик всяка година да я пее

Можеше да изпее "Дай ми още"

Сподели в други сайтове

ОМГ :mf_surrender: :helpsmilie: Да изтрият по погрешка файловете на тая прословута песен дано!

Райна ме изкефи как се е сетила да изпълни стара песен, така направи и Андреа преди време с "Мен си търсил". Ама повечето не влагат грам мисъл и пеят най-новото, което така или иначе има клип. :mf_surrender:

Да и аз примерно очаквах Татяна да изпее нещо старо поне в новогодишната програма. Но нищо, поне имаме 3 реализации на "Етикет Единствена", поне ще се забие песента в още някоя и друга глава. :D

П.п. Най-малкото Рога за спомен можеше да изпее на едното място, защото си беше хит в началото на годината.

Сподели в други сайтове

Ами другия вариант е това да е последната песен от репертоара и, която да не е създадена за дискотеките и тъй като всичко друго последните години и е комерс, няма по удачен избор от тази. Освен това заглавието на песента подсказва и характеристики на особата и

image.png

Сподели в други сайтове

И аз се чудя на тъпите чалгарки... изкарали нова песен и айде да я снимат и нея в тв програма :mf_surrender: Ми припомни нещо от преди години, нещо старо, дай му нов живот... Или някаква втора версия на песен, която е отпаднала- било друг текст, отсвир или нещо интересно.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Деса / Преса

Преса / Александрова

След концерта - Преса и Александрова имат доста по-големи шансове от първата двойка. Деса направо се е изложила. Каква Анелия гласите за ПЕВИЦА... Като видях, приемът й не е бил нищо особено. Даже не виждам как ще й дадат и песен на годината.

Ако съдим по гледанията за 2016:

Преса - #14

ДЕса - #27 (дуетът с ГАлин е #10)

Александрова - #15

Анелия - #5

Да кажем:

Анелия - Песен на годината

Александрова - Певица

Преса / Деса - Идол

Тъй като Преса не е адекватна за никоя друга награда, по-скоро Десита ще я прецакат и ще й дадат някоя утешителна - Видеоклип например.

Сподели в други сайтове

Тъй като Преса не е адекватна за никоя друга награда, по-скоро Десита ще я прецакат и ще й дадат някоя утешителна - Видеоклип например.

за специални ефекти би било по-логично или "артистично" присъствие на концертна сцена :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Николета на пропусна да се подмаже на Галена.

Андреа е с Алисия и Преслава, на Николета освен да се подмаже на Галена, за да дразни Андреа друго не й остана :D

Сподели в други сайтове

Николета на пропусна да се подмаже на Галена.

Коврите винаги се поддържат.

Между другото, Десислава много се е сбабичосала. Гледам я от концерта - ами то все едно Тони Димитрова. И толкова смешно как се поклаща все едно изпълнява хороводна песен.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...