Jump to content

Да бъде ли махнато новото правило в Чат мания?

Fast

Да бъде ли махнато новото правило в Чат мания?  

49 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Защо изобщо гласувахме първия път дали да има ново правило, след като месец по-късно ще го отменяме? Каква е тая неадекватност?

Харесва ви да четете по 5 страници по кой канал в колко часа са давали Vente Paca ли?

Ако го отмените, Узунова ще ни побърка.

Сподели в други сайтове

Защо изобщо гласувахме първия път дали да има ново правило, след като месец по-късно ще го отменяме? Каква е тая неадекватност?

Харесва ви да четете по 5 страници по кой канал в колко часа са давали Vente Paca ли?

Не, на нея ще и се забрани изобщо да пише в чата за Рики и всичко ще е топ ;)

Сподели в други сайтове

Не!

Зайка определено е по-спокойна като пуснат Рики по телевизията. Не знам от новото правило ли е, от секса с Ники ли е, обаче е РАЙ в момента.

Сподели в други сайтове

Да! И сега е момента да гласувате а не после да мрънкате. :mf_surrender:

Не!

Зайка определено е по-спокойна като пуснат Рики по телевизията. Не знам от новото правило ли е, от секса с Ники ли е, обаче е РАЙ в момента.

Просто спряха да въртят вече песента! :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

3-4 поста са си флууд. Аз и преди правилото и давах проценти и даже бан, заради който ме блокира във фейса ;д

Правилото изначално е излишно!

image.jpg
Сподели в други сайтове

Не! Съвсем наскоро се гласува ЗА правилото, а в момента Таня доста е намалила Рики спама и всичко е ок, кому е нужна нова промяна? Честно, побъркахте се в последно време с тия правила, модератори и т.н. :mf_surrender: Не взимайте форума толкова навътре!

Сподели в други сайтове

Не! Определено наистина не е като да вляза и да гледам 3 страници само за Рики и да поглеждам дали наистина не съм влезнала в неговата тема.. И продължавам да не разбирам след като има тема там защо продължава да пише понякога километрични постове за него.

Може и за последния вариант за не-то, но че се нуждае от преработка.

Сподели в други сайтове

Не! Съвсем наскоро се гласува ЗА правилото, а в момента Таня доста е намалила Рики спама и всичко е ок, кому е нужна нова промяна? Честно, побъркахте се в последно време с тия правила, модератори и т.н. :mf_surrender: Не взимайте форума толкова навътре!

Сподели в други сайтове

Не! Определено наистина не е като да вляза и да гледам 3 страници само за Рики и да поглеждам дали наистина не съм влезнала в неговата тема.. И продължавам да не разбирам след като има тема там защо продължава да пише понякога километрични постове за него.

Може и за последния вариант за не-то, но че се нуждае от преработка.

Сподели в други сайтове

И Какво е това правило ?

Гласувай с да!

Новото правило гласи да не се постват двойни постове и да не се натрапват теми безинтересни за останалите потребители в чат мания. :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...