momo Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Както навсякъде другаде, така и тук - наградите се решават на софрата. Събраха се фенклубовете, поканиха ме, нахраниха ме, напиха ме и си стиснахме ръцете. Както писа Dinev, довечера в 20:00 ще бъдат раздадени и статуетките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Както навсякъде другаде, така и тук - наградите се решават на софрата. Събраха се фенклубовете, поканиха ме, нахраниха ме, напиха ме и си стиснахме ръцете. Както писа Dinev, довечера в 20:00 ще бъдат раздадени и статуетките Ааа, връщайте си ми колетите! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Който даде най-много печели, другото се изпива и изяжда с мъка на сърце, че човека който го е предоставил няма да има награда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Предлагам голи снимки аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Respect на годината, мерси на журито. Знам, че я заслужавах Другите награди са ташак :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Радвам се, че поне тук ме оценихте! Започвам да спамя от 1.01.17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Какво скачате на FAST, дай сега всеки да тръгне да пуска тема с предпочитанията си. Имаше номинации там да е гласувал за своите фаворити. Що за наглост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Радвам се, че поне тук ме оценихте! тук наградите са обективни ! +111111111111111 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари