Cally-Pressyfan' Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Песента е жестока, супер зарибяваща! Клипът не ми харесва въобще, скука пълна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Песента е хубава, клипът е тъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Преслава ни върна директно в 2000 година. Такъв клип Екстра Нина е направила преди 16 години. Просто не мога вече с тая жена... тя сигурно си мисли, че е извадила баси модерния клип Посмешище, а песента е мега безлична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Преси колко ти струва клипа - 100 лв ? Песента ми харесваше ама вече ми омръзна докато се сети да я пусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Точно така, нека има текст, че да видим "СЕ ДРУСАМ ОЩЕ, ДЕНЕМ И НОЩЕМ" Харесва ми, дано стане хит Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Накрая "Галена" ли казва? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Все едно гледам някакви аматьорски ефекти от 2000 година. Ужасен клип, оставя ме без думи всеки път, все си мисля, че няма накъде по-зле и с всеки следващ клип ми се доказва обратното. Песента ми харесва иначе, тия напеви и алелейкания изпод текста ме дразнят малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Това е lyric видео. Но какво разбирате вие.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Песента е ненормално яка! Клипа не е зле, но като за клип на Преслава е добре! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Аватар ли гледах ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Уникална песен, клипът е тъп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Клип на световно ниво! Смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Това е lyric видео. Но какво разбирате вие.. Вече гледахме един такъв, много по-добре направен от това нещо наречено видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Клип на световно ниво! Смаза! Не издържах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Клип на световно ниво! Смаза! Моля за пояснение кое му е световното? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Клипчето е баси смеха, песента ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Това е lyric видео. Но какво разбирате вие.. Да добре, че са лепнали тоя текст, че поне да имате оправдание за това безумие. Видимо изневерил също е с текст, но е доста по-адекватно от това нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Песента е топ. Клипа е много ефективен. Кефи ме. Само да имаше малко сцени без матрицата.. ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 5000 гледания за 15 минути и то на позната песен - кралица! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Накрая "Галена" ли казва? Омг,да Скандално Накрая ще се окаже,че Праса е влюбена в Галена и затова няма мъж до себе си и затова се е изпокарала с Галка малка,след като и е признала любовта си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Преслава не може да е по-зле. Какъв е този евтин клип и толкова безлична песен. Един клип не може да направи като хората. Тази песен да не я посвети на Галена, че Галена я отряза. То да не е Галена с яките песни и клипове. Преслава отдавна не е това, което беше. За какво изобщо я пусна песента. И както винаги неадекватните фенове на Преслава ще я хвалят. То това е за коша. Няма ли кой да я утрепе тая. Излишна е отдавна. Ръчичка надолу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Аз пък съм доволен от клипа, много по-добре отколкото да седи по дивани. Чакането си заслужаваше! Песента е все така супер яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Преслава не може да е по-зле. Какъв е този евтин клип и толкова безлична песен. Един клип не може да направи като хората. Тази песен да не я посвети на Галена, че Галена я отряза. То да не е Галена с яките песни и клипове. Преслава отдавна не е това, което беше. За какво изобщо я пусна песента. И както винаги неадекватните фенове на Преслава ще я хвалят. То това е за коша. Няма ли кой да я утрепе тая. Излишна е отдавна. Ръчичка надолу. Ми плати й ти един клип с заплатите от Инканто, като много знаеш.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Като за lyric видео е много добре направено. Песента е трепач. Не трябваше да бави проекта толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.