Fast Публикувано на Януари 11 Report Share Публикувано на Януари 11 Споделете как гласувахте в преданкетата на "Изборът на зрителите - 2016" . http://nagradi.planeta.tv/fillsurvey.php?sid=36 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 АЛБУМ на 2016 - Екстра Нина - Белязани с любов - Константин - Докато сърцето бие - Теди Александрова - Ня'а проблем ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 - Иван Дяков - Златни Македонски хитове 2 - Ивелина Колева - Добруджа на хляб мирише - Поли Паскова - Молитва за България (дори не съм ги слушал :1000 (29): ) ВИДЕОКЛИП на 2016 - Анелия - Дай ми още - Деси Слава - И на всички като тебе - Емануела - Почти перфектен БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 - Деси Слава - В друг живот - Малина - Не те забравям - Нелина - От щастието най-боли ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 - DJ Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги - Емануела и Константин -Не ме заслужаваш - Кристали и Анелия - Моят мъж ПЕСЕН на 2016 - Анелия - Гот ми е - Емануела и Константин - Не ме заслужаваш - Преслава - Няма да ти пиша НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 - Емануела - Теди Александрова - Яница ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 - Ивелина Колева - Канарите - Нелина ПЕВЕЦ на 2016 - Борис Дали - Галин - Константин ПЕВИЦА на 2016 - Анелия - Емануела - Преслава МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 - Деси Слава - Емилия - Теди Александрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 АЛБУМ на 2016 - Екстра Нина - Белязани с любов - Теди Александрова - Ня'а проблем - Фики - Издислав ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 - Мария и Магдалена Филатови - Два се рода сродяват - Росица Пейчева - Родопска милувка – 25 години… - Сестри Диневи - С песен на сърце ВИДЕОКЛИП на 2016 - Анелия - Дай ми още - Екстра Нина - Добре съм - Фики - Вертолета БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 - Гергана - Огън в дъжда - Нелина - От щастието най боли - Фики - Издислав ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 - Анелия и Дани Леван - В моя ум - Магда и Marina Sazi - Сестри на Дявола - Мария и Kyriacos Georgiou ft. Jackpot - Айде, чао ПЕСЕН на 2016 - Анелия - Гот ми е - Анелия - Дай ми още - Екстра Нина - Добре съм НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 - Емануела - Теди Александрова - Фики ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 - Нелина - Росица Пейчева - Славка Калчева ПЕВЕЦ на 2016 - Борис Дали - Милко Калайджиев - Фики ПЕВИЦА на 2016 - Анелия - Емануела - Теди Александрова МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 - Анелия - Теди Александрова - Фики Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Какво ви казах, че няма да има награди тази година. :1000 (29): * 1. АЛБУМ на 2016 Константин - Докато сърцето бие Теди Александрова - Ня'а проблем Фики - Is This Love * 2. ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 Ивелина Колева - Добруджа на хляб мирише Николай Славеев - Настроение в ритъм Росица Пейчева - Родопска милувка – 25 години… * 3. ВИДЕОКЛИП на 2016 Анелия - Дай ми още Галена - МамаУраган Деси Слава - И на всички като тебе * 4. БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Деси Слава - В друг живот Малина - Не те забравям Фики - Is This Lovе * 5. ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Емануела и Константин -Не ме заслужаваш Емилия и Цеци Лудата глава - California * 6. ПЕСЕН на 2016 Галена - #МамаУраган Деси Слава - И на всички като тебе Емануела и Константин - Не ме заслужаваш * 7. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Деси Слава Емануела Мария * 8. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Здравко Мандаджиев Канарите Славка Калчева * 9. ПЕВЕЦ на 2016 Галин Константин Фики * 10. ПЕВИЦА на 2016 Галена Глория Деси Слава * 11. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Галин Преслава Фики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 АЛБУМ на 2016 2. Екстра Нина - Белязани с любов 3. Константин - Докато сърцето бие 4. Теди Александрова - Ня'а проблем ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 7. Поли Паскова - Молитва за България 8. Росица Пейчева - Родопска милувка – 25 години… 9. Сестри Диневи - С песен на сърце ВИДЕОКЛИП на 2016 22. Галена - МамаУраган 24. Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 78. Малина - Не те забравям БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 6. Кали - Докато спра да дишам 7. Карлос - Човек, който носи разбито сърце 9. Нелина - От щастието най-боли ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 4. Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 8. Емилия и Цеци Лудата глава - California 15. Мария и Stan - Страдам ПЕСЕН на 2016 7. Анелия - Гот ми е 26. Галин - Царя на купона 58. Емилия и Цеци Лудата глава - California НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 3. Галин 5. Джордан 6. Емануела ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 8. Калина и Невена 14. Пепи Христозова 18. Сестри Диневи ПЕВЕЦ на 2016 1. Борис Дали 3. Галин 4. Джордан ПЕВИЦА на 2016 1. Анелия 2. Галена 7. Емилия МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 4. Галена 5. Галин 10. Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не смятам да си губя времето... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дадох своя вот, но не виждам обективност. По-горе ясно са написали други потребители, че и от прокси сървъри може да се гласува. Мерси такава обективност. После Пайнер и Планета ни виновни, че елементарни клипове като "Няма да ти пиша" са в номинации. В Арената не можаха да се съберат 10 000, пък тук за ден над 11 000 гласа... да бе, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Аз вече гласувах в анкетата. Ето моят избор: * 1. АЛБУМ на 2016 Веселин Маринов - Златни хитове Екстра Нина - Белязани с любов Константин - Докато сърцето бие Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 2. ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 Иван Дяков - Златни Македонски хитове 2 Калина и Невена - Фолклорна магия Мария и Магдалена Филатови - Два се рода сродяват Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 3. ВИДЕОКЛИП на 2016 Анелия - Гот ми е Гергана - Огън в дъжда Трио Сопрано - Иде коледа Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 4. БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Гергана - Огън в дъжда Деси Слава - В друг живот Райна - И дори да боли * 5. ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Глория и Симона Загорова - Няма кой да ме спре Деси Слава и Галин - Нека да е тайно Кали и Андреас - Помни ме Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 6. ПЕСЕН на 2016 Анелия - Гот ми е Гергана - Огън в дъжда Трио Сопрано - Иде коледа Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 7. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Анелия Деси Слава Райна Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 8. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Иван Дяков Нелина Райна Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 9. ПЕВЕЦ на 2016 Борис Дали Веселин Маринов Милко Калайджиев Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 10. ПЕВИЦА на 2016 Анелия Деси Слава Райна Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 11. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Анелия Деси Слава Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не смятам да си губя времето... +1 А и не виждам смисъл от тази тема... Дадох своя вот, но не виждам обективност. По-горе ясно са написали други потребители, че и от прокси сървъри може да се гласува. Мерси такава обективност. После Пайнер и Планета ни виновни, че елементарни клипове като "Няма да ти пиша" са в номинации. В Арената не можаха да се съберат 10 000, пък тук за ден над 11 000 гласа... да бе, да. То пък сякаш някой ще обърне внимание на тези анкета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 АЛБУМ на 2016 Константин-Докато сърцето бие Теди А. - Ня проблем IZDISLAV ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 - Иван Дяков - Златни Македонски хитове 2 Сестри Диневи - С песен на сърце - Поли Паскова - Молитва за България Фолклорните ми са на тото даже не помня кои бяха ВИДЕОКЛИП на 2016 - Пей сърце - И на всички като тебе - Дай ми още БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 - Докато спра да дишам - Не те забравям - От щастието най-боли ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 - Пей сърце - Не ме заслужаваш - Калифорния ПЕСЕН на 2016 - Пей сърце - Дай ми още - Мамаураган НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 - Джордан - Яница - Емануела ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 - Джуна - Канарите - Нелина ПЕВЕЦ на 2016 - Константин - Галин - Фики ПЕВИЦА на 2016 - Десислава - Анелия - Емануела МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 - Галена - Емануела - Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Загубих си времето така: * 1. АЛБУМ на 2016 Екстра Нина - Белязани с любов Константин - Докато сърцето бие Теди Александрова - Ня'а проблем Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 2. ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 Николай Славеев - Настроение в ритъм Поли Паскова - Молитва за България Росица Пейчева - Родопска милувка – 25 години… Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 3. ВИДЕОКЛИП на 2016 Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала Яница - В пет ми звънни Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 4. БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Кали - Докато спра да дишам Малина - Не те забравям Нелина - От щастието най-боли * 5. ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Емилия и Цеци Лудата глава - California Кристали и Анелия - Моят мъж Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 6. ПЕСЕН на 2016 Анелия - Гот ми е Емануела - Като теб Емилия и Цеци Лудата глава - California Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 7. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Деси Слава Емануела Теди Александрова Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 8. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Джена Нелина Райна Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 9. ПЕВЕЦ на 2016 Галин Джордан Илиян Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 10. ПЕВИЦА на 2016 Анелия Емилия Цветелина Янева Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 11. