Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ти добре ли си?

Аз ли извъртам нещата?

Ами за теб не съм сигурен, но нали пак ще обединяваме всички под един знаменател Десови-Пресови? Погледни къде всъщност е началото на спора и дали Десислава въобще е обсъждана от нас по някакъв по-специален начин в случая. Преслава е тази, която трябва да се обсъжда заедно с Фики, а Десислава е само един от няколкото потърпевши.

Сподели в други сайтове

По анкетата се вижда така, че.. :3fdb8960598fa63e:

Тираджийке.. с друг ме бъркаш

Ами за теб не съм сигурен, но нали пак ще обединяваме всички под един знаменател Десови-Пресови? Погледни къде всъщност е началото на спора и дали Десислава въобще е обсъждана от нас по някакъв по-специален начин в случая. Преслава е тази, която трябва да се обсъжда заедно с Фики, а Десислава е само един от няколкото потърпевши.

Не ти разбрах мисълта

Сподели в други сайтове

Ще пишем на господарите, някой пази ли скрийнове от преди 2 дни например?

Действай!

Ако няма скрийнове, може да предоставиш ония твоите два поста от преди две нощи в Скандалите, дето засече резултатие в 1 и в 3 часа. Всички тук могат да потвърдят, че са истински.

Сподели в други сайтове

Действай!

Ако няма скрийнове, може да предоставиш ония твоите два поста от преди две нощи в Скандалите, дето засече резултатие в 1 и в 3 часа. Всички тук могат да потвърдят, че са истински.

Пиши ЛС

Сподели в други сайтове

Не ти разбрах мисълта

Значи очевидно не си чел последните няколко страници, а само си мернал, че някои Десови говорим против Преслава и това е било достатъчно. Сори, Майкъл, но този път Десислава няма абсолютно нищо общо, защото става въпрос за очевидните манипулации не при нея, а при тези, при които има манипулации от няколко години.

Всъщност, цялата тази история може би се явява донякъде от полза за Десовите- ще можем пълноценно да се върнем към възгледите си от преди тя да се върне в Пайнер, а именно- че тя няма никаква нужда от нагласени статуетки. То като цяло вече ще е смешно фен на една певица да спори с фен на другата за награди, при положение че такива вече няма и надали скоро ще ги има отново във видът, в който да си струва темата за тях да се раздърпва сериозно.

Сподели в други сайтове

Действай!

Не е нужно никой да потвърждава, достатъчно е да се направи скрийшот на коментарите, на които ясно пише ДАТА и час кога са пуснати снимките и разликата в гласовете.

Сподели в други сайтове

Значи очевидно не си чел последните няколко страници, а само си мернал, че някои Десови говорим против Преслава и това е било достатъчно. Сори, Майкъл, но този път Десислава няма абсолютно нищо общо, защото става въпрос за очевидните манипулации не при нея, а при тези, при които има манипулации от няколко години.

Всъщност, цялата тази история може би се явява донякъде от полза за Десовите- ще можем пълноценно да се върнем към възгледите си от преди тя да се върне в Пайнер, а именно- че тя няма никаква нужда от нагласени статуетки. То като цяло вече ще е смешно фен на една певица да спори с фен на другата за награди, при положение че такива вече няма и надали скоро ще ги има отново във видът, в който да си струва темата за тях да се раздърпва сериозно.

Чел съм го

Моля?

Каква Преслава те гони

Личи си, че ти не си прочел какво съм писал

Да съм казал нещо за Преса?

Преслава си е ламя за награди от години

Мен не ме интересуват наградите ви

Вие ги следите ден и нощ

Само ме разбрах какво общо има Преслава тук?

Сподели в други сайтове

Фики - Певица, както и Фолклорен изпълнител на 2016! :Vishenka_05:

Най-добрият! Най-честният! Най-заслужилият! Какви са тия фенове на Деса, които си позволяват да винят принца на поп-фолка? :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Ей, страшна работа сте..не знам на коя дебелогъза феновете им ревем, ама някои много са алчни за награди..деградация отвсякъде братко! :mf_surrender:

Най-алчни за награди сте вие фенове на табуретката, пред вас Преслава, Фиктер, Анелия, та дори и дебелогъзата бледнеят!

Сподели в други сайтове

Чел съм го

Моля?

Каква Преслава те гони

Личи си, че ти не си прочел какво съм писал

Да съм казал нещо за Преса?

Преслава си е ламя за награди от години

Мен не ме интересуват наградите ви

Вие ги следите ден и нощ

Само ме разбрах какво общо има Преслава тук?

Така е, ти каза, че само ние сме 'ревали' срещу Фики, въпреки че не сме само ние. Сега виждам, че оттам нататък и аз малко съм се объркал, че конкретно ти си ни обвинявал за Преслава, това го признавам. Но объркването дойде от там, че ти обяви Десовите за зомбирани фенчета, а защо ги обяви за такива? Защото обвиняваме не само Фики, а и Преслава (образите им, а не задължително тях самите), в нещо очевидно. :blink:

Всъщност, с нас никой не е спорил за Фики- всички признават, че вота му е нереален. Но за Преслава имаше опити да се изкара, че всичко е нормално и не е по-различно от това на другите. Хм...

Сподели в други сайтове

Горката дебелогъза, жива да я ожалиш! Толкова е потърпевша, че половината й участия са в Планета П клуб за мизерни стотинки. Горката, другаде не я искат!

Сподели в други сайтове

Така е, ти каза, че само ние сме 'ревали' срещу Фики, въпреки че не сме само ние. Сега виждам, че оттам нататък и аз малко съм се объркал, че конкретно ти си ни обвинявал за Преслава, това го признавам. Но объркването дойде от там, че ти обяви Десовите за зомбирани фенчета, а защо ги обяви за такива? Защото обвиняваме не само Фики, а и Преслава (образите им, а не задължително тях самите), в нещо очевидно. :blink:

Всъщност, с нас никой не е спорил за Фики- всички признават, че вота му е нереален. Но за Преслава имаше опити да се изкара, че всичко е нормално и не е по-различно от това на другите. Хм...

Много добре знаеш, че си прав. Защо се обясняваш излишно? :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Горката дебелогъза, жива да я ожалиш! Толкова е потърпевша, че половината й участия са в Планета П клуб за мизерни стотинки. Горката, другаде не я искат!

Трябва някой Десов да започне да снима конкретно твоите коментари за Десислава, та после да ги постне като се окичиш с нейни графики и започнеш да я хвалиш за нещо... :1000 (29):

Не знам... :D

Сподели в други сайтове

Аз чакам да представи доказателства, че точно Преслава, а не някой малоумен нейн фен манипулира вота. А ти.ме забрави във фейса!

Сподели в други сайтове

Трябва някой Десов да започне да снима конкретно твоите коментари за Десислава, та после да ги постне като се окичиш с нейни графики и започнеш да я хвалиш за нещо... :1000 (29):

Не знам... :D

Какво да я хваля, откакто е в Пайнер само деградира и като качество, и като килограми. Заради вашето болестно състояние - да я изтъквате колко била невероятна 24/7 тук, я намразиха и ми е противна.

Сподели в други сайтове

Аз чакам да представи доказателства, че точно Преслава, а не някой малоумен нейн фен манипулира вота. А ти.ме забрави във фейса!

Аз не съм твърдял категорично, че е точно Преслава. Може да е тя, може да са феновете, може да е Пайнер... Но всичко това се обобщава в едно конкретно нещо- пропагандата с името 'Преслава'. А тя това сама го създаде... с помощта на компанията, де... :D

Сподели в други сайтове

Ми вие ревете

Аз ви пбявих за зомбирани?

Върни и страницата и провери отново, защото отново имаш объркване

Не ми пука за шибаните награди и кой манипулира

Това е ваш проблем, защото вие ги следите и на вас ви пука за тях

Сподели в други сайтове

Такаааа, пиша ви кой с колко повиши гласовете си за 1 час в основните категории. За базови взимам резултатите, качени от Cally-Pressyfan' в 19:58 ч. Моля за коментар поддръжниците на Преслава, Фики, Цветелина Янева и ...Яница. :)

- Видеоклип:

1. Фики - С друг ме бъркаш - 91

2. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 15

3. Фики - Вертолета - 111

4. Фики - Издислав