Danger. Публикувано на Януари 10 Report Share Публикувано на Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Песен за ценители, много добра! Предната й не ми хареса, но тази вече е нещо друго. Клипът също е супер! Браво на Цвети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Стил и класа !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 В кошаааа. Няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Текста и клипа са много хубави, но другото не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 В кошаааа. Няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Текста и клипа са много хубави, но другото не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Адски незапеваема песен. Текстът изобщо не се връзва с мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Песен за ценители, много добра! Предната й не ми хареса, но тази вече е нещо друго. Клипът също е супер! Браво на Цвети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Не ми харесва. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Баладите на Цвети, винаги са били много силни, но тази е първата, която не ми хареса от първо слушане. Текстът е добър, клипът също, но липсва нещо. Без думи, Давай, кучка наречи ме, Всичко и т.н. са къде, къде по-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Като каза, че ще пуска балада - очаквах повече. Нейните песни почти винаги успяват да ми влязат под кожата, но ако ги сравня със стари балади или последните нейни проекти, това ще е доста под нивото им като музика. Просто за Цвети тази песен е няколко идеи по-слаба, а клипът както винаги е на ниво и тя е много красива. Следващия път повече. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Адски незапеваема песен. Текстът изобщо не се връзва с мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Харесва ми, макар да е имала мн по-силни балади. Силен проект. Не е нужно да е хит, за да е хубава песента, аман от претенциите ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цуцка тъкмо взе да се раздвижва с някакви по-хитови парчета и сега това... Някак си не мога да хвана вълната и да си я затананикам или запея... Не знам и защо, но ми напомня в аранжимента на История на Емилия! Много ми хареса идеята с черните гарвани във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ужасно изпълнение, едвам я изслушах, главно заради видеото, което пак е на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Уникален проект, но изпяването не ми харесва. Да я беше направила изцяла в поп вариант и да не крещеше толкова много . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ужасно пищене от Цуца Пеевска, това няма да си го причиня повторно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Хубава, музикантска, но не ме грабна много ... Ще я чуя още 1,2 пъти и то заради великолепния клип. И този път заслугата за цялото присъствие и излъчване на клипа не е на Цури ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Харесва ми, макар да е имала мн по-силни балади. Силен проект. Не е нужно да е хит, за да е хубава песента, аман от претенциите ви. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Баладите на Цвети, винаги са били много силни, но тази е първата, която не ми хареса от първо слушане. Текстът е добър, клипът също, но липсва нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Въпрос с повишена трудност: къде е мелодията в тази песен? Чувам само някакви инструменти и редене на думи без какъвто и да е ритъм. Що за потрес? Иначе клипът пак е уникален. Нанков (предполагам) винаги е на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Класа! Всичко е прекрасно, само с текста е могло да се постараят повече, да има повече рими и запомнящи се фрази. Припевът е зверски, Янева кара всичко да изглежда не поп фолк, дори когато си е точно това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Има интересни моменти в песента, но не чак толкова, че да си я пусна отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Никакво впечатление не ми направи, нищо общо с прекрасните и балади "Никога и никъде" и "Без думи". Да пуска следващата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.