-A. Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Класа и стил. Разплака ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Класа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Аз съм повече от потресен. Не се изненадвам, че пропада със скорсотта на светлината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Стил и класа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не мога да повярвам, че е толкова нормална, чак ме стряска... На мен видеото ми допада, но не чак толкова, честно казано. Има си стил и дълбочина, но като цяло е един стандартен клип, нищо повече. Голяма част от чуждите фенове на Гага са крайно недоволни, между другото. Дано при третия сингъл да направи нещо по-различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не мога да повярвам, че е толкова нормална, чак ме стряска... На мен видеото ми допада, но не чак толкова, честно казано. Има си стил и дълбочина, но като цяло е един стандартен клип, нищо повече. Голяма част от чуждите фенове на Гага са крайно недоволни, между другото. Дано при третия сингъл да направи нещо по-различно. Песента е невероятна обаче, признай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тази песен и да не стане хит сега, ще остане в времето и ще се слуша и след 30 години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Песента е невероятна обаче, признай! Несъмнено, може би най-добрият сингъл на Гага от последните две ери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Несъмнено, може би най-добрият сингъл на Гага от последните две ери. Абсолютна и тотална зарибявка е баладата, жалко, че при Гагушка всичко е прецакано последните две ери - откъм организация е тотален флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.