Redline Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1. Анелия - Дай ми още 2. Яница - Хубаво го запомни 3. Галена - Мина ми 4. Емануила - Почти перфектен 5. Цветелина Янева - Убий ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1. Галена - Мина ми 2. Десислава - И на всички като теб 3. Галин - Царят на купона 4. Яница - Хубаво го запомни 5. Преслава - Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Дай ми още И на всички като теб Без теб 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Деси Слава - И на всички като тебе 3. Галена - Мина ми 4. Анелия, Илиян и Живко микс - Колеги 5. Галин - Царя на купона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 1. Анелия - Дай ми още 2. Цветелина Янева - Убий ме 3. Мария - Да ти дам ли малко 4. Галин - Царят на купона 5. Деси Слава - И това ще преживея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 1. Анелия - Дай ми още 2. Цветелина Янева - Убий ме 3. Мария - Да ти дам ли малко 4. Галин - Царят на купона 5. Деси Слава - И това ще преживея ти няма да гласуваш ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 1. Галена - Мина ми 2. Марче - новата песен :Д 3. Лорена - Жена за лудницата 4. Анелия - Дай ми още 5. Андреа - Всичко ми взе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 ти няма да гласуваш ! Айде без такива. Всеки има право да гласува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Край на гласуването! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари