Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Наглостта на Фики край няма - "Издислав" с повече гласове в Песен на годината от "МамаУраган", " Не ме заслужаваш" и "Дай ми още" ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Иначе като заговорихте за Глория какво се случва с нея през периода на ''Влюбена в живота'' ? Ужасни песни, визия, клипове, държание... На какво се дължи това ? В жестоката ''Изповед'' прилича на метреса. Тогава и общественото мнение за нея беше смазващо. Всъщност се започна още от 2004 с омразата към нея. Медиите я направиха най-черната, най-долната, с най-много операции, най-голямата мутреса... Публиката имам чувството, че само това чакаше. "Влюбена в живота" наля допълнително масло в огъня. В същото време като абсолютен контрапункт се беше появила Ивана - видиш ли "Певицата на народа", добра, земна, обичлива, чете морал и притчи. Но песните й наистина си бяпа за купон, помня по събирания се слушаха основно нейните албуми и лека-полека Преслава взе да навлиза. И все пак времето отся достойните и към днешна дата най-накрая се видя, че Глория остана с достойно вдигната глава, въпреки цялата помия върху нея. И се оттегли достойно, когато си й дойде времето. Може да си прави песни и клипове, но реално още през 2010 заяви, че е време младите да са на преден план и да се "блъскат в прожекторите". Според мен дори твърде рано се "отказа", но явно й дойде в повече промяната в чалгата, интригите, Пеевски, Гущеров и такива като Галин, Роксана и Теди Александрова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Наглостта на Фики край няма - "Издислав" с повече гласове в Песен на годината от "МамаУраган", " Не ме заслужаваш" и "Дай ми още" ... Ужас,това подобие на песен измести и баладата на Нелинна,вече е в топ 6 за клипове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Дай му бе какооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 -А., след няколко дни нашата любимка Тони Д. навършва 50 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Надявам се утре да излезе "Фукла". Усещам текст като "Грешната". не точно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 -А., след няколко дни нашата любимка Тони Д. навършва 50 Аристократка! Дано направи концерт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аз недоумявам защо Фики продължава по същия нелеп начин при положение, че вече беше разкрит. Жал ми е да видя, че предположението ми от вчера се е реализирало и заради този фалшив вот Анелия вече не присъства в номинацията за Идол. Преслава пък изпада от Песен, но поне при Певица си се е засилила мощно и всеки момент ще измести ДС и ще стане номер 2, където е и при Идол. Галка е на ред... Ами най-много на Деса се вика. Фокса да си приказва неговите конспирации. Тогава Десислава беше номер 1, все пак... Много неща щяха да са различни ако след това не беше напуснала, но здраве да е... Доста неща научи извън Пайнер и по доста начини се открои от останалите... а като се върна започна да наваксва и другото... BTW, вече направихме 2 000 000... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ивана 14.01.17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тогава и общественото мнение за нея беше смазващо. Всъщност се започна още от 2004 с омразата към нея. Медиите я направиха най-черната, най-долната, с най-много операции, най-голямата мутреса... Публиката имам чувството, че само това чакаше. "Влюбена в живота" наля допълнително масло в огъня. В същото време като абсолютен контрапункт се беше появила Ивана - видиш ли "Певицата на народа", добра, земна, обичлива, чете морал и притчи. Но песните й наистина си бяпа за купон, помня по събирания се слушаха основно нейните албуми и лека-полека Преслава взе да навлиза. И все пак времето отся достойните и към днешна дата най-накрая се видя, че Глория остана с достойно вдигната глава, въпреки цялата помия върху нея. И се оттегли достойно, когато си й дойде времето. Може да си прави песни и клипове, но реално още през 2010 заяви, че е време младите да са на преден план и да се "блъскат в прожекторите". Според мен дори твърде рано се "отказа", но явно й дойде в повече промяната в чалгата, интригите, Пеевски, Гущеров и такива като Галин, Роксана и Теди Александрова. Тя и Глория си има вина за това. Вярно е, че на говеда като простия български народец няма какво да му се обясняваш, но когато това ти е публиката трябва да направиш усилие. Тя стана много дефензив и имаше няколко много големи гафа като се защитаваше и едва ли не изглеждаше надуто. Това обаче което няма как да не й призная на Глория е, че никога не е коментирала колеги, никога не е давала акъл на другите, никога не е обиждала целенасочено. Такива неща трябва да се уважават. Към днешна дата е ясно, че Глория никога няма да има хитове като тези на Ивана, Камелия, Софа или Сашо Роман. Никога няма да има популярността на Азис и Слави Трифонов, никога. Но ще има най - добрата кариера градена от поп - фолк изпълнител някога. Имала е самостоятелни концерти на стадиони, зали и площади. Когато й беше времето, цепеше с хитове и беше на абсолютният връх в поп - фолка. Има си семейство и успя да запази себе си и принципите си. За мен специално това означава да си най - успешен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Защо Цветан Спасов не прави песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Към днешна дата е ясно, че Глория никога няма да има хитове като тези на Ивана, Камелия, Софа или Сашо Роман. Kъде са им публиката и самостоятелните концерти на тези Тя и Теди Ломска има хитове, но няма публика, Галена също. Дори Преслава не се осмелява да направи концерт в Зала 1. Явно си знаят, че от дискотеките не могат да мръднат. Глория се знае като име от малки и големи, стари и млади. Това е много повече от това чалгари да ти пеят песните. Нали умирахте и по Джена, къде е без хитове Джена днес? Никъде, даже яко хейт отнася. Глория може да си позволи да няма масов хит и пак да пълни концертните зали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Kъде са им публиката и самостоятелните концерти на тези Тя и Теди Ломска има хитове, но няма публика, Галена също. Дори Преслава не се осмелява да направи концерт в Зала 1. Явно си знаят, че от дискотеките не могат да мръднат. Глория се знае като име от малки и големи, стари и млади. Това е много повече от това чалгари да ти пеят песните. Нали умирахте и по Джена, къде е без хитове Джена днес? Никъде, даже яко хейт отнася. Глория може да си позволи да няма масов хит и пак да пълни концертните зали. Ние говорим за различни неща и критерии. С Йовко Петров си говорихме и понеже той много мрази Селин Дион, ама много, а на мен тя ми е любимата певица се пошегува. Думите му бяха: Селин може и да пълни Лас Вегас, но винаги ще си остане певица с един хит. Аз естествено не съм съгласен, защото "Красавицата и Звяра" например не е по - малко популярна, а с идващият филм ще се върне хайпа по нея. Но пойнта е друг, Глория има песни които са познати, то е "Циганско сърце" се пее винаги, но не са масово комерсиални. "Води ме в кръчмата" като фраза се знае от всички. Това исках да кажа, че Глория такива масовки освен "Не сме безгрешни" няма да има, но други и това нямат. Отделно аз не отричам, че "Носталгия" е по - силна от всичките останали в ситуация на концерт извън България. Просто обясних гледната си точка и разбирането си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ние говорим за различни неща и критерии. С Йовко Петров си говорихме и понеже той много мрази Селин Дион, ама много, а на мен тя ми е любимата певица се пошегува. Думите му бяха: Селин може и да пълни Лас Вегас, но винаги ще си остане певица с един хит. Аз естествено не съм съгласен, защото "Красавицата и Звяра" например не е по - малко популярна, а с идващият филм ще се върне хайпа по нея. Но пойнта е друг, Глория има песни които са познати, то е "Циганско сърце" се пее винаги, но не са масово комерсиални. "Води ме в кръчмата" като фраза се знае от всички. Това исках да кажа, че Глория такива масовки освен "Не сме безгрешни" няма да има, но други и това нямат. Отделно аз не отричам, че "Носталгия" е по - силна от всичките останали в ситуация на концерт извън България. Просто обясних гледната си точка и разбирането си. Поздрави на Йовко и да вземе да направи пак нещо хитово за Деса и му предай, че Селин изобщо не е с един хит. Кръчмата на Ивана към днешна дата не й пълни залите, то към тогавашна не я напълни де. Всички помним как извикаха половин Пайнер и накрая само на партера имаше хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Поздрави на Йовко и да вземе да направи пак нещо хитово за Деса и му предай, че Селин изобщо не е с един хит. Кръчмата на Ивана към днешна дата не й пълни залите, то към тогавашна не я напълни де. Всички помним как извикаха половин Пайнер и накрая само на партера имаше хора. Мерси, аз му говоря да напише дует на Деса и Глория Време е, ама не иска. Сега се занимава с друго и му е интересно. Между другото тук ще го цитирам за две неща. Като чу как Сашо Роман е оплюл Глория заедно с няколко други и се зачуди. Точните му думи бяха: Какво пък им пречи Глория? Аз, ако искаш вярвай, не съм чул никога Деси Слава да каже нещо лошо за Глория, никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Мерси, аз му говоря да напише дует на Деса и Глория Време е, ама не иска. Сега се занимава с друго и му е интересно. Между другото тук ще го цитирам за две неща. Като чу как Сашо Роман е оплюл Глория заедно с няколко други и се зачуди. Точните му думи бяха: Какво пък им пречи Глория? Аз, ако искаш вярвай, не съм чул никога Деси Слава да каже нещо лошо за Глория, никога. А за Камелия казвала ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 А за Камелия казвала ли е Не знам, не е ставало дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Много ме кефи! Въобще, винаги са ми харесвали лиготиите на Мара, като "Лошо правиш", "Ще боли". ПС: Тези, които следят анкетите от планета, гласовете реални ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Надявам се утре да излезе "Фукла". Усещам текст като "Грешната". Яни ще смаже, ако пусне песента на рожденния ми ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Много ме кефи! Въобще, винаги са ми харесвали лиготиите на Мара, като "Лошо правиш", "Ще боли". "Ще боли" е на светлинни години от сегашните й бълвочи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Ще боли" е на светлинни години от сегашните й бълвочи Когато беше ТОП. <3 Любимите ми нейни песни ще си останат "Не те обичам", "Не съвсем" и "Обич назаем". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 https://www.vbox7.com/play:d59726908c Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Когато беше ТОП. <3 Любимите ми нейни песни ще си останат "Не те обичам", "Не съвсем" и "Обич назаем". Мислих да правя Maria best selection 2, но май вече трябва да е Maria turbo folk selection :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Когато беше ТОП. <3 Любимите ми нейни песни ще си останат "Не те обичам", "Не съвсем" и "Обич назаем". и на мен тези + "Просто ти" и и много други де, но уви все от старите.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Анелия е извън топ 6 за Идол на годината. Фикрет я измести. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари