pinkprincess Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Галена 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Велислав Драганински - Даниел Ганев - Деян Асенов - Николай Пашев - Diamond Beats Production - Йорданчо Василковски - Оцко 2. Аранжор на годината - Боби Павлов - Велислав Драганински - Даниел Ганев - Николай Пашев - Diamond Beats Production - Йорданчо Василковски - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева - Лора Димитрова - Мариета Ангелова - Петя Радева - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Bashmotion - Жоро Марков - Людмил Иларионов - Люси - Николай Нанков - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Джулиано - Зоя Мутишева - Лорена - Марина Тошич - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Джулия - Лорена - Теди Александрова - Цветина - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа - Азис - Галена - Деси Слава - Кали 8. Оригинално медийно присъствие - Галена - Деси Слава - Емануела - Преслава - Рени 9. Оригинално сценично присъствие - Галена - Глория - Деси Слава - Теди Александрова - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като тебе - Камелия - Минута живот - Преслава - Няма да ти пиша - Яница - Хубаво го запомни 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория - Деси Слава - Ивана - Преслава - Теди Александрова 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот - Деси Слава - И това ще преживея - Малина - Не те забравям - Нелина - От щастието най-боли - Райна - Написано с любов 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Емануела - Като теб - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - Кристали и Анелия - Моят мъж - Мария и STAN - Страдам 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като тебе - Камелия - Минута живот - Яница - В пет ми звънни 16. Албум на годината - Азис - Хабиби /макси сингъл/ - Екстра Нина - Белязани с любов - Константин - Докато сърцето бие - Теди Александрова - Ня'а проблем - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е - Галена - #МамаУраган - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце - Деси Слава - И на всички като теб - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния - Лорена ft. Галена - Все ми е тая - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Борис Дали - Галин - Джордан - Константин - Фики 20. Певица на годината - Анелия - Галена - Деси Слава - Емануела - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Джулия 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Галена 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Борис Дали 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината Даниел Ганев 2. Аранжор на годината Даниел Ганев 3. Текстописец на годината Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Лорена 7. Успехи зад граница Деси Слава 8. Оригинално медийно присъствие Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие Деси Слава 10. Артистично присъствие във видеоклип Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо Деси Слава 12. Баладичен хит на годината Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината Деси Слава - И на всички като теб 18. Фийчъринг на годината Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината Константин 20. Певица на годината Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Композитор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production Аранжор на годината - Даниел Ганев Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева Режисьор на годината - Николай Нанков Дебют на годината - Лорена Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена Успехи зад граница - Азис Оригинално медийно присъствие - Емануела Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава Баладичен хит на годината - Деси Слава - И това ще преживея Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е Дуетна песен на годината - Кристали и Анелия - Моят мъж Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем Песен на годината - Анелия - Гот ми е Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона Певец на годината - Галин Певица на годината - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Райна - Написано с любов 13. Дискотечен хит на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на година - Галена - #МамаУраган 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годинатa - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината Даниел Ганев 2. Аранжор на годината Даниел Ганев 3. Текстописец на годината Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината Людмил Иларионов - Люси 5. Дебют на годината Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Яница 7. Успехи зад граница Деси Слава 8. Оригинално медийно присъствие Галена 9. Оригинално сценично присъствие Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо Ивана 12. Баладичен хит на годината Деси Слава - И това ще преживея 13. Дискотечен хит на годината Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 16. Албум на годината Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината Галин 20. Певица на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 2. Аранжор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Деси Слава 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Галена Като цяло- доста слаба година за поп фолка,дано тази да е силна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Марина Тошич 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Деси Слава 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Деси Слава 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Константин - Докато сърцето бие 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като теб 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като теб 18. Фийчъринг на годината - Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината - Джордан 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1.Композитор на годината-Даниел Ганев 2.Аранжор на годината-Боби Павлов 3.Текстописец на годината-Анастасия Мавродиева 4.Режисьор на годината-Станислав Христов-Стенли 5.Дебют на годината-Лорена 6.Най-бързо прогресиращ изпълнител-Яница 7.Успехи зад граница-Азис 8.Оригинално медийно присъствие-Емануела 9.Оригинално сценично присъствие-Глория 10.Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип-Деси Слава-"И на всички като тебе" 11.Най-добро изпълнение на живо-Глория 12.Дискотечен хит-"Гот ми е"-Анелия 13.Дуетна песен- Не ме заслужаваш 14.Видеоклип на годината- мама ураган 15.Албум на годината-"Белязани с любов"-Екстра Нина 16.Песен на годината- Гот ми е 17.Фийчъринг на годината-Фики фт. Галена 18.Певец на годината-Фики 19.Певица на годината- Емануела 20.Баладичен хит на годината-"В друг живот"-Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Людмил Иларионов - Люси 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Йорданчо Василковски - Оцко 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Деси Слава 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Ивана 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoboYanev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Галена 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Теди Александрова 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 2. Аранжор на годината - Николай Пашев - Diamond Beats Production 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Марина Тошич 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Деси Слава - И на всички като теб 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Константин 20. Певица на годината - Деси Слава Много слаба година. Трудно ми беше да определя кой ми е по-малко противен и на този принцип гласувах в определени категории. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vampire Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Камелия - Минута живот 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината – Даниел Ганев 2. Аранжор на годината – Оцко 3. Текстописец на годината – Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината – Николай Нанков 5. Дебют на годината – Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител – Яница 7. Успехи зад граница – Азис 8. Оригинално медийно присъствие – Емануела 9. Оригинално сценично присъствие – Деси Слава 10. Артистично присъствие във видеоклип – Преслава – Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо – Преслава 12. Баладичен хит на годината – Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината – Галена - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината – Галена и Цв. Янева - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината – Яница - В 5 ми звънни 16. Албум на годината – Фики - Издислав 17. Песен на годината – Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината – Фики и Галена - С друг ме бъркаш 19. Певец на годината – Галин 20. Певица на годината – Анелия Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Цветина 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Джордан 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Жоро Марков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Преслава - Няма да ти пиша 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Нелина - От щастието най-боли 13. Дискотечен хит на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 14. Дуетна песен на годината - Мария и STAN - Страдам 15. Видеоклип на годината - Яница - В пет ми звънни 16. Албум на годината - Фики - Is this love 17. Песен на годината - Преслава - Няма да ти пиша 18. Фийчъринг на годината - Лорена ft. Галена - Все ми е тая 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Марина Тошич 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Джулия 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Фики - Издислав 17. Песен на годината - Галена и Цветелина - Пей сърце 18. Фийчъринг на годината - Галин ft. Азис - На Египет Фараона 19. Певец на годината - Борис Дали 20. Певица на годината - Галена Как може Алисия без нито една номинация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Малина - Не те забравям 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - Гот ми е 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Екстра Нина - Белязани с любов 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Йорданчо Василковски - Оцко 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Цветина 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 16. Албум на годината - Азис - Хабиби /макси сингъл/ 17. Песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Борис Дали 20. Певица на годината - Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари