OstapBender Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Линкове към предните теми: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=97376&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?act=po...w_post&f=19 Фаворитите ми от предните години: 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Анелия - "Продължавам" 2011 - Алисия feat. Флори - "Важно ли ти е?" 2012 - Анелия и Илиян - "Не исках да те нараня" 2013 - Анелия - "Аз и ти" 2014 - Галена - "Точно никога" 2015 - Константин feat. Деси Слава - "Болка в минути" Тази година трудно успях да си избера Топ 15 и без особен проблем съставих десетката ... поне за мен тази година не беше достатъчно силна откъм любими песни. Първото място е изненадващо и за мен. :1000 (29): Галена пръсна като психопатка и през 2016, половината топ е с нейни песни! 1. Преслава - "Няма да ти пиша" 2. Галена, Цветелина Янева feat. Азис - "Пей, сърце" 3. Галена - "Да ти олекне" 4. Лорена feat. Галена - "Все ми е тая" 5. Нелина - "Лято, слънце, море" 6. Фики feat. Галена - "С друг ме бъркаш" 7. Галена - "#МамаУраган" 8. Емануела и Константин - "Не ме заслужаваш" 9. Цветелина Янева - "Видимо изневерил" 10. Деси Слава - "И на всички като тебе" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Екстра Нина - Добре съм 2. Фики - Вертолета 3. Анелия - Дай ми още 4. Денис - Кибрит 5. Анелия - Гот ми е Не мога да посоча повече. И тези ме озориха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 В друг живот - Деси Слава Трепни - Цеца #МамаУраган - Галена И на всички като тебе - Деси Слава Докосването има памет - Глория Късно си се сетил - Таня Боева Калифорния - Емилия Добре съм - Екстра Нина Нека да е тайно - Галин и Деси Слава Като теб - Емануела Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Лорена ft Галена - Все ми е тая 2. Лорена - Жена за лудницата 3. Емануела - Като теб 4. Галена - #МамаУраган 5. Деси Слава - И на всички като тебе 6. Камелия - Минута живот 7. Роксана ft. Софи Маринова - За теб живях 8. Галена, Цв Янева и Азис - Пей, сърце 9. Яница - Хубаво го запомни 10. Константин - Лека нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Галена и Цветелина - Пей, сърце 2. Лорена ft. Галена - Все ми е тая 3. Яница - В пет ми звънни 4. Галена - #МамаУраган 5. Галин ft. Азис - На Египет Фараона 6. Преслава - Няма да ти пиша 7. Яница - Хубаво го запомни 8. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала 9. Анелия - Гот ми е 10. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Галена - #МамаУраган 2. Галена и Цв. Янева - "Пей, сърце" 3. Емануела - "Като теб" 4. Лорена ft. Галена - "Все ми е тая" 5. Яница - "В пет ми звънни" 6. Анелия - "Гот ми е" 7. Адриана, Ангел и Джамайката - "А ти си марка" 8. Анджелина - "И без теб ще мина" 9. Теди Александрова ft. Азис - "Ня`а проблем" 10. Бриана - "Далавера" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Камелия- Минута живот Галена и Цветелина Янева- Пей сърце Лорена и Галена- Все ми е тая Анелия- Гот ми е Емануела- Кто теб Цветелина Янева- Да те бях зарязала Яница- Хубаво го запомни Тони Стораро- Лято 2016 Адриана, Джамайката и Ангел- А ти си марка Алисия- Ти ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 2002 - Деси Слава - "Две сърца" 2003 - Глория - "Крепост" 2004 - Преслава - "Обичам те" 2005 - Анелия - "Всичко води към теб" 2006 - Преслава - "И когато съмне" 2007 - Преслава - "Лъжа е" 2008 - Преслава - "Последен адрес" 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Галена - "Тихо ми пази" 2011 - Преслава - "Как ти стои?" 2012 - Преслава - "Разкрий ме" 2013 - Преслава - "Режим Неприлична" 2014 - Преслава - "Пиши го неуспешно" 2015 - Преслава - "На тебе не отказвам" 2016 - Цветелина Янева - "Видимо изневерил" (макар да участва в класацията ми за 2015-та под номер 4, реално тази година най-много тази песен слушам и ми е любимата. Така, че определено това е песента!) 1.Цветелина Янева - "Видимо изневерил" (inlove) 2.Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - "Калифорния" 3.Деси Слава - "И на всички като тебе" 4.Лорена ft. Галена - "Все ми е тая" 5.Деси Слава и Галин - "Нека да е тайно" 6.Деси Слава - "В друг живот" 7.Преслава - "Няма да ти пиша" 8.Алисия - "Красавицата спяща" 9.Цветелина Янева ft. Галин - "Да те бях зарязала" 10.Теди Александрова ft. Азис - "Ня'а проблем" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Цеца - Трепни 2. Константин и Емануела - Не ме заслужаваш 2. Преслава - Няма да ти пиша 4. Теди Александрова ft. Азис - Ня'a проблем 5. Галена - Да ти олекне 6. Лорена - Жена за лудницата 7. Цветина - Диамант 8. Галена и Цура - Пей, сърце 9. Алисия - Мой 10. Анелия - Гот ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Не ме заслужаваш!!!! 