plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да направим един масов протест към Пайнера да спрат тая пародия, наречена "Изборът на зрителите"? Трябва да се зашуми по-сериозно в медиите около тоя цирк. Кама как мълчи още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Престани с тази Преслава, бе .. Какво да престана...омръзна ми от нагласени работи и там с тези програми дето гласувате.....но както и да е, на мен ми е все тая..но е смешно! И все пак Фики - Президент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Имам една идея. Спамете някакъв хаштаг от сорта на #ЗащоМанипулирашФики в коментарите на всичките му клипове. Ще стане феномен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Имам една идея. Спамете хаштаг от сорта на #ЗащоМанипулирашФики в коментарите на всичките му клипове. Ще стане феномен. Имам чувството, че накарал цялата си рода да цъкат за него от сутрин до вечер.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Нямам търпение Галена от тях да глед как за 2 години се взимат топ приз и да се сгърч от злоба Откога баладата е топ приз? Нямам търпение да мине март. Няма да си покажеш носа от срам тук. Автоголове си биеш с подобни постове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да вземат да махнат наградите. Така изпълнителите ще се кефят на истинска конкуренция. Ще останат класациите, за да се надпреварват. От години е за всекиго по нещо. А някои златни кокошки ако не получат награда се сриват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Накрая ще вземат само награди Фики и Преслава... това вече е тотална подигравка към останалите изпълнители, към почитателите и като цяло... Еми, ще духате супата и вие, и Деса, дето ни я врете в очите цяла година! Дано Деса не вземе нищо, иначе е, ясно, че Преси, Фики, Галин и Галка ще са с награди! А що се отнася до манипулирането - не Фики и Преслава си играят с прокситата, а техните болни фенове, като ми казаха направо паднах от смях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И пак ще повдигна въпроса, понеже никой не ми отговори, какво стана с това, че Кама беше обявила конкурс за текстописец? ===> http://signal.bg/view_article.php?article_id=45135 И уж големи приказки, че чак и до статия, а накрая какво? Нищо.. А пък Деса като се сетя какви игри правеше, че и награди раздаваше, а коя друга така е правила...май, май никоя! Малко ли малоумни текстове изпя след ПАйнер, че да работи с неутвърдени? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Какво толкова се дразните, все едно животът ви зависи от тея награди? Всеки е свободен да прави каквото си иска. Вашите любимки не са намерили начин, не са го направили. Като негодувате и е толкова лесна тая манипулация и без това денонощно сте тук, вместо да недоволствате оправете нещата както ще ви кефят вас. 100 страници мрънкане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Престани с тази Преслава, бе .. ебахти болното същество си ... тя дори не води никъде Човекът има право да възнегодува срещу подобен комичен вот! Сори, но и Преслава е в кюпа отвсякъде, макар и не по такъв смешен начин. Първите дни масово хората бяха доволни от подредбата на Галена, Емануела, Десислава и Галин в ТОП-а, а после дойдоха обичайните двама заподозрени и нивото на анкетата падна драстично... После се чудите защо няма награди- тази анкета е отражение на това, което се налага изкуствено на хората от няколко години насам- Фики и Преслава. Не знам дали манипулацията я правят те, феновете или Пайнер, но ситуацията напълно заслужава да недоволстваме точно от тези две имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Човекът има право да възнегодува срещу подобен комичен вот! Сори, но и Преслава е в кюпа отвсякъде, макар и не по такъв смешен начин. Първите дни масово хората бяха доволни от подредбата на Галена, Емануела, Десислава и Галин в ТОП-а, а после дойдоха обичайните двама заподозрени и нивото на анкетата падна драстично... После се чудите защо няма награди- тази анкета е отражение на това, което се налага изкуствено на хората от няколко години насам- Фики и Преслава. Не знам дали манипулацията я правят те, феновете или Пайнер, но ситуацията напълно заслужава да недоволстваме точно от тези две имена. Те са такива нападателни и не мислещи и гласуват без почивка, както и на Фики феновете, ако има такива де...но това вече е върхът! Иначе напълно подкрепям коментара ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Човекът има право да възнегодува срещу подобен комичен вот! Сори, но и Преслава е в кюпа отвсякъде, макар и не по такъв смешен начин. Първите дни масово хората бяха доволни от подредбата на Галена, Емануела, Десислава и Галин в ТОП-а, а после дойдоха обичайните двама заподозрени и нивото на анкетата падна драстично... После се чудите защо няма награди- тази анкета е отражение на това, което се налага изкуствено на хората от няколко години насам- Фики и Преслава. Не знам дали манипулацията я правят те, феновете или Пайнер, но ситуацията напълно заслужава да недоволстваме точно от тези две имена. Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите. Еми да де, че вие не спите по цели нощи с разни програми гласувате...не, че ми пука за награди не всичко в този живот е поп - фолк, но като започна да чета разни пародии, по - добре си замълчете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Много добре знаете, че онзи ден се забеляза колко рязко дръпна и Преслава, с нея и Ивелина. Тя поне е малко по-умна от Фики и нейното не е чааааак толкова очевидно (ако го прави тя), а и тя поначало беше по-близо до ТОП-а от него. Ивелина беше победителка в двете фолкорни категории още първият ден, за какво дърпане изобщо говориш пък там, колкото да не приспиш?! Ходи слушай Пайнерската подлога и не разисквай въпроси, по които не си компетентен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Еми да де, че вие не спите по цели нощи с разни програми гласувате...не, че ми пука за награди не всичко в този живот е поп - фолк, но като започна да чета разни пародии, по - добре си замълчете! По цял ден ревеш за наградите, ама не ти пука за тях. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 По цял ден ревеш за наградите, ама не ти пука за тях. :Д Моля? :1000 (29): Аз да рева за награди? това някакъв виц ли беше? Нека да има обективност, а не да гласувате, като болни нали се вижда в анкетата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите. Първият ден водеше, да. Когато гласовете бяха малко и почти никой не знаеше за анкетата. Не е логично на 4-5-ти ден от гласуването тя да започне да прави по 1 глас/минута и да мине всички без Галена (засега). Само виж в наградите на Рамания колко гласа има тя за Певица - 6. Това е достатъчно показателно каква й е годината и колко реални хора гласуват за нея и в тази анкета. В Топ 5-6 влиза, но 2-ра - меко казано е нелепо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Моля? :1000 (29): Аз да рева за награди? това някакъв виц ли беше? Нека да има обективност, а не да гласувате, като болни нали се вижда в анкетата.. Деса да духа! Гадната Пайнерска мръсна подлога! И вие барабар с нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ивелина беше победителка в двете фолкорни категории още първият ден, за какво дърпане изобщо говориш пък там, колкото да не приспиш?! Ходи слушай Пайнерската подлога и не разисквай въпроси, по които не си компетентен! Джена водеше с 200 гласа оня ден, след 3 часа Ивелина вече я водеше с доста. После спряха масовите гласувания за Преслава и сестра й и Джена пак поведе. Но Цветито Янева реши да разреши спора между двете и да ги надцака. Та сега тя е номер 1, а беше 4-та май на стабилна разлика. Хайде, нека не се лъжем, никой не пада от Марс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Еми да де, че вие не спите по цели нощи с разни програми гласувате...не, че ми пука за награди не всичко в този живот е поп - фолк, но като започна да чета разни пародии, по - добре си замълчете! Кои сме "ние"? Само Фаст е гласувал от няколко айпи-та и то не променя нищо съществено. При Фики гласовете растят главоломно. Видеоклип на 2016 1. Фики - С друг ме бъркаш - 2830 2. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 2824 3. Фики - Вертолета - 2554 4. Фики - Издислав - 2497 5. Деси Слава - И на всички като тебе - 2486 6. Анелия - Дай ми още - 2428 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Джена водеше с 200 гласа оня ден, след 3 часа Ивелина вече я водеше с доста. После спряха масовите гласувания за Преслава и сестра й и Джена пак поведе. Но Цветито Янева реши да разреши спора между двете и да ги надцака. Та сега тя е номер 1, а беше 4-та май на стабилна разлика. Хайде, нека не се лъжем, никой не пада от Марс. Още като пуснаха анкетата Ивелина водеше, след това поведе Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ама вие наистина ли сравнявате на Рамания гласуването с това на Планета? :1000 (29): И Преслава не знам кои всички е минала 3-4 ден, защото в 15:00ч. като гледах онзи ден, в който я плюхте беше наравно в Емануела и единственият изпълнител, който беше минала беше Десислава. Изкачила се е с едно място, в следващите дни вече е минала Емануела с 30-40 гласа, които не са кой знае какво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кои сме "ние"? Само Фаст е гласувал от няколко айпи-та и то не променя нищо съществено. При Фики гласовете растят главоломно. Видеоклип на 2016 1. Фики - С друг ме бъркаш - 2830 2. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 2824 3. Фики - Вертолета - 2554 4. Фики - Издислав - 2497 5. Деси Слава - И на всички като тебе - 2486 6. Анелия - Дай ми още - 2428 Трябваше топ 3 да е така: 1.Без теб 2.Ин контрол 3.Няма да ти пиша Чупливата 5.Стига ти Дано Фики Спечели! 4. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аз дадох гласност, който иска да подкрепи и да се спре тази простотиоя... Или поне ФИКИ да бъде ДИСКВАЛИФИЦИРАН за цигански номерца! https://www.youtube.com/watch?v=oc2j6R1Dn2s Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Говориш глупости. Първият ден Преслава водеше в Идол и имаше два номинирани клипа във Видеоклип, чак след това я изпревариха другите. Точно на теб мисля, че и преди ти го обяснявах, но хайде, ще го обясня пак- Преслава беше Идол в първите няколко часа от анкетата, когато гласовете не знам дали бяха стигнали и до 1000. След това Емануела, Галена, Десислава и Галин постепенно я изместиха и се солидизираха на върха, което беше одобрено от доста хора не само в Рамания т.е изразяваше реалните предпочитания на хората и анкетата се зачиташе за нещото, което най-накрая ни доказва кой къде е всъщност. Но тогава Преслава внезапно реши да дръпне и да стане ТОП 3, а вече и ТОП 2 в Певица и Идол- никоя от другите фаворитки не е имала чак толкова шокиращ скок в по-напредналите етапи от гласуването. Фики пък реши да последва примера й, но горкия явно въобще не е зацепил колко още по-комично ще е от изпълнител с 400-500 гласа в някои категории изведнъж да влезе в ТОП 6 с няколко песни и на някои места да измести от номер 1 по-заслужилите. Не, не, Десислава сложи край на Димитровградската империя, а не Преслава, не се измъквай! Пп времето на Кама да е имало такива циркове? Разбира се, че имаше- когато любимката ти отне звездния миг на Галена през 2011, после когато Режим неприлична грабна Песен във втората най-слаба година на Преслава след 2016, нека не забравяме и специално въведената заради нея категория Идол, а после и разделянето й на Идол-мъже, Идол-жени... А, забравих и как отмъкна от Джена и Галена Певица на 2014 и 2015. А, всъщност последните няколко бяха по времето на Десислава- колко е ужасна само! Да не говорим как Пайнер се преместиха от Зала 1 в далеч по-малките Фестивална и Универсиада, как спряха турнетата, а после опита им за турне от 2014 завърши с не особено задоволителен успех... Бонус- наградите на Нов Фолк спряха, после Нов Фолк спря, радио Сигнал плюс спря... Всичко това преди ДС да се върне в Пайнер, но по времето, по което една напомпана певица се водеше номер 1. Поздрав с песен от времената, в които Преслава наистина беше любимка на народа и жанра не рухваше заради нея и мъжкия й еквивалент! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари