Andrew Cunanan. Публикувано на Декември 26 Report Share Публикувано на Декември 26 Темата е ясна. Можете да напишете име за момче и име за момиче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Петя Колева - момиче Фики Стораро - момче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 момиче - Преслава/Надежда момче - нямам намерение да имам син Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Момиче: Сенужка Момче: Конди (Кондьо) Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Моята е Наталия, избра го баща й. Аз исках да е Милена. Момче: Александър. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Момиче: Селена Момче: Гомез Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ако е момиче - Татяна Ако е момче - Татян Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Момиче: Галена Момче: Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момиче: Гергана Момче: Кацьо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момче: Онур Момиче: Онурица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момче: Онур Момиче: Онурица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момиче - Рики Момче - zai4eto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Никак, не желая да имам такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Никак, не желая да имам такива. Моля? Това сериозно ли?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 момче: Даниел или Александър момиче: не са български нито популярни имена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Галена - момиче Галин - момче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момче - Георги. Момиче - няма да имам момиче. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момиче - няма да имам момиче. :1000 (29): От къде знаеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 От къде знаеш? Така си мисля. Някво предчувствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Моля? Това сериозно ли?? Да, не понасям деца, предпочитам да си имам куче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Да, не понасям деца, предпочитам да си имам куче. Нищо. Ще купуваш подаръци на моите все едно са твои. -А. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момичета - Фиклена и Сенужчица, близначки Момче - Зорлян, бащата е сърбин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Момче - Зорлян, бащата е сърбин :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Така си мисля. Някво предчувствие. Ма по-добре да имаш момиче, че ако е момче - може да се извъди гей. И после няма да имаш внучета. А и момичетата лесно могат да си оправят живота, като си хванат богат мъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Ма по-добре да имаш момиче, че ако е момче - може да се извъди гей. И после няма да имаш внучета. А и момичетата лесно могат да си оправят живота, като си хванат богат мъж. Е, не се знае, може пак да заплоди някоя и да има деца. Аз пък не искам да имам момче, за да сложа край на моята фамилия. Да го духат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.