2. I'm The Queen 3. Калифорния 4. Като теб 5. На Египет Фараона 6. Няма да ти пиша 7. Trepni 8. Все ми е тая 9. Тук съм (колкото и нова да е, влезна ми под кожата като "Железен") 10. И на всички като тебе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не лъжи на колене - Глория Докосването има памет - Глория От щастието най-боли - Нелина Лято, слънце, море - Нелина The best - Цветина Дай ми още - Анелия Да те бях зарязала - Цветелина Янева В друг живот - Десислава Калифорния - Емилия Човек, който носи разбито сърце - Карлос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1.Деси Слава - В друг живот 2.Деси Слава - И на всички като тебе 3.Анелия - Гот ми е 4.Цветина - The Best 5.Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 6.Деси Слава - Отново се родих 7.Анелия - Дай ми още 8.Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 9.Емануела - Като теб 10.Камелия - Минута живот Не е изключено да съм забравил някоя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 В друг живот - Деси Слава Трепни - Цеца #МамаУраган - Галена И на всички като тебе - Деси Слава Докосването има памет - Глория Късно си се сетил - Таня Боева Калифорния - Емилия Добре съм - Екстра Нина Нека да е тайно - Галин и Деси Слава Като теб - Емануела Забравил съм двете песни на Нелина и особено баладата На Цура Видимо изневерил и Една жена също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Цветелина Янева - Да те бях зарязала 2. Ceca - Trepni 3. Деси Слава - В друг живот 4. Jelena Rozga - Moderna žena 5. Деси Слава - И на всички като тебе 6. Галена и Янева - Пей сърце 7. Ceca - Autogram За други песни, които да съм въртял нон-стоп не се сещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Пей сърце Видимо изневерил Не ме заслужаваш Една жена Красавицата спяща Калифорния Дай ми още Да те бях зарязала В пет ми звънни Минута живот Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Пей сърце 2. Калифорния 3. Не ме заслужаваш 4. Гот ми е 5. Няма да ти пиша 6. И на всички като тебе 7. С друг ме бъркаш 8. В друг живот 9. Мама Ураган 10. Все ми е тая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Минута живот - Камелия 2. Пей сърце - Галена и Цветелина 3.. Джордан - Муцуна 4. Лорена - Все ми е тая 5. Яница - Хубаво го запомни 6. Лазар и Цветелина - Ще ме помниш 7. Галена - МамаУраган 8. Елица - Дали това е любовта 9. Емилия - Специално за всяка 10. Лияна - Вуду Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 2. Емануела - Като теб 3. Алисия - Мой 4. Теди Александрова фт. Азис - Ня'а проблем 5. Алисия - Красавицата спяща 6. Преслава - Няма да ти пиша 7. Алисия - Ти ли 8. Джордан - Муцуна 9. Пей, сърце 10. Джордан - Златото ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Глория - Не лъжи на колене 2. Галена - "#МамаУраган" 3. Преслава - Няма да ти пиша 4. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 5. Глория - Докосването има памет 6. Деси Слава - И на всички като тебе 7. Галена - Да ти олекне 8. Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 9. Галин ft. Азис - На Египет Фараона 10. Галин - Царя на купона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1.Мама ураган 2.Пей сърце 3.Все ми е тая 4.Вуду(на Лияна) 5.Давай,питай 6.Не те забравям 7.Минута живот 8.Царя на купона 9.В друг живот 10.Да те бях зарязала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Галена и Цветелина - Пей, сърце 2. Галена - #Мамаураган 3. Мария и Стан - Страдам 4. Лорена feat Галена - Все ми е тая 5. Цветелина Янева feat Галин - Да те бях зарязала 6. Галин - Ще остана 7. Галин - На Египет Фараона 8. Емилия - Калифорния 9. Цеца - Трепни 10. Фики feat Галена - С друг ме бъркаш Много трудно ги докарах до 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галена & Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Алисия - Мой Лорена ft. Галена - Все ми е таяДжордан - Муцуна Алисия - Ти ли Галена - #МамаУраганЕмануела & Константин - Не ме заслужаваш Алисия - Красавицата спяща Мария & Stan - СтрадамВанеса - Говори бившата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Анелия - Гот ми е 2. Пей, сърце 3. Преслава - Няма да ти пиша 4. Анелия - Дай ми още 5. Емилия - Калифорния 6. Теди А. - Ня`а проблем 7. Лорена - Жена за лудницата 8. И на всички като тебе 9. Тони Стораро - Лято 2016 10. Галена - Бившите / Мина ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1.Галена - Пей сърце 2.Галена - МамаУраган 3.Фики - Ти си ми сърцето 4.Анелия - Гот ми е 5.Лорена - Все ми е тая 6.Фики feat. Галена - С друг ме бъркаш 7. Константин и Емануела - Не ме заслужаваш 8.Лияна - Вуду 9.Лорена - Жена за лудницата 10.Емануела - Като теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 01. Пей сърце - Галена и Цветелина Янева 02. Точка за мен - Джулия 03. Вертолета - Фики 04. #МамаУраган - Галена 05. Твоите сини очи - Зоя Мутишева 06. The Best - Цветина 07. Все ми е тая - Лорена feat Галена 08. Хубаво го запомни - Яница 09. Да те бях зарязала - Цветелина Янева feat Галин 10. Гот ми е - Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.