anastasb Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Виж любителските видеа, не е пипано по нея. Аз точно по тях съдя, че на монтажа звучи по-полирани. На мен поне ми звучи обработено Но няма значение, важното е, че звучи зле и Преслава има нужда от помощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Аз точно по тях съдя, че на монтажа звучи по-полирани. На мен поне ми звучи обработено Но няма значение, важното е, че звучи зле и Преслава има нужда от помощ. DMS PRESLAVA 17777 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Какво толкова звучи зле? Ок, не пее като през 2006, но не е трагична. Даже според хората писали под клипа е пяла най-добре на концерта. Самата тя е имала много по-несполучливи лайфове. Това например: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Какво толкова звучи зле? Ок, не пее като през 2006, но не е трагична. Даже според хората писали под клипа е пяла най-добре на концерта. Самата тя е имала много по-несполучливи лайфове. Това например: Може да е боляло гърлото ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Колко емоционален момент 2.57 Иде ми да си срежа вените, тая голяма артистка Велика Пебълс :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Колко емоционален момент 2.57 Иде ми да си срежа вените, тая голяма артистка Велика Пебълс :1000 (29): Според мен е истинска в реакцията си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Какво толкова звучи зле? Ок, не пее като през 2006, но не е трагична. Даже според хората писали под клипа е пяла най-добре на концерта. Самата тя е имала много по-несполучливи лайфове. Това например: През 2013 е хиляди пъти по-добре и откъм визия, и откъм пеене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 През 2013 е хиляди пъти по-добре и откъм визия, и откъм пеене. Я, стига глупости. Точно тогава удари дъното откъм слаботия и с тая руса, прегоряла коса - пълен оцет отвсякъде. Сега си е пак тя, каквото си беше някога и каквато трябва да бъде Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ама забележи, че единствено на Преслава не си играе с телефона, не говори, а само я гледа и денси. На Ивана също. На "Без теб" пляска много неадекватно. :1000 (29): А Райнето танцуваше само на "Лято, слънце, море". Всички други ги игнорира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 На "Без теб" пляска много неадекватно. :1000 (29): А Райнето танцуваше само на "Лято, слънце, море". Всички други ги игнорира. Пазила си е силите за нейните танци. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Коментирайте визията на Ванча след 25:34 - ала пазара в Димитровград Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Коментирайте визията на Ванча след 25:34 - ала пазара в Димитровград Тип Селска кума :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Защо като напишеш ''Докосването има памет'' излиза само клипа от канала на Глория ? Тази жена е луда! Имаше шанс да скандализира с милион гледания и сама си ги прецаква! пс ''Зависима'' с 3 хиляди гледания на НГ! Свян и плач. Дано Джена се стабилизира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Има ли клипче на Емилия от новогодишната програма? Гледах снимка на тоалета й преди време и май са и направили услуга да не го качват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Ванче как се кефи на 4.44 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Ванче как се кефи на 4.44 :1000 (29): Много е забавно на такива концерти да гледам реакциите на другите. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Какво толкова звучи зле? Ок, не пее като през 2006, но не е трагична. Даже според хората писали под клипа е пяла най-добре на концерта. Самата тя е имала много по-несполучливи лайфове. Това например: Не съм съгласен. Гласът й звучи неприятен, като прегракнал, освен това пее тихо и слабо, няма я онази мощ на гласа й отпреди. Не съм музикант и не мога да кажа какво точно не е наред, но не ми е приятно да слушам лайфа на Няма да ти пиша, въпреки че ми е една от любимите песни за годината. Иначе за външен вид вече е субективно, сега наистина изглежда по-healthy, но с тази рокля е като леличка и изглежда изключително широка в ханша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Вече е много по-опусната и сигурна на сцената за разлика от миналите два пъти. Дано новата песен е по-силен хит от последните две песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Преслава Яни също няма силикон в гърдите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ванче как се кефи на 4.44 :1000 (29): Тука Кама беше (както винаги) без гащи. Сигурно заради това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Тука Кама беше (както винаги) без гащи. Сигурно заради това Е не те ли кефи ква мацка е тука ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Тука Кама беше (както винаги) без гащи. Сигурно заради това Да ми той един каза , че Ивана била лезбийка та верно може да се радва че е без гащи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Ама тука буфосинхронадата е пълна. Може ли да накара тоя Васил да се пъне на 10-годишен микс да хваща циганското бърборене. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 В края на март месец Драгана Миркович ще има концерт във Варна .. Подгряващ изпълнител ще е Алисия ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 В края на март месец Драгана Миркович ще има концерт във Варна .. Подгряващ изпълнител ще е Алисия ... И какво смешно има, че ще е Алисия? Да не си очаквал да е Лорена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари