georgi_alivonov Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. Пак ли 2. Кой (ft. Фики) 3. Не пред хората 4. Спри ме 5. Намерих те (& Б. Дали) 6. В твоите очи (& Десислава) 7. Лоша ли съм 8. Ще се проваля 9. Не ставам втора 10. Душата ми крещи 11. Мой (& Малина) 12. Хайде откажи ме (& Преслава) 13. Мразя да те обичам 14. Боже, прости (& Фики) 15. След раздялата 16. Душата ми крещи 17. С кое право 18. Пей сърце (& Ц. Янева) 19. Завиждайте 20. Точно никога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1.Спри ме 2.Пак ли 3.Ще се проваля 4.Тихо ми пази 5.С кое право 6.След раздялата 7.Знам как 8.Една жена 9.Намерих те (дует с Борис Дали) 10.Всяка нощ (дует с Борис Дали) 11.Не пред хората 12.Утешителна награда 13.Сама 14.Вземи си дъх 15.Знам диагнозата 16.Мразя да те обичам 17.Тоя става 18.Душата ми крещи 19.Пей сърце 20.Кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. В твоите очи 2. Хавана тропикана 3. Спри ме 4. Знам диагнозата 5. Пантера 6. Дай ми 7. Кой 8. Боже Прости 10. Утешителна награда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. В твоите очи 2. Хавана тропикана 3. Спри ме 4. Знам диагнозата 5. Пантера 6. Дай ми 7. Кой 8. Боже Прости 10. Утешителна награда Ех, трябваше да се постараеш да сложиш още 11 песни, ама откъде време, като трябва да се трупат постове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1.С кое право 2.Лоша ли съм 3.Хавана Тропикана 4.Пак ли 5.Спри ме 6.Кой 7.Дай ми 8.Тихо ми пази 9.Знам диагнозата 10.Дяволът ме кара 11.След раздялата 12.Тоя става 13.Мразя, да те обичам 14.DJ-ят ме издаде 15.Стара каравана 16.Ще се проваля 17.Само миг 18.Искам да останем будни 19.МамаУраган 20.Пантера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. Спри ме 2. Кой 3. Пак ли 4. Хавана-Тропикана 5. Пей, сърце 6. Боже, прости 7. В твоите очи 8. Точно никога 9. Стара каравана 10. Дай ми 11. С кое право 12. Само миг 13. Намерих те 14. Вземи си дъх 15. Една жена 16. Криво ще ми е 17. Завиждайте 18. Истински щастлива 19. Всяка нощ 20. Сама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. В твоите очи 2. Хавана тропикана 3. Спри ме 4. Знам диагнозата 5. Пантера 6. Дай ми 7. Кой 8. Боже Прости 10. Утешителна награда нямаш право Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 В твоите очи Тихо ми пази С кое право Спри ме Дай ми Ще се проваля За последно След раздялата Една жена Чупката Сама Пей сърце Мразя да те обичам Дявола ме кара Създай игра Как не те е срам Шефът Трио АЛАРМА Утешителна награда МамаУраган Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 В твоите очи Тихо ми пази С кое право Спри ме Дай ми Ще се проваля За последно След раздялата Една жена Чупката За тези не остана място: Пей сърце Мразя да те обичам Дявола ме кара Създай игра Как не те е срам Гласува се за 20 песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Гласува се за 20 песни опрвих го едвам ги изсмуках 20 до 15 беше лесно :Р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. "#МамаУраган" 2. "Пей, сърце" 3. "Кой" 4. "Habibi" 5. "На две големи" 6. "Дяволът ме кара" 7. "Тихо ми пази" 8. "Хавана- тропикана" 9. "Стара каравана" 10. "Dj- ят ме издаде" 11. "Пантера" 12. "Боже, прости" 13. "Мой" 14. "Знам диагнозата" 15. "Една жена" 16. "Душата ми крещи" 17. "Дай ми" 18. "Намерих те" 19. "Утешителна награда" 20. "Вземи си дъх" Не можах да включа поне още 8- 10 хита... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 1. Пак ли 2. Една жена 3. Не пред хората 4. Кой 5. Хабиби 6. Да ти олекне 7. Пей сърце 8. Тоя става 9. Стара каравана 10. Блясък на кристали 11. В твоите очи 12. Точно никога 13. Спри ме 14. Криво ще ми е 15. Дай ми 16. Хавана Тропикана 17. Неудобни въпроси 18. Знам как 19. След раздялата 20. Пантера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Гласува се за 20 песни В първия пост пише 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 В първия пост пише 10. В последствие се реши да са 20, но някой бдящ модератор (много ми е трудно да се досегя кой) веднага изтри постовете и не си направи труда да поправи първия пост. Защото нали сакън да има един пост, който да не е гласуване и на 100% по темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 1. Тихо ми пази 2. Лоша ли съм 3. Душата ми крещи 4. В твоите очи 5. Пак ли 6. Страст на кристали 7. На две големи 8. Как не те е срам 9. Тоя става 10. Дай ми 11. Една жена 12. След раздялата 13. Ще се проваля 14. Знам диагнозата 15. Пей сърце 16. Хавана тропикана 17. Раздавай се 18. Завиждайте 19. Шефът 20. Спри ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1 Кой 2 Хавана тропикана 3 Дявола ме кара 4 Живей 5 Нищо общо 6 Пей сърце 7 Една жена 8 Пак ли 9 Алармата 10 Знам диагнозата 11 Криво ще ми е 12 Навътре в мен 13 Твоите очи 14 Неудобни въпроси 15 Завиждайте 16 Утешителна награда 17 С кое право 18 Запали 19 Боже прости 20 Истински щастлива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Край на гласуването! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 резултати ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 резултати ? Ще бъдат представени с видеоклип, аз отделно ще публикувам целия файл, с резултатите от първо до 76-то място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 Резултати: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 "Не пред хората" и "Лоша ли съм" пред "Нищо общо"? Грам вкус нямате Не предполагах, че "Знам диагнозата" ще е толкова назад. ТОП 5 Е ПЕРФЕКТЕН, БРАВО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Пълни резултати: СПОЙЛЕР Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Прави впечатление колко много от по-стойностните, макар и нетолкова хитови песни влизат в топ 20. Изглежда просто такива песни с годините изпъкват, за сметка на комерсите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Резултати: Дайте линк,че не ми излиза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честно казано съм изненадана от първото място, очаквах песента на второ да е там. Необяснимо ми е участието на "Лоша ли съм" и "С кое право" вместо "За последно" и "Нищо общо". И съм приятно изненадана от предната позиция на "Мразя да те обичам". Сашо - https://www.vbox7.com/play:d77ce5741d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.