FikLena Публикувано на Януари 10 Report Share Публикувано на Януари 10 Гласувайте за 5 песни (излезли през последните няколко месеца) Краен срок: 15.01.2017. 22:00 1. За да гласувате в класацията трябва да имате минимум 50 поста. 2. Не можете да гласувате за повече от 2 песни на изпълнител 3. Минимума за гласуване на песни е 3. Максимума е 5. 4. Трябва да спазвате срока за гласуване. 5. Нямате право да обиждате други потребители в класацията. 6. Не можете да променяте гласа си. Точките на песните се изчисляват така: 1 място - 5 т. 2 място - 4 т. 3 място - 3 т. 4 място - 2 т. 5 място - 1 т. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 1. Галена - Мина ми 2. Анелия - Колеги 3. Фики - Ти си ми сърцето 4. Емануела - Почти перфектен 5.Малина - Не те забравям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Анелия - Дай ми още 2. Преслава - Без теб 3. Деси Слава - И това ще преживея 4. Алисия и Илиян - Нито дума 5. Емануела - Почти перфектен Не мисля че точно ти си най-подходящия потребител да води RamaHits, но изглежда няма други желаещи. Ако те хвана да манипулираш класацията дори малко, ще ти забраня да я водиш завинаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. И това ще преживея 2. И на всички като тебе 3. Добре съм 4. Докосването има памет 5. Късно си се сетил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Краен срок: Събота 14.01.2017. 22:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Анелия - Дай ми още 2. Преслава - Без теб 3. Деси Слава - И това ще преживея 4. Галена - Мина ми 5. Преслава - Уморих св Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1.Деси Слава - И на всички като тебе 2.Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 3.Анелия - Дай ми още 4.Преслава - Без теб 5.Емануела - Почти перфектен Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1.Галена - Мина ми 2.Елена Велевска - Погледни ме за край 3.Малина - Не те забравям 4.Лорена - Жена за лудницата 5.Галена - #МамаУраган Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Галена - Мина ми 2. Цветелина Янева - Убий ме 3. Деси Слава - И това ще преживея 4. Анелия - Дай ми още 5. Преслава - Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Лорена - Жена за лудницата 2. Анелия - Дай ми още 3. Алисия и Илиян - Нито дума 4. Андреа - Всичко ми взе 5. Галена - Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1.Анелия- Дай ми още 2.Лорена- Все ми е тая 3.Алисия и Илиян- Нито дума 4.Камелия- Минута живот 5.Галена- Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Галена - Мина ми 2. Яница - Хубаво го запомни 3. Лорена - Жена за лудницата 4. Галена - #МамаУраган 5. Анелия и Илиян - Колеги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Анелия - Дай ми още Галена - Мама Ураган Таня Боева - Късно си се сетил Цветелина Янева - Да те бях зарязала Камелия - Минута живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Галена - Мина ми 3. Анелия - Дай ми още 4. Деси Слава - И на всички като теб 5. Яница - Хубаво го запомни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Анелия - Дай ми още 2. Глория - Полудяваш по мен 3. ДесиСлава - И на всички като теб 4. Емануела - Почти перфектен 5. Галена - Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
H'ELLBOY Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1.Деси Слава- "И това ще преживея" 2. Деси Слава- "И на всички като тебе" 3.Глория-"Докосването има памет" 4.Малина- "Не те забравям" 5. Преслава- "Без теб" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Андреа - Всичко ми взе 2. Анелия - Дай ми още 3. Преслава - Без теб 4. Десислава - И на тия като теб 5. Алисия и Илиян - Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1 Галена -Мина ми 2 Лорена - жена за лудницата 3 Ванеса - послушната 4 Десислава - и това ще преживея 5 Десислава - и на вс като тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Анелия - Дай ми още 2. Преслава - Без теб 3. Галена - Мина ми 4. Алисия и Илиян - Нито дума 5. Джордан - Спирам те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1. Преслава - Без теб 2. Деси Слава - И това ще преживея 3. Анелия - Дай ми още 4. Емануела - Почти перфектен 5. Алисия и Илиян - Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1.Галена - Мина ми 2.Лорена - Жена за лудницата 3.Десислава - И на всички като тебе 4.Анелия - Дай ми още 5.Алисия и Илиян - Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1. Камелия - Минута живот 2. Андреа - Всичко ми взе 3. Алисия и Илиян - Нито дума 4. Алисия - Ти ли 5. Галена - Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1.Алисия и Илиян- Нито дума 2.Алисия- Ти ли 3.Ванеса- Послушната 4.Деси Слава- И на всички като тебе 5.Деси Слава- И това ще преживея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1. Анелия - Дай ми още 2. Емануела - Почти перфектен 3. Тони Стораро и Цв. Янева - Без теб, любов 4. Цветелина Янева - Убий ме 5. Деси Слава - И това ще преживея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 "Дай ми още" "Убий ме" "Царят на купона" "Да те бях зарязала" "Без теб" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари