pinkprincess Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Харесва ми, доста мелодична песен и отново невероятно пеене. Очаквам все пак Слави да я покани и направят малко по-хард аранжимент с Куку бенд Кой да покани? Цура? Никога. Все пак е Пеевска. Единствената топ чалгарка, която не му е гостувала и сигурно няма да му гостува никога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Кой да покани? Цура? Никога. Все пак е Пеевска. Единствената топ чалгарка, която не му е гостувала и сигурно няма да му гостува никога. Оф това е за на Деса баладата предназначено sorry Ужасен е Стораро, клипът е хубав, и Цурка прави приятни включвания вокално и визуално. Заради нея направих 2 гледания, това ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мелодията ми харесва много, а частите на Янева в началото и в края са най-доброто в тази песен. Много ми е дразнещ сега гласа на Стораро, не знам като съм бил на 19-20 как съм го слушал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много красива песен. Много красиво изпълнение. Много ме е яд, че не е дует. Ози ушатияда спре да мрънка и да се учи от Човека глас на пеене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми сега чух песента на Митров, и наистина е класа над незапеваемата песен на Стораро. И като аранжимент, и като текст е в пъти по-добра. Просто Стораро в бавните песни се разпява, като турска ходжа, не се търпи. А Цветелина има уникални балади, това е много зле, като за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много е добра, но все пак версията на Митров е доста по-качествена. Стефан вместо да се цупи и мрънка, да се радва, че някой възражда песните му. Надали много хора ще разберат за първата версия покрай тази, но все може да има още като мен, които ще се запознаят с "Когато свърши любовта" именно покрай парчето на Стораро и Цура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.