Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 КУПЕНИ НАГРАДИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Добре че е скрита темата, иначе тези от Планета ще видят и ще направят да има 6 певици на годината! Честито на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Честито на обективните, мачкайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 За Смит награда няма ли??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Честито на -А! пс Честито на обективните! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Galena1 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Здравейте, поздравете лидерката! Знам, че един човек брои участията ми и това е Кака Кели! Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 За Смит награда няма ли??? НЯМА ДА МИ ДАДАТ ЗАВАЛИЙКИТЕ, НЕ СЪМ ДУХАЛ на продуцента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ви, приятели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Здравейте, поздравете лидерката! Знам, че един човек брои участията ми и това е Кака Кели! Браво! ЩЕ ГОРИТЕ В АДА, ВЗЕХТЕ НАГРАДАТА НА НИКИНЛЕЙ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 ЧЕСТИТООО, #МАМАКЕЛИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Друсай Кели! Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кака Кели все нещо все пак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ви, приятели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Брояч е за nikinlay!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ти, Галче. Лидерката няма да пее, щото иска да й дам 7 000 за някакъв си ураган. Не стига, че вънка студено, ами и тука да се развихрела. Мърла! Време е за Спамер на годината! Знам, че тук много ще се изненадате... аз самия бях изненадан, че е точно този потребител. Очаквам реакции, тогава наградата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ви, приятели! Приготви се за накрая за това :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ви, приятели! Къде ходише, бе, душа?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Благодаря ти, Галче. Лидерката няма да пее, щото иска да й дам 7 000 за някакъв си ураган. Не стига, че вънка студено, ами и тука да се развихрела. Мърла! Време е за Спамер на годината! Знам, че тук много ще се изненадате... аз самия бях изненадан, че е точно този потребител. Очаквам реакции, тогава наградата! НЕНУЖ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Още нищо не сме взели.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 НЕНУЖ ? Няма да взема нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Още нищо не сме взели.... Най-голямата за накрая. И ти ще си Преслава. Нито една награда и певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Няма да взема нищо Ненуж е НЕНО123 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kamelia Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кажете Здравей на #МамаКазниМеееееее! Както обичате да съм скандална, тази вечер съм както майка ме е родила. Знам, че един мой голям почитател взима награда и ме поканиха само да я връча. Спамер на годината - nenooo123, честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 КАМА ПИШЕ, ЗНАЧИ НЕНО Е! И В С**** СИ ПЕЧЕЛЕШЕ ТАЗИ НАГРАДА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Кажете Здравей на #МамаКазниМеееееее! Както обичате да съм скандална, тази вечер съм както майка ме е родила. Знам, че един мой голям почитател взима награда и ме поканиха само да я връча. Спамер на годината - nenooo123, честито! КУЧКИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари