Jump to content

Заслужава ли Balm*in да е модератор?

Препоръчани коментари

Всичките, които са гласували против него са аверчета на Никола и са в общия чат 24/7, където се изявява и Fast.

Теб пък кой те бие през устата да казваш кой се изявява в чата 24/7 и кой Не!

Подкрепям ей така, че обичам на хората да им е гадно. Нищо лично ;)

Сподели в други сайтове

• Отговори 84
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Теб пък кой те бие през устата да казваш кой се изявява в чата 24/7 и кой Не!

Подкрепям ей така, че обичам на хората да им е гадно. Нищо лично ;)

Ще казвам, каквото намеря за добре. И теб никой не те бие през устата да ме цитираш, но го правиш.

Сподели в други сайтове

Само искам да кажа, че аз не съм в никакъв чат и нямам намерение да бъда.

Сподели в други сайтове

Не, много ясно. Беше шега :)

btw, не знам какво е ставало пак, ама сега четох и искам да попитам, след като си мъж на място, защо не стоиш зад действията и думите си? Защо е нужно някой да те прикрива?

Да, и това е така от както Фаст е модератор.

Чий права трябва да се свалят?

Сподели в други сайтове

Първо лично и категорично заявявам, че нито един не трябваше да получава бан!

Не мога да разбера в този форум защо свободата на слово е забранена. Кво толкова казаха двамата ? Обиди в някакъв форум! Един човек с две мозъчни клетки в главата изобщо няма да му направи впечатление подобно нещо или да му обърне капка внимание.

Други път се взеха много насериозно в този форум и се опитват права да махат... Алоо, това не е бившия сигнал където се баннва за обида дори срещу изпълнителя.

Ако не ви харесва модерирането - напуснете форума!

А създателя на тази тема се оказа лицемерие и половина. Преди един месец искаше да се махнат на фаст а сега му се прави на приятел. Същата работа с Гомез. Явно днес поничките не са били заредени по бакалиите.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не мога да разбера в този форум защо свободата на слово е забранена. Кво толкова казаха двамата ? Обиди в някакъв форум! Един човек с две мозъчни клетки в главата изобщо няма да му направи впечатление подобно нещо или да му обърне капка внимание.

Други път се взеха много насериозно в този форум и се опитват права да махат... Алоо, това не е бившия сигнал където се баннва за обида дори срещу изпълнителя.

А създателя на тази тема се оказа лицемерие и половина. Преди един месец искаше да се махнат на фаст а сега му се прави на приятел. Същата работа с Гомез. Явно днес поничките не са били заредени по бакалиите.

кажи го на Fastttttttttttttttttttt

Сподели в други сайтове

Ще казвам, каквото намеря за добре. И теб никой не те бие през устата да ме цитираш, но го правиш.

Ти пък най- маллко можеш да ми казваш какво да правя и какво не ! Сещаш ли се ?

Сподели в други сайтове

Гласувайте по темата и не ме намесвайте, най-малко ми пука на мен някакви непознати какво мислели за мен, дали съм лицемер или подобни. Същата история с Фаст.

Сподели в други сайтове

Е, как? Всички трябва да имаме банове, дето сме подкрепили Balm*in. Тук отдавна не се толерират различните и тези, които имат мнение за нещата, а не следват стадото. И тези, които са до Fast и го подкрепят, няма лошо, нека да са до него. А колко ли ще продължат да го подкрепят, ако му бъдат махнати правата и бъде напълно безполезен за тях..ВСичко е интереси при тях, пълен фалш.

Сподели в други сайтове

Гласувайте по темата и не ме намесвайте, най-малко ми пука на мен някакви непознати какво мислели за мен, дали съм лицемер или подобни. Същата история с Фаст.

стана за смях хаха

Сподели в други сайтове

Не!

Не може да си позволяваш да махаш банове на аверчетата ти и да твърдиш, че си вършиш работата. Двойни стандарти.

Имаме си достатъчно модове, които си вършат работата перфектно.

+12312313231

Всичките, които са гласували против него са аверчета на Никола и са в общия чат 24/7, където се изявява и Fast.

Ама много ясно, че ще застанеш на страната на Сашко и Мирослав нали сте другари

Подкрепям!

Нолето е известен с двойните си стандарти, не върши работа никаква по принцип.

Точно!

Да му се махнат вече...

Момо не знам защо го държи още.. никаква полза няма от него

Време е да му ги махне... стига компормиси

Сподели в други сайтове

Не!

Не може да си позволяваш да махаш банове на аверчетата ти и да твърдиш, че си вършиш работата. Двойни стандарти.

Имаме си достатъчно модове, които си вършат работата перфектно.

Това е най - точното и обективно мнение според мен!

Сподели в други сайтове

Ако не спрете със спама, затварям темата! Не знам за Фаст, ама накрая аз ще ви шибна по един бан!

Темата е изишна, Момо много добре знае какво се случв във форума и какво правим ние, модераторите. Ще ви я оставя за сега, за да си излеете негативизма, но резулат не очаквайте има.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ако не спрете със спама, затварям темата! Не знам за Фаст, ама накрая аз ще ви шибна по един бан!

Темата е изишна, Момо много добре знае какво се случв във форума и какво правим ние, модераторите. Ще ви я оставя за сега, за да си излеете негативизма, но резулат не очаквайте има.

С теб винаги сме се разбирали, за мен ти си един от най - обективните модератори и много рядко като сега не съм бил съгласен. Аз нямам негативизъм, но ти като човек, който работи в екип мислиш ли, че ставащото е добре за репутацията ви. Най - лесно е да кажеш не ми пука, но ако го погледнем професионално ? Каквито и търкания да има в един колектив, сриването на репутация и наказването / ненаказването на потребители защото сте приятели не е добра практика. Малко като в държавата, ако си с ГЕРБ си ОК, ако не...

Сподели в други сайтове

То и ти си излишна ама какво да направим

Нищо няма да затваряш!

Щом момо не се е изказал още ТИ НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ЗАТВАРЯШ ТЕМАТА!

Знаем, че си аверка с Нолчето и си известна като него с двойните стандарти, но ти поне се поправяш

Темата не е излишна! Веднъж и завинаги трябва да се реши дали да остане модератор или да се махне

НЕ може всеки път да маха на "гадженцето" му бановете и да се прави на оборотен

Сподели в други сайтове

С теб винаги сме се разбирали, за мен ти си един от най - обективните модератори и много рядко като сега не съм бил съгласен. Аз нямам негативизъм, но ти като човек, който работи в екип мислиш ли, че ставащото е добре за репутацията ви. Най - лесно е да кажеш не ми пука, но ако го погледнем професионално ? Каквито и търкания да има в един колектив, сриването на репутация и наказването / ненаказването на потребители защото сте приятели не е добра практика. Малко като в държавата, ако си с ГЕРБ си ОК, ако не...

Аз мнението си за конкретната случка съм го изразила в нашия раздел. Вероятно ако ние се разбирахме, нямаше всяка седмица да се правят теми срещу някой от нас и да слагат банове от един и се махат от друг, но....

image.jpg
Сподели в други сайтове

Относно спорът между Сашо и Арвиту, не виждам с какво той да е заслужил бан, а и Арвиту. В този форум вече свободната комуникация е невъзможна. Спрете се с тая цензура. Ония казал "тъпак", "глупак" и айде 3 дни почивка. Вие къде се намирате?

Най точното мнение до момента. Глупаво е за всеки намек и и жаргони, които всеки използва в ежедневието си, да се слагат банове. Къде остана демокрацията и правото на свободен изказ и избор.

На пръв поглед това е просто един форум и е глупаво да се вълнуваме кой модерира, но след по задълбочен втори поглед виждаш , че този форум може да представлява извадка на реалната ситуация и в държавата.

Точно за това гласувам ДА СЕ МАХНАТ правата на Balmin. Подобно и в живота и тук ми е писнало от комплексари без качества и постижения в живота си, да си избиват комплексите, породени от невръстната им съдба и да демонстрирал психологическо надмощие.

Вероятно това е постижението на живота му - да стане мод в пуст чалга форум и да се прави на гъзе, ама стига толкова.

Отделно, че не е колегиално да махаш бан , сложен от друг модератор. Даваш поводи за драми и скандали.

Нолето освен да изтрие некой лош коментар за Галена и да банне некой, който не харесва същата, друга дейност не съм видял да върши.

Айде стига толкова - да ходи да пише текстове за чалгарките. Стига ни е товарил с присъствие

Без да сме първи дружки с Никито, по добър вариант е за мод. Поне има време и желание

И пояснявам, че не е лично. Имам банове от всички модове. Вероятно са били в правото си. и аз харесвам работата на Христина, както и на heartless i Stela. Не показват предпочитания към феновете на техните фаворитки. Обективни са и взимат отношение в кризисни ситуации

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...