FikLena Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Между Сашо и гого ти беше вота, имам го записан, предполагам си го изтрил. СКАНДАЛНО ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Предлагам да ти се анулират и двата вота поради селски тарикатлък. И аз имам предния, който е с малкаи разлики... Помашка му работа Разкарай се Станала е грешка и никъде в правилата не пише, че не мога да гласувам пак От крадливи същества не искам мнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Предлагам да ти се анулират и двата вота поради селски тарикатлък. И аз имам предния, който е с малкаи разлики... Помашка му работа Турски номера :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 P.S. По-необективни номинации никога не е имало! Феновете на Десислава имат навика да се оливат и да бъдат пристрастни, ама чак толкова ли... Нека да си въобразяват, че някой друг освен тях я слуша! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нека да си въобразяват, че някой друг освен тях я слуша! :1000 (29): Всички виждаме в Сигнал и Планета кой я слуша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Просто им показа как се прави! Ако не са Глория, Емануела и Преслава... в тази фирма няма да има пеещи певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - И това ще преживея 13. Дискотечен хит на годината - Емануела - Като теб 14. Дуетна песен на годината - Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 15. Видеоклип на годината - Галена - #МамаУраган 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - Калифорния 19. Певец на годината - Фики 20. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Просто им показа как се прави! Ако не са Глория, Емануела и Преслава... в тази фирма няма да има пеещи певици. Особено втората - Поп фолк глас на Века! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Просто им показа как се прави! Ако не са Глория, Емануела и Преслава... в тази фирма няма да има пеещи певици. Да не мислиш Емилия ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Боби Павлов 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Bashmotion 5. Дебют на годината - Лорена 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела 9. Оригинално сценично присъствие - Теди Александрова 10. Артистично присъствие във видеоклип - Деси Слава - И на всички като тебе 11. Най-добро изпълнение на живо - Теди Александрова 12. Баладичен хит на годината - Деси Слава - В друг живот 13. Дискотечен хит на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 14. Дуетна песен на годината - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - И на всички като тебе 16. Албум на годината - Теди Александрова - Ня'а проблем 17. Песен на годината - Анелия - Гот ми е 18. Фийчъринг на годината - Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 19. Певец на годината - Галин 20. Певица на годината - Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари