Gomez Публикувано на Декември 21 Report Share Публикувано на Декември 21 Предложете по 10 песни до 24.12 (събота) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Лорена - Жена за лудницата 2. Лорена ft Галена - Все ми е тая 3. Галена - #МамаУраган 4. Цв. Янева ft Галин - Да те бях зарязала 5. Емануела - Почти перфектен 6. Анелия - Дай ми още 7. Фики - Тук съм 8. Деси Слава - И на всички като тебе 9. Яница - Хубаво го запомни 10. Преслава - Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Лорена - Жена за лудницата 2. Преслава - Без теб 3. Анелия - Дай ми още 4. Колеги 5. Емануела - Почти перфектен 6. Деси Слава - И на всички като тебе 7. Джордан ft. Теди А. - Спирам те 8. Таня Боева - Късно си се сетил 9. Яница - Хубаво го запомни 10. Денис - Кибрит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 1. Лорена - Жена за лудницата 2. Преслава - Без теб 3. Теди Александрова - Ня'a проблем 4. Галена - #МамаУраган 5. Деси Слаа - И на всички като тебе 6. Емануела - Почти перфектен 7. Фики - Ти си ми сърцето 8. Преслава - Няма да ти пиша 9. Лорена - Все ми е тая 10. Галин - Царя на купона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Жена за лудницата 2. МамаУраган 3. Хубаво го запомни 4. Да те бях зарязала 5. Пей, сърце 6. Дай ми още 7. Колеги 8. Кибрит 9. Все ми е тая 10. И без теб ще мина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Деси Слава - И на всички като тебе Преслава - Без теб Емануела - Почти перфектен Анелия - Дай ми още Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем Яница - Хубаво го запомни Таня Боева - Късно си се сетил Лорена - Жена за лудницата Нефи - Как ми се живее Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 и ? само това ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 и ? само това ли ? Ти и компот ли очакваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много несериозна работа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Анелия - Дай ми още 2. Преслава - Без теб 3. Деси Слава - И на всички като тебе 4. Цветелина Янева - Да те бях зарязала 5. Галин - Царят на купона 6. Фики - С друг ме бъркаш 7. Яница - Хубаво го запомни 8. Емануела - Почти перфектен 9. Преслава - Няма да ти пиша 10. Емилия - Специално за всяка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Анелия - Дай ми още 2. ДесиСлава - И на всички 3. Глория - Полудяваш по мен 4. Глория - новата песен 5. Теда - Няма проблем 6. Джена - зависима 7. Фики - с друг ме бъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Галена - #МамаУраган 2. Галена и Цветелина Янева - "Пей, сърце" 3. Фики - "С друг ме бъркаш" 4. Яница - "Хубаво го запомни" 5. Емануела - "Почти перфектен" 6. Теди Александрова ft. Азис - "Ня`а проблем" 7. Анджелина - "И без теб ще мина" 8. Анелия - "Дай ми още" 9. Лорена ft. Галена - "Все ми е тая" 10. Екстра Нина - "Добре съм" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1. Анелия - Дай ми още 2. Деси Слава - И това ще преживея 3. Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги 4. Галин ft. Преслава - Царя на купона 5. Алисия и Илиян - Нито дума 6. Преслава - Без теб 7. Деси Слава - И на всички като тебе 8. Емануела - Почти перфектен 9. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 10. Лорена - Жена за лудницата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Деси Слава - И на всички като тебе Деси Слава - И това ще преживея Малина - Не те забравям Преслава - Няма да ти пиша Таня Боева - Късно си се сетил Ваня - Барселона Роксана - Ти да си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари