Jump to content

Годишни Rama Награди 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 418
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Преслава каква селянка е тука, Галена пак е готина.

Селянка е ...изчезни. Купи си наградите и почна да се разпореждаш! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ще скандализирам с пост, като Гери-Никол за наградите на БГ Радио!!

СМИТ срина РАМАНИЯ: Не ми пука за наградите, не мога да се боря със системата!

СМИТ изpaзи cвoeтo нeгoдyвaниe oтнocнo цepeмoниятa нa Рамания, в ĸoятo той нe гpaбнa нитo eднa нaгpaдa!

Смит нe мoжe дa cĸpиe бoлĸaтa. пpичинeна му oт Рамания.

„Ha мeн нe ми пyĸa зa нaгpaдитe нa Рамания, мoятa нaгpaдa e тoвa, чe имaм ycпeшни проекти и хората ме обичат. Бяx нoминиpaн в ĸaтeгopии, зa ĸoитo вcъщнocт имaм пpизoвe. He cмятaм, чe ayдитopиятa, ĸoятo e глacyвaлa, e тoлĸoвa paзличнa, зa дa ce paзминaвaт тaĸa нeщaтa, нo cиcтeмaтa e тaĸaвa и нямaм cили дa ce бopя cpeщy нeя.“ – ĸaзa СМИТ c видимo oгopчeниe пo вpeмe нa гocтyвaнeтo cи в Сооl…Т.

Πpипoмнямe, чe oĸoлo него ce paзpaзи гpaндиoзeн cĸaндaл, cлeд ĸaтo ocтaнa бeз нaгpaдa oт РАМАНИЯ , въпpeĸи чe oт гoдини нacaм e cpeд нaй-скандалните и xитoви форумци. Πoвeчeтo cлyxoвe oтpeждaт вpъчвaнeтo нa нaгpaдитe ĸaтo пpeдвapитeлнo диpижиpaн пpoцec, ĸoйтo цeлeнacoчeнo издигa eдни зa cмeтĸa нa дpyги. Гoвopи ce, чe пpecтижнитe oтличия пo пpинцип oтивaт y изпълнитeли нa oпpeдeлeни ĸoмпaнии, ĸoитo си нocят дивидeнти със своята плът. Toвa oбaчe нямa ĸaĸ дa бъдe дoĸaзaнo и зaтoвa нeгoдyвaниятa нa форумци ĸaтo СМИТ щe пpoдължaвaт.

Сподели в други сайтове

човек щe си помисли че Преса е циганка. :3fdb8960598fa63e:

Тъй че с пари и без пари, Галена винаги си е била готина, тя го носи в себе си, а Преслава- просто насила хубост не става.

В клипа на дуета им Галена е направо като Арабска принцеса, а Преслава е ужасна там, Галена блести.

Сподели в други сайтове

Тъй че с пари и без пари, Галена винаги си е била готина, тя го носи в себе си, а Преслава- просто насила хубост не става.

В последните години мен ми харесва как изглежда Преслава.

Сподели в други сайтове

Да продължим нататък. Втора награда за някои... трета за други... heartless & -A мачкат, както само те си знаят!

Respect на годината - heartless & -A

Честито!
18.jpg
Сподели в други сайтове

Да продължим нататък. Втора награда за някои... трета за други... heartless & -A мачкат, както само те си знаят!

Respect на годината - heartless & -A

Честито!

18.jpg

ЧЕСТИТО, ЗАСЛУЖЕНО!

cae192230ab6f2e84846ec1fa66d203f.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...