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Галин Емануела Теди Александрова :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Да си призная вече не помня. Като начало исках да гласувам за по един в категория, но не ми позволи. Затова за пълнеж слагах такива които нямат шанс. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Какво ви казах, че няма да има награди тази година. :1000 (29): Ни си ни казал ти, а Лорена. И не ти е смешно, на никой "преслин" и "десов" не му е смешно. Реве ви се..... Не смятам да си губя времето... Можеш да сложиш още някой мой пост в подписа си, че вече нищо друго не ти остана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 На почти всичко цъках Глория, Ивана, Нелина и чат-пат Галена. :1000 (29): И е ясно, че вече са разпределени, в противен случай Галена ще трябва да си носи кашон за статуетките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 На почти всичко цъках Глория, Ивана, Нелина и чат-пат Галена. :1000 (29): И е ясно, че вече са разпределени, в противен случай Галена ще трябва да си носи кашон за статуетките. Само старите чанти, а Деса :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Само старите чанти, а Деса :gun_bandana: :gun_bandana: Деса си купи фабрика на 8 септември 1944 година..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Само старите чанти, а Деса :gun_bandana: :gun_bandana: Деса иска да е чисто нова чанта. Такива не ги харесвам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Деса иска да е чисто нова чанта. Такива не ги харесвам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Аз много добре знам как гласувах и сега нарочно гласувах пак от същото IP, за да видя какво ще ми покаже. Изписа ми, че вече съм гласувал и кога и през какво IP и ми листна гласовете, които НЯМАХА НИЩО ОБЩО с тези, за които наистина гласувах тогава.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Навсякъде само за Галена и Галин, и тук-таме Яница и Емануела :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Аз много добре знам как гласувах и сега нарочно гласувах пак от същото IP, за да видя какво ще ми покаже. Изписа ми, че вече съм гласувал и кога и през какво IP и ми листна гласовете, които НЯМАХА НИЩО ОБЩО с тези, за които наистина гласувах тогава.... Сега и аз пробвах - съответстваха, нямаше промени. Възможно е от някакъв момент нататък да са манипулирали, но при мен е коректно. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Аз много добре знам как гласувах и сега нарочно гласувах пак от същото IP, за да видя какво ще ми покаже. Изписа ми, че вече съм гласувал и кога и през какво IP и ми листна гласовете, които НЯМАХА НИЩО ОБЩО с тези, за които наистина гласувах тогава.... Преди теб някой от назначените на заплата гласувачи ти е ползвал айпито, често се случва особено ако си на доставчик с динамични айпита или ползваш от познатите на всички проксита. А по темата - гласувах главно за Фики, Яница и Джена. Тук-таме за Емануела и Кали, общо взето за тези с малко гласове, които нямат платени кликачи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Всичко се обезмисля, защото както винаги има начин вота да се манипулира. Въпреки това гласувах предимно за Галена, Деса, Емануела, Галин и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 * 1. АЛБУМ на 2016 Екстра Нина - Белязани с любов Константин - Докато сърцето бие Теди Александрова - Ня'а проблем Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 2. ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 Ивелина Колева - Добруджа на хляб мирише Мария и Магдалена Филатови - Два се рода сродяват Росица Пейчева - Родопска милувка – 25 години… Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 3. ВИДЕОКЛИП на 2016 Галена - МамаУраган Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Деси Слава - И на всички като тебе Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 4. БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Деси Слава - В друг живот Малина - Не те забравям Нелина - От щастието най-боли * 5. ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Деси Слава и Галин - Нека да е тайно Мария и Stan - Страдам Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 6. ПЕСЕН на 2016 Анелия - Гот ми е Анелия - Дай ми още Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 7. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Джордан Емануела Яница Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 8. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Ивелина Колева Нелина Цветелина Янева Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 9. ПЕВЕЦ на 2016 Галин Джордан Константин Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 10. ПЕВИЦА на 2016 Галена Деси Слава Емануела Изберете 3 предложения и гласувайте. Категориите обозначени със знак * са задължителни. * 11. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Анелия Галена Деси Слава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Преди теб някой от назначените на заплата гласувачи ти е ползвал айпито, често се случва особено ако си на доставчик с динамични айпита или ползваш от познатите на всички проксита. А по темата - гласувах главно за Фики, Яница и Джена. Тук-таме за Емануела и Кали, общо взето за тези с малко гласове, които нямат платени кликачи. хаха...Фики няма платени кликачи и има малко гласове???...хахахах.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.