Danger. Публикувано на Януари 4 Report Share Публикувано на Януари 4 Гласувате само за едно нещо от всяка категория. Срокът за гласуване е 15.01.2016 г. За да гласувате, трябва да имате поне 100 коментара! 1. Композитор на годината - Велислав Драганински - Даниел Ганев - Деян Асенов - Николай Пашев - Diamond Beats Production - Йорданчо Василковски - Оцко 2. Аранжор на годината - Боби Павлов - Велислав Драганински - Даниел Ганев - Николай Пашев - Diamond Beats Production - Йорданчо Василковски - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева - Лора Димитрова - Мариета Ангелова - Петя Радева - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Bashmotion - Жоро Марков - Людмил Иларионов - Люси - Николай Нанков - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Джулиано - Зоя Мутишева - Лорена - Марина Тошич - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Джулия - Лорена - Теди Александрова - Цветина - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа - Азис - Галена - Деси Слава - Кали 8. Оригинално медийно присъствие - Галена - Деси Слава - Емануела - Преслава - Рени 9. Оригинално сценично присъствие - Галена - Глория - Деси Слава - Теди Александрова - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като тебе - Камелия - Минута живот - Преслава - Няма да ти пиша - Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория - Деси Слава - Ивана - Преслава - Теди Александрова 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот - Деси Слава - И това ще преживея - Малина - Не те забравям - Нелина - От щастието най-боли - Райна - Написано с любов 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Емануела - Като теб - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - Кристали и Анелия - Моят мъж - Мария и STAN - Страдам 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като тебе - Камелия - Минута живот - Яница - В пет ми звънни 16. Албум на годината - Азис - Хабиби /макси сингъл/ - Екстра Нина - Белязани с любов - Константин - Докато сърцето бие - Теди Александрова - Ня'а проблем - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е - Галена - #МамаУраган - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като теб - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния - Лорена ft. Галена - Все ми е тая - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Борис Дали - Галин - Джордан - Константин - Фики 20. Певица на годината - Анелия - Галена - Деси Слава - Емануела - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Цветина 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Азис - Хабиби 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 . Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Стенли 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Яница- Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Азис- Хабиби 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината: Оцко 2. Аранжор на годината: Даниел Ганев 3. Текстописец на годината: Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината: Николай Нанков 5. Дебют на годината: Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител: Теди Александрова 7. Успехи зад граница: Галена 8. Оригинално медийно присъствие: Емануела 9. Оригинално сценично присъствие: Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип: Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо: Деси Слава 12. Баладичен хит на годината: Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината: Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината: Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината: Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината: Фики - Is this love 17. Песен на годината: Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината: Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината: Фики 20. Певица на годината: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Марина Тошич 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Цветина 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Деси Слава 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 15. Видеоклип на годината - Яница - В пет ми звънни 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като теб 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Галена 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Ивана 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Константин - Докато сърцето бие 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - И това ще преживея 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Райна - Написано с любов 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Яница - В пет ми звънни 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Марина Тошич 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Азис - Хабиби 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Галена 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Камелия - Минута живот 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - И това ще преживея 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие Нито една от изброените 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Ивана 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Константин - Докато сърцето бие 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Цветина 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годинатa - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Константин - Докато сърцето бие 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Константин 20. Певица на годината - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Людмил Иларионов - Люси 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - И това ще преживея 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена и Цветелина Янева - Пей, сърце 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Петя Радева 4. Режисьор на годината - Стенли 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Константин - Докато сърцето бие 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като теб (Искаше ми се да дам глас за Няма да ти пиша, но това е парчето което най-много ме впечатли от тези, които ни предложиха от Януари 2016-та насам и не мога, а и не искам да бъда пристрастен.) 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Константин 20. Певица на годината - Деси Слава (въпреки, че Преслава е моята любима певица, тази година за мен най-много хубави песни направи Деси Слава, както и някои от видеоклиповете, които предложи и дует с Галин, страхотни балади, силен диско хит, за това ще подкрепя именно нея. За мен 2016-та е нейната година) Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Камелия - Минута живот 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Цветина 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Теди Александрова 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Йорданчо Василковски - Оцко 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Мария и STAN - Страдам 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Джулия 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Камелия - Минута живот 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Райна - Написано с любов 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Азис - Хабиби /макси сингъл/ 17. Песен на годината - Галена - #МамаУраган 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари