borisslav1 Публикувано на Декември 21 Report Share Публикувано на Декември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Баси флопа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 След толкова много хитове пусна това? Ужас на квадрат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми песента но много познато ми звучи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Флоп, който ми харесва :1000 (29): Текста е доброто в случая, говори за доста истини в куплетите. Харесаха ми цитатите "Сега в машина съм въвлечен", "Пожъна ли успех, няма да бъде купен", "Обучен дупедавец там всеки е научен". Като цяло изрази, които описват музикалния бизнес и като цяло българския бизнес. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Слабо, време е тоя и смотаните му проекти да бъдат изчиткани от бг ефира! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Още една страхотна песен от него! Як текст! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.