Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да направим един масов протест към Пайнера да спрат тая пародия, наречена "Изборът на зрителите"? :D Трябва да се зашуми по-сериозно в медиите около тоя цирк. Кама как мълчи още?

Сподели в други сайтове

Престани с тази Преслава, бе .. :mf_surrender:

Какво да престана...омръзна ми от нагласени работи и там с тези програми дето гласувате.....но както и да е, на мен ми е все тая..но е смешно! И все пак Фики - Президент :blink:

Сподели в други сайтове

Имам една идея. Спамете хаштаг от сорта на #ЗащоМанипулирашФики в коментарите на всичките му клипове. Ще стане феномен.

Имам чувството, че накарал цялата си рода да цъкат за него от сутрин до вечер..

Сподели в други сайтове

Нямам търпение Галена от тях да глед как за 2 години се взимат топ приз и да се сгърч от злоба

Откога баладата е топ приз? :3fdb8960598fa63e:

Нямам търпение да мине март. Няма да си покажеш носа от срам тук. Автоголове си биеш с подобни постове.

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да вземат да махнат наградите. Така изпълнителите ще се кефят на истинска конкуренция. Ще останат класациите, за да се надпреварват.

От години е за всекиго по нещо. А някои златни кокошки ако не получат награда се сриват.

Сподели в други сайтове

Накрая ще вземат само награди Фики и Преслава... :gun_bandana: :mf_surrender: това вече е тотална подигравка към останалите изпълнители, към почитателите и като цяло... :gun_bandana:

Еми, ще духате супата и вие, и Деса, дето ни я врете в очите цяла година! Дано Деса не вземе нищо, иначе е, ясно, че Преси, Фики, Галин и Галка ще са с награди!

А що се отнася до манипулирането - не Фики и Преслава си играят с прокситата, а техните болни фенове, като ми казаха направо паднах от смях!

Сподели в други сайтове

И пак ще повдигна въпроса, понеже никой не ми отговори, какво стана с това, че Кама беше обявила конкурс за текстописец? ===> http://signal.bg/view_article.php?article_id=45135

И уж големи приказки, че чак и до статия, а накрая какво? Нищо.. :mf_surrender:

А пък Деса като се сетя какви игри правеше, че и награди раздаваше, а коя друга така е правила...май, май никоя! :3fdb8960598fa63e:

Малко ли малоумни текстове изпя след ПАйнер, че да работи с неутвърдени? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Какво толкова се дразните, все едно животът ви зависи от тея награди? Всеки е свободен да прави каквото си иска. Вашите любимки не са намерили начин, не са го направили. Като негодувате и е толкова лесна тая манипулация и без това денонощно сте тук, вместо да недоволствате оправете нещата както ще ви кефят вас. 100 страници мрънкане.

Сподели в други сайтове

Престани с тази Преслава, бе .. ебахти болното същество си ... тя дори не води никъде :mf_surrender:

Човекът има право да възнегодува срещу подобен комичен вот! Сори, но и Преслава е в кюпа отвсякъде, макар и не по такъв смешен начин. Първите дни масово хората бяха доволни от подредбата на Галена, Емануела, Десислава и Галин в ТОП-а, а после дойдоха обичайните двама заподозрени и нивото на анкетата падна драстично... :helpsmilie: После се чудите защо няма награди- тази анкета е отражение на това, което се налага изкуствено на хората от няколко години насам- Фики и Преслава.

Не знам дали манипулацията я правят те, феновете или Пайнер, но ситуацията напълно заслужава да недоволстваме точно от тези две имена.

Сподели в други сайтове

Човекът има право да възнегодува срещу подобен комичен вот! Сори, но и Преслава е в кюпа отвсякъде, макар и не по такъв смешен начин. Първите дни масово хората бяха доволни от подредбата на Галена, Емануела, Десислава и Галин в ТОП-а, а после дойдоха обичайните двама заподозрени и нивото на анкетата падна драстично... :helpsmilie: После се чудите защо няма награди- тази анкета е отражение на това, което се налага изкуствено на хората от няколко години насам- Фики и Преслава.

Не знам дали манипулацията я правят те, феновете или Пайнер, но ситуацията напълно заслужава да недоволстваме точно от тези две имена.

Те са такива нападателни и не мислещи и гласуват без почивка, както и на Фики феновете, ако има такива де...но това вече е върхът! Иначе напълно подкрепям коментара ти!

Сподели в други сайтове

Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите.

Еми да де, че вие не спите по цели нощи с разни програми гласувате...не, че ми пука за награди не всичко в този живот е поп - фолк, но като започна да чета разни пародии, по - добре си замълчете!

Сподели в други сайтове

Много добре знаете, че онзи ден се забеляза колко рязко дръпна и Преслава, с нея и Ивелина. Тя поне е малко по-умна от Фики и нейното не е чааааак толкова очевидно (ако го прави тя), а и тя поначало беше по-близо до ТОП-а от него.

Ивелина беше победителка в двете фолкорни категории още първият ден, за какво дърпане изобщо говориш пък там, колкото да не приспиш?! Ходи слушай Пайнерската подлога и не разисквай въпроси, по които не си компетентен!

Сподели в други сайтове

Еми да де, че вие не спите по цели нощи с разни програми гласувате...не, че ми пука за награди не всичко в този живот е поп - фолк, но като започна да чета разни пародии, по - добре си замълчете!

:roll1:

По цял ден ревеш за наградите, ама не ти пука за тях. :Д

Сподели в други сайтове

:roll1:

По цял ден ревеш за наградите, ама не ти пука за тях. :Д

Моля? :1000 (29): Аз да рева за награди? :roll1: това някакъв виц ли беше? :hahaha:

Нека да има обективност, а не да гласувате, като болни нали се вижда в анкетата.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Първият ден водеше, да. Когато гласовете бяха малко и почти никой не знаеше за анкетата. Не е логично на 4-5-ти ден от гласуването тя да започне да прави по 1 глас/минута и да мине всички без Галена (засега). Само виж в наградите на Рамания колко гласа има тя за Певица - 6. Това е достатъчно показателно каква й е годината и колко реални хора гласуват за нея и в тази анкета. В Топ 5-6 влиза, но 2-ра - меко казано е нелепо.

Сподели в други сайтове

Моля? :1000 (29): Аз да рева за награди? :roll1: това някакъв виц ли беше? :hahaha:

Нека да има обективност, а не да гласувате, като болни нали се вижда в анкетата.. :3fdb8960598fa63e:

Деса да духа! Гадната Пайнерска мръсна подлога! И вие барабар с нея!

Сподели в други сайтове

Ивелина беше победителка в двете фолкорни категории още първият ден, за какво дърпане изобщо говориш пък там, колкото да не приспиш?! Ходи слушай Пайнерската подлога и не разисквай въпроси, по които не си компетентен!

Джена водеше с 200 гласа оня ден, след 3 часа Ивелина вече я водеше с доста. После спряха масовите гласувания за Преслава и сестра й и Джена пак поведе. Но Цветито Янева реши да разреши спора между двете и да ги надцака. Та сега тя е номер 1, а беше 4-та май на стабилна разлика. Хайде, нека не се лъжем, никой не пада от Марс. :)

Сподели в други сайтове

Кои сме "ние"? Само Фаст е гласувал от няколко айпи-та и то не променя нищо съществено. При Фики гласовете растят главоломно.

Видеоклип на 2016

1. Фики - С друг ме бъркаш - 2830

2. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 2824

3. Фики - Вертолета - 2554

4. Фики - Издислав - 2497

5. Деси Слава - И на всички като тебе - 2486

6. Анелия - Дай ми още - 2428

:mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Джена водеше с 200 гласа оня ден, след 3 часа Ивелина вече я водеше с доста. После спряха масовите гласувания за Преслава и сестра й и Джена пак поведе. Но Цветито Янева реши да разреши спора между двете и да ги надцака. Та сега тя е номер 1, а беше 4-та май на стабилна разлика. Хайде, нека не се лъжем, никой не пада от Марс. :)

Още като пуснаха анкетата Ивелина водеше, след това поведе Джена.

Сподели в други сайтове

Ама вие наистина ли сравнявате на Рамания гласуването с това на Планета? :1000 (29): И Преслава не знам кои всички е минала 3-4 ден, защото в 15:00ч. като гледах онзи ден, в който я плюхте беше наравно в Емануела и единственият изпълнител, който беше минала беше Десислава. Изкачила се е с едно място, в следващите дни вече е минала Емануела с 30-40 гласа, които не са кой знае какво.

Сподели в други сайтове

Кои сме "ние"? Само Фаст е гласувал от няколко айпи-та и то не променя нищо съществено. При Фики гласовете растят главоломно.

Видеоклип на 2016

1. Фики - С друг ме бъркаш - 2830

2. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 2824

3. Фики - Вертолета - 2554

4. Фики - Издислав - 2497

5. Деси Слава - И на всички като тебе - 2486

6. Анелия - Дай ми още - 2428

:mf_surrender:

Трябваше топ 3 да е така:

1.Без теб

2.Ин контрол

3.Няма да ти пиша

Чупливата

5.Стига ти

Дано Фики Спечели!

4.

Сподели в други сайтове

Аз дадох гласност, който иска да подкрепи и да се спре тази простотиоя... Или поне ФИКИ да бъде ДИСКВАЛИФИЦИРАН за цигански номерца!

https://www.youtube.com/watch?v=oc2j6R1Dn2s

Сподели в други сайтове

Точно на теб мисля, че и преди ти го обяснявах, но хайде, ще го обясня пак- Преслава беше Идол в първите няколко часа от анкетата, когато гласовете не знам дали бяха стигнали и до 1000. След това Емануела, Галена, Десислава и Галин постепенно я изместиха и се солидизираха на върха, което беше одобрено от доста хора не само в Рамания т.е изразяваше реалните предпочитания на хората и анкетата се зачиташе за нещото, което най-накрая ни доказва кой къде е всъщност. Но тогава Преслава внезапно реши да дръпне и да стане ТОП 3, а вече и ТОП 2 в Певица и Идол- никоя от другите фаворитки не е имала чак толкова шокиращ скок в по-напредналите етапи от гласуването. Фики пък реши да последва примера й, но горкия явно въобще не е зацепил колко още по-комично ще е от изпълнител с 400-500 гласа в някои категории изведнъж да влезе в ТОП 6 с няколко песни и на някои места да измести от номер 1 по-заслужилите.

Не, не, Десислава сложи край на Димитровградската империя, а не Преслава, не се измъквай! Пп времето на Кама да е имало такива циркове?

Разбира се, че имаше- когато любимката ти отне звездния миг на Галена през 2011, после когато Режим неприлична грабна Песен във втората най-слаба година на Преслава след 2016, нека не забравяме и специално въведената заради нея категория Идол, а после и разделянето й на Идол-мъже, Идол-жени... А, забравих и как отмъкна от Джена и Галена Певица на 2014 и 2015. А, всъщност последните няколко бяха по времето на Десислава- колко е ужасна само! :3fdb8960598fa63e:

Да не говорим как Пайнер се преместиха от Зала 1 в далеч по-малките Фестивална и Универсиада, как спряха турнетата, а после опита им за турне от 2014 завърши с не особено задоволителен успех... Бонус- наградите на Нов Фолк спряха, после Нов Фолк спря, радио Сигнал плюс спря... Всичко това преди ДС да се върне в Пайнер, но по времето, по което една напомпана певица се водеше номер 1.

Поздрав с песен от времената, в които Преслава наистина беше любимка на народа и жанра не рухваше заради нея и мъжкия й еквивалент! :)

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...