Jump to content

Нашата ретроспекция за 2016 година.

Препоръчани коментари

Здравейте, мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си, аз реших да направя тази тема, където да пишем за най-важните, интересни, скучни или интригуващи неща, които са случили с нас през 2016-та и да си направим равносметка за изминаващата година. Надявам се да прекарате хубави моменти в темата, докато четете или пишете.

Сподели в други сайтове

Явно на мен се пада тази чест да съм първата писала ... Хубава идея за темата.

Тази година беше, като цяло много успешна за мен. Случиха ми се доста хубави неща.

През април месец ме повишиха в работата. Дипломирах се успешно с отличен успех, дори на тържеството ми връчиха грамота и медал, което много ме трогна. Почувствах се наистина горда със себе си. Приеха ме и за продължаване на образованието. Лятото прекарах страхотна почивка на морето. Имах много хубави моменти наистина и се радвам, че бяха повече от лошите. Сблъсках се и с много злоба и интриги разбира се и то хора, които мислех за приятели, но това също ми даде много важен урок в живота. За пореден път разбрах, че много от приятелите ти никога не биха се зарадвали когато успееш в нещо, напротив даже!

Но разбира се има и истински приятели - приятелството не е загубена кауза!

Когато човек се труди, постига целите и мечтите си.

Пожелавам на себе си, на близките си и на всички вас новата 2017 година да ни донесе много здраве, любов и успехи във всяко едно отношение! :hug: :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...