Сашо Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много съм доволен, повечето песни от моя топ са там, и най вече се кефя за Спри ме - най-бруталната и песен с клип. Като цяло много силна дискография, почти няма лоша песен Галена през последните 10 години ! Лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Абсурдно ми изглежда "Една жена" да е преди "Знам диагнозата". Иначе клипчето е страхотно, поздравления! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Доволен съм от резултатите. Адмирации за труда. Може ли линк за гледане на клипчето от чужбина? Благодаря предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Адмирации и от мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 "Една жена" е страшно слаба песен, еден от най-слабите сингли на Галена. Недоумявам, че се харесва, и то дотам, че да е в топ 10. "Мразя да те обичам" почти до последно беше в топ 10, накрая "Пей, сърце" набра скорост и се качи в топ 10, иначе преди това едав влизаше в топ 20. "Не пред хората" буквалния с последния вот се намъкна в топ 20, преди това в нито един момент не беше вътре. "За последно", "Нищо общо" и "Сама" почти пред цялото време бяха, ама накрая нещо секна подкрепата за тях и на тяхно място отиде "Стара каравана" и "Ще се проваля", ако не се лъжа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Youtube? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Линк за тези дето не можем да гледаме от vbox7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Изненадан съм от победата на "Спри ме", честно казано. По мое лично мнение "Дай ми" и "Хавана-тропикана" са по-добрите проекти, за хитове да не говорим. Очаквах "100 пъти" да е в ТОП-а, но уви, иначе страшно любима, "Сама" също. Браво за труда, и ако може наистина линк към тубата, в случай, че не бъде изтрит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 (редактирано) Не съм доволен. [/quote Аз също на места ми е много размито иначе попадения има.Направете ново запитване. Редактирано Януари 12 от stavri12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.