SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ми харесва! Песента е по-особена и може би затова не грабва всеки веднага, но след няколко слушания би влязла под кожата на доста повече хора, според мен. Видеото е страхотно, но това е Цветелина Янева, все пак. Пръв претендент за Балада и Клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много слабо този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Само видеото ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Графики (иконки) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не я спирам! Прекрасна песен! Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Хареса ми, но няма заря в песента. Доста е мудна Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Всеки писал лош злобен коментар - екзекуция!!! Това е проект на изключително високо и смело ниво! Това е балада, не като някои други.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много ми харесва! Песента е по-особена и може би затова не грабва всеки веднага, но след няколко слушания би влязла под кожата на доста повече хора, според мен. Видеото е страхотно, но това е Цветелина Янева, все пак. Пръв претендент за Балада и Клип! Ти как ще ревеш на наградите, жалко че няма да съм около теб с фишек в ръка! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Имам такова якенце. Ако променим малко текста, това директно спира да е чалга. И с повече инструментал. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Жестока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тя май няма по-слаба балада... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Нещо не ми допада песента,но клипът много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Страхотни песен и клип! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не знам защо, но адски ме дразни като изпее "на колИне"... бърка ми не знам къде, като го чуя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не знам защо, но адски ме дразни като изпее "на колИне"... бърка ми не знам къде, като го чуя... Пее "На акулите хвърли ме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Пее "На акулите хвърли ме". Аз отначало чувах "На колите" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Пее "На акулите хвърли ме". :1000 (29): После ще си я пусна пак и ще се заслушам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.