stereoto_ Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 https://www.facebook.com/pop.folk.hitove.do...88745331161519/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Това ако го беше изпял преди 12-13 години щеше наистина да е хит и да се оцени, но сега някак си.... твърде ретро ми е, не ми харесва. Но финалът където пее Цветелина Янева и това "Без теб, любов" най-много ми харесаха. Прилича ми на кавър самата песен, но не съм сигурен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много ми харесва, много силна и въздействаща песен.. и текста е много тежък. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много силен текст, страхотна музика... изобщо песента е много въздействаща. Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Песента е на Стефан Митров май от преди доста години, но кавър ли е или си е негова, имате ли представа? Мен ме кефи, въздействаща е. Цветелина пее страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Тонката е майстор на баладите, каквото и да си говорим. Може да е всякакъв, ама гласът му е баш за такива кахърни песни. На мен пък песента ми навява баш турския фолк, пък не знам какъв Стефан Митров го ви бръмчи в кратуните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И аз не знам, дали ми харесва или не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не че ще я слушам,но я одобрявам,защото поне не е типичната тупца тупца,нито е гаден кючек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На Стефан Митров е, май Когато свърши любовта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Е честно ли са съсипали една от най-великите песни в чалгата?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На Стефан Митров е, май Когато свърши любовта Тя е, да... съсипана песен. Семейство Издиславови тази година се изгавриха с музиката... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аххх, щеше да е повече от прекрасно, ако я беше изпяла само Цвети Янева <3 от първата до последната нота! ... без татко Мечок Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аххх, щеше да е повече от прекрасно, ако я беше изпяла само Цвети Янева <3 от първата до последната нота! ... без татко Мечок +1000 Само ме подведохте, че е дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Оригиналът е гръцки, а не турски: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина страхотна песен, не харесвам Стораро, но тук всичко е перфектно. Музиката те кара да настръхнеш, една от най-хубавите мелодии за 2016 година. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аххх, щеше да е повече от прекрасно, ако я беше изпяла само Цвети Янева <3 от първата до последната нота! ... без татко Мечок +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Stefan Mitrov преди 22 часа Ла ляй ла ла , ла ляй лала.... Ето пример как може да се съсипе една хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Stefan Mitrov преди 22 часа Ла ляй ла ла , ла ляй лала.... Ето пример как може да се съсипе една хубава песен. По скоро Митров е пример за това как неуспеха може да те превърне в злобен комплексар и урок за това защо не можеш цял живот а стари лаври да стоиш. И все се прави на жертва на плагиатства, а май ще се окаже, че самия той не плаща за правата на песните си, но 5 год не спира да мрънка , че Алек Сандър го бил окрал... Каквото правиш в този живот, рано или късно те достига същото. Да не съм го чул да говори за авторски права. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Stefan Mitrov преди 22 часа Ла ляй ла ла , ла ляй лала.... Ето пример как може да се съсипе една хубава песен. И Райнето харесала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кръчмарските орнаментики на тоя невероятен отсвир ми идват в повече, трябваше гласа на Цура да се чува по-силно, слава богу тя се е пообрала малко и е изпълнила песента далеч по-добре. Иначе ми харесва, текстът е въздействащ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много хубаво са си я изпяли, този от време на време се побърква. При това Цветелина пее перфектно, изобщо няма цигански извивки. Все търсят скандали да им се чуе името... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 НАЙ-ДОБРАТА БАЛАДА ЗА ГОДИНАТА!!!! ТЕКСТА... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 НАЙ-ДОБРАТА БАЛАДА ЗА ГОДИНАТА!!!! ТЕКСТА... Много силни думи за едва излязло парче, което все още няма реални успехи. В друг живот няма конкуренция. Може би достойно до нея би се наредила само тази на Малина. Новите на Стораро и Деса ще разгърнат потенциала си 2017. Иначе песента на тонката мн ми хареса. Класи над тази на Митров. Дори ме грабна от първо слушане, което за балада ми се случва рядко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Харесва ми, доста мелодична песен и отново невероятно пеене. Очаквам все пак Слави да я покани и направят малко по-хард аранжимент с Куку бенд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.