Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 CaSpy и Аз предлагаме Kitty да стане глобален модератор! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 ми аз заради Fast вече не влизам много.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 ми аз заради Fast вече не влизам много.. Не е заради него стига лъжи! Нямам нищо против Боровинка и Салваторе, смятам, че ще се справят добре. Ако има нужда от модератори и те са съгласни да поемат ангажимента, нека да ги имате предвид Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз като предлагах преди време на Blueberry да стане модератор, не и се занимаваше и ми отказа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 CaSpy и Аз предлагаме Kitty да стане глобален модератор! Кита за нищо на света... Ако искаш да напусна форума ОК! Искаме Bluberry i Salvatore !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз като предлагах преди време на Blueberry да стане модератор, не и се занимаваше и ми отказа. На мен ще предложиш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз като предлагах преди време на Blueberry да стане модератор, не и се занимаваше и ми отказа. Кога ще разкараш Фаст??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Кога ще разкараш Фаст??? Мачкаш 1+ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Кога ще разкараш Фаст??? Няма за какво да го разкарва! Форума не е само банове и предупреждения. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 Няма за какво да го разкарва! Форума не е само банове и предупреждения. Плюс, че е може би най - старателният модератор в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Съгласен съм за Блу и Салви, правете ги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Кога ще разкараш Фаст??? Съвсем скоро, той самия няма да издържи. Прекалено много хора искат вече да го разкарат от екипа. Това не е било никога, такова негодуване срещу някой "модератор". Слагам в кавички понеже това немога да го нарека модератор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Фаст, дръж се, ние сме зад теб в добро и зло - няма да позволим да те махнат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Съгласен съм за Блу и Салви, правете ги! Боже в първия момент прочетох СЛАВИ и изтръпнах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.