stavri12 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1 Пей сърце 2 Не ме заслужаваш 3 Все ми е тая 4 Като теб 5 Жена за лудницата 6 Грация 7 Вуду 8 Специално за всяка 9 За най-красивата принцеса 10 Малко коте Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Гот ми е Пей сърце И на всички като теб Няма да ти пиша Говори бившата Видимо изневерил Дай ми още В друг живот Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 "Калифорния" - Емилия "Гот ми е" - Анелия "Пей, сърце" - Галена и Янева "Като теб" - Емануела "В пет ми звъни" - Яница "Минута живот" - Камелия "Зависима" - Джена "Дразни ме пак" - Джена "Да те бях зарязала" - Янева "Диамант" - Цветина "Специално за всяка" - Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1. Анелия - Гот ми е 2. Анелия - Дай ми още 3. Лорена - Все ми е тая 4. Яница - В пет ми звънни 5. Цветина - The best 6. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 7. Емануела - Като теб 8. Галена - Да ти олекне 9. Галена и Цветелина - Пей сърце 10. Преслава - Няма да ти пиша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1.Галена, Цвети Янева и Азис- Пей сърце 2.Емилия и DJ Цеци Лудата Глава- Калифорния 3.Деси Слава и Галин- Нека да е тайно 4.Лияна- Вуду 5.Лорена и Галена- Все ми е тая 6.Яница- Хубаво го запомни 7.Деси Слава- В друг живот 8.Деси Слава- Отново се родих 9.Цветина- Обещай ми 10.Емануела и Константин- Не ме заслужаваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander_1990 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Преслава - Няма да ти пиша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fennnecs Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Яница - В Пет Ми Звани Лияна - Вуду Преслава - Няма Да Ти Пиша Роксана - Да Ти Си Емануела и Константин - Не ме заслужаваш Деси Слава - И на всички като тебе Галена ft. Цветелина Янева - Пей, сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 1.Галена и Янева - Пей сърце 2.Галена - #МамаУраган 3.Галин - На Египет фараона 4.Деси Слава - В друг живот 4.Фики - С друг ме бъркаш 5.Емилия - Калифорния 6.Камелия - Минута живот 7.Гери-Никол - I'm the Queen 8. Емануела и Коцето - Не ме заслужаваш 9. Криско - Дали това любов е 10.Малина - Давай,питай / Анелия - Гот ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
veeidar Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 1.Галена и Янева - Пей сърце 2.Галена - #МамаУраган 3.Галин - На Египет фараона 4.Деси Слава - В друг живот 4.Фики - С друг ме бъркаш 5.Емилия - Калифорния 6.Камелия - Минута живот 7.Гери-Никол - I'm the Queen 8. Емануела и Коцето - Не ме заслужаваш 9. Криско - Дали това любов е 10.Малина - Давай,питай / Анелия - Гот ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.