Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не понасям безредието. А понесе - това, че ми отне наградите без основателна причина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 А защо, Хрисе, Ноле, другата тема я няма тук, никога досега темата с гласовете не е била скрита???! Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender: Не понасям безредието. Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender: Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух. Нямам намерение и не виждам смисъл някой да се занимава да ги брои, за да дразни някого. То се знае, че Динев ще е графикъор, а аз съм втори по-гласове, Но може да я е скрил, за да се манипулира вота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Това някаква шега ли е?! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Такива ми харесват нещата. Браво на Balm*in. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Момо, искам да те попитам - наистина ли си одобрил наградите да бъдат раздадени по този начин? Не е честно спрямо първите организатори - Dinnev и Slunchice които се подготвят с месеци. Планът беше наградите да бъдат раздадени под формата на шеговита церемония подобна на тази от 2014 изцяло според потребителския вот без журита и подобни глупости на 17 или 18 декември в 19 часа. Временно преместих темата тук в администраторския раздел за да го обсъдим. Писах на momo, това е подигравка с гласовете ни! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Малеее :1000 (29): :1000 (29): Скандално развитие. Иначе честито на победителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ето това вече е церемония отговаряща на духа на Рамания! Изненади, интриги и скандали. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Набий си в главата, че си НИКОЙ. за да казваш кое е валидно и кое не е За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми. То пък едни действия, и какво като си глобален мод - да не би на някой, освен на теб - да му пука? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не ми дреме за измислените награди, ама тийнейджърите тук се вълнуват и подготвят, малко е тъпо да им разбивате кефа заради войната с Фаст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман! Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман! Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем! Догодина аз, ти и Путин ще им вземем всичките награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Наградите са много важни за всеки, нека да не бъдем скромни! by Preslava Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Наградите са много важни за всеки, нека да не бъдем скромни! by Preslava Аз съм съгласен да ме обявят за графикъор на годината, но Динев да получи статуетката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман! Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем! Арвиту цял ден беше на работа и даже не е разбрала за ко иде реч Мерси много, но предпочитам тези които са от общото гласували и да изчакам "царемонията". Благодаря все пак де. Да не изляза някаква неблагодарница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Някой е черпил с пици, за да се сучи това, намирисва ми! ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Някой е черпил с пици, за да се сучи това, намирисва ми! ;д Ти да видиш на другите как са плащали, за да си купят награди. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 А вие иначе такива организации правите, човек ще каже, че концерт в Арената организирате. Вживявате се адски много в тая простотия, честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 А вие иначе такива организации правите, човек ще каже, че концерт в Арената организирате. Вживявате се адски много в тая простотия, честно. Еее то от едно време още "организациите" са големи за тези награди.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не мога да скрия интереса, с който чета интригата, която се разви в този форум. Най-смешното е, че не се шегуват. Наистина се карат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Аз влизам само да чета коментарите... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Аз влизам само да чета коментарите... Те са в чат мания или поне тези, които гела не изтри :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Вие ме правите силен във форума, вие сте моята храна! Сериозно, благодаря за оценката, радвам се, че след толкова много години все още изпъквам с някое и друго остроумие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари