Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тази година надух корема, но другата обещавам да надуя много пакети и да се добера до награда. Обичам ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Цирка приключили да заворим темата за догодина ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,ЧЕ СЕ ДОВЕРИХТЕ НА МЕН И ИЗБРАХТЕ МОЯТА МАРКА ЗА ДРЕХИ. Dinev,Благодаря ти,че се довери на моята последна колекция.Обичам ви!! 💋 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Цирка приключили да заворим темата за догодина ? Нека остане отворена за няколко дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Ако може да оставите темата до понеделник-вторник отворена. Утре (днес) ще пусна текстовия файл, в който броих гласовете, за да може всички да видят кой, къде колко гласа е имал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Благодаря ви за наградата, напълно заслужена е. :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Сам поддържам няколко раздела за линкове. Ти какво си направил за форума? Ми ти нямаш личен живт, какво друго да правиш, освен да киснеш във форума. Поне и това да правеше, като хората.... и в това не те бива. Ооо направил е много Напсувал е пошовината форум Почти всички кльощави форумци ги направи дебели Говорил е за майките на почти всички И много други Ти за слаб ли се имаше :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Какви са тези награди,какво е това нещо??? Ставате вече смешни и жалки с тези нагласени и КУПЕНИ награди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Детайлни резултати! Текстовия файл, в който броях гласовете. Можете да видите кой, на кое място и с колко точки е. Изтегляне / Download Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми ти нямаш личен живт, какво друго да правиш, освен да киснеш във форума. Поне и това да правеше, като хората.... и в това не те бива. Ти за слаб ли се имаше :Д Слаб съм и още как Ти погледни себе си Комплексиран си от това, че тежиш доста и избиваш комплексите върху другите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Слаб съм и още как Ти погледни себе си Комплексиран си от това, че тежиш доста и избиваш комплексите върху другите Няколко човека ит тук ми имат профила, питай ги дали тежа доста или съм с мускулна маса, за разлика от теб аз не излизам от фитнеса. Но вие турците с вашите калорични храни, нормално е да си 100 кила, все пак не сте чували за здравословна храна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Какви са тези награди,какво е това нещо??? Ставате вече смешни и жалки с тези нагласени и КУПЕНИ награди! Догодина ще си ги вземеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Няколко човека ит тук ми имат профила, питай ги дали тежа доста или съм с мускулна маса, за разлика от теб аз не излизам от фитнеса. Но вие турците с вашите калорични храни, нормално е да си 100 кила, все пак не сте чували за здравословна храна. И на мен повечето ми имат профила питай ги дали тежа 100 кила!? Това, че не спортувам, не значи, че съм 100 кила Отново говориш на изуст. Калорични, но всичките умирате за баклава, локум и т.н Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тя е the, тя е diva, тя е fiklena! Специална награда: "Дано те блъсне камион" - The Diva FIKLENA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ма ти па верно си луда! Мачкай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ма ти па верно си луда! Мачкай. Нито го схванах, нито ми е интересен тоя коментар! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нито го схванах, нито ми е интересен тоя коментар! Кой коментар, бе душа? Моя или на Фиклена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кой коментар, бе душа? Моя или на Фиклена? Нейния, дето толкова рева и го наградихте. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Вие верно сте откачили и нямате личен живот Прелистих 2-3 страници и не успях да разбера кви ги вършите, ама щом ви влече За Чичо ви Слав нещо не остана ли - некоя утешителна награда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Вие верно сте откачили и нямате личен живот Прелистих 2-3 страници и не успях да разбера кви ги вършите, ама щом ви влече За Чичо ви Слав нещо не остана ли - некоя утешителна награда Споко, и аз, и стереото сме без награди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари