Jump to content

Големите Победители за 2016 година

Препоръчани коментари

• Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

А защо, Хрисе, Ноле, другата тема я няма тук, никога досега темата с гласовете не е била скрита???! :mf_surrender:

Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender:

Не понасям безредието.

Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender:

Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух.

Нямам намерение и не виждам смисъл някой да се занимава да ги брои, за да дразни някого. То се знае, че Динев ще е графикъор, а аз съм втори по-гласове, :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Но може да я е скрил, за да се манипулира вота! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Момо, искам да те попитам - наистина ли си одобрил наградите да бъдат раздадени по този начин? Не е честно спрямо първите организатори - Dinnev и Slunchice които се подготвят с месеци. Планът беше наградите да бъдат раздадени под формата на шеговита церемония подобна на тази от 2014 изцяло според потребителския вот без журита и подобни глупости на 17 или 18 декември в 19 часа. Временно преместих темата тук в администраторския раздел за да го обсъдим.

Писах на momo, това е подигравка с гласовете ни! :Vishenka_05:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Набий си в главата, че си НИКОЙ. за да казваш кое е валидно и кое не е :helpsmilie:

За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. :3fdb8960598fa63e:

Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми.

Сподели в други сайтове

За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. :3fdb8960598fa63e:

Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми.

То пък едни действия, и какво като си глобален мод - да не би на някой, освен на теб - да му пука? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман!

Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем!

Сподели в други сайтове

Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман!

Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем!

Догодина аз, ти и Путин ще им вземем всичките награди. :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Наградите са много важни за всеки, нека да не бъдем скромни!

by Preslava

Аз съм съгласен да ме обявят за графикъор на годината, но Динев да получи статуетката! :roll1:

Сподели в други сайтове

Арвиту цял ден беше на работа и даже не е разбрала за ко иде реч 1000%20(29).gif

Мерси много, но предпочитам тези които са от общото гласували и да изчакам "царемонията". Благодаря все пак де. Да не изляза някаква неблагодарница

Сподели в други сайтове

Някой е черпил с пици, за да се сучи това, намирисва ми! ;д

Ти да видиш на другите как са плащали, за да си купят награди. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А вие иначе такива организации правите, човек ще каже, че концерт в Арената организирате. Вживявате се адски много в тая простотия, честно.

Еее то от едно време още "организациите" са големи за тези награди.. :)

Сподели в други сайтове

Аз влизам само да чета коментарите...

"Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"...

Сподели в други сайтове

Аз влизам само да чета коментарите...

Те са в чат мания или поне тези, които гела не изтри :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Вие ме правите силен във форума, вие сте моята храна! :clap:

Сериозно, благодаря за оценката, радвам се, че след толкова много години все още изпъквам с някое и друго остроумие. :th_up:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...