Balm*in Публикувано на Декември 15 Report Share Публикувано на Декември 15 Здравейтеее! По традиция и тази година се организираха любимите за всички "Годишни Ramania Награди". Проведе се гласуване, което продължи 15 дни, и в което се включиха общо 45 потребители. По примерът на наградите на ТВ Планета и тези бяха съпътствани със скандали, инсинуации и агитации. Тази година обаче има една малка изненадка, за която никой от вас не подозираше. Освен споменатото гласуване в темата за наградите, се проведе и друго - между мен, VOGUE [която наложи тенденцията за форум отличията] и momo. След като внимателно прегледахме, обсъдихме и съчетахме гласовете... е време да обявим и #ГолемитеПобедители за 2016 година: Честитоооо! И за да няма неразбрали, искам още веднъж да оповестя, че това са окончателните резултати, сформирани на база подкрепата на потребителите, които гласуваха в темата.... и личните предпочитания на журито, съставено от [моя милост, VOGUE и momo]. - Мерсиии! и целувкиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Благодаря ти за наградата! Какво съм ви дал толкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама само да кажа, че аз отдавна не съм жури Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ами благодаря, за който е гласувал за мен, макар че за мен не са от значение тези награди. Който ме уважава, ме уважава, който не, здраве да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Ама само да кажа, че аз отдавна не съм жури Не бъди скромна... според мен ги раздадохме перфектно! А за zai4eto - ше ми простиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Честито на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Фастчо пак нещо не издържа психически ..... защо така? толкова ли са важни тези награди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Обявявам тези резултати за невалидни. Истинските (изцяло според потребителския вот) ще бъдат обявени на церемонията която ще се състои на 17 или 18 декември в 19 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Обявявам тези резултати за невалидни. Истинските (изцяло според потребителския вот) ще бъдат обявени на церемонията която ще се състои на 17 или 18 декември в 19 часа. Дано. ;д Абсурдно е това, което сте направили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Коя беше VOGUE и с какво право вземате решения без да сте се допитали до останалите? Вие се подиграхте с труда на организаторите и всички гласували Много добре знаете, че ще има церемония и нарочно направихте това Името на momo е замесено за да няма негативни коментари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Обявявам тези резултати за невалидни. Истинските (изцяло според потребителския вот) ще бъдат обявени на церемонията която ще се състои на 17 или 18 декември в 19 часа. Ти не можеш да обявяваш нищо, след като последната дума е на momo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ти не можеш да обявяваш нищо, след като последната дума е на momo. Ти също не можеш да пускаш след като не сте питали останалите Нарочно намесваш момо Като цяло нито вие, нито момо ще взема такива решения, защото това са нашите награди, наша организация и нашето присъствие държи форума жив ( нашето - потребителите Да я наградим с орден въпросната VOGUE, защото измислила наградите Наградите на Планета тя ли ги измисли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Фаст пък за кой се взе, че да казва дали са валидни или не, от един месец модератор и вече започна да се разпорежда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Усещам надцакване кой мод е по-могъщ. Обикновените потребители, които се бяха заели с организацията, с какво са виновни? А пък Момо така или иначе рядко се занимава с форума в последно време, сигурно му е все едно и просто се е съгласил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Момо, искам да те попитам - наистина ли си одобрил наградите да бъдат раздадени по този начин? Не е честно спрямо първите организатори - Dinnev и Slunchice които се подготвят с месеци. Планът беше наградите да бъдат раздадени под формата на шеговита церемония подобна на тази от 2014 изцяло според потребителския вот без журита и подобни глупости на 17 или 18 декември в 19 часа. Временно преместих темата тук в администраторския раздел за да го обсъдим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Стига си местил каквото ти падне в администраторския раздел. Баси детските работи. Всеки има право да си пуска теми в този раздел. Момо е разрешил. На 17/18 си правете наградите и толкова.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Момо, искам да те попитам - наистина ли си одобрил наградите да бъдат раздадени по този начин? Не е честно спрямо първите организатори - Dinnev и Slunchice които се подготвят с месеци. Планът беше наградите да бъдат раздадени под формата на шеговита церемония подобна на тази от 2014 изцяло според потребителския вот без журита и подобни глупости на 17 или 18 декември в 19 часа. Временно преместих темата тук в администраторския раздел за да го обсъдим. О, това, което Ноле направи е същото, което ти направи с мен, радвам се, че ти се върна тъпкано! Браво, Ноле! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ти не можеш да обявяваш нищо, след като последната дума е на momo. Писах му и го чакаме да се изкаже в темата. До тогава наградите са невалидни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Писах му и го чакаме да се изкаже в темата. До тогава наградите са невалидни. И кой реши, че са навелидни, освен теб, разбира се - защото ти е неудобно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Писах му и го чакаме да се изкаже в темата. До тогава наградите са невалидни. Набий си в главата, че си НИКОЙ. за да казваш кое е валидно и кое не е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Осираш се вече! Приеми, че това са наградите на НФ, а другите - на Пайнер и спри! Пари ли печелите от тези награди, някакви златни статуетки ли...?!? Голяма драма стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Осираш се вече! Приеми, че това са наградите на НФ, а другите - на Пайнер и спри! Пари ли печелите от тези награди, някакви златни статуетки ли...?!? Голяма драма стана. А защо, Хрисе, Ноле, другата тема я няма тук, никога досега темата с гласовете не е била скрита???! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Осираш се вече! Приеми, че това са наградите на НФ, а другите - на Пайнер и спри! Пари ли печелите от тези награди, някакви златни статуетки ли...?!? Голяма драма стана. Не понасям безредието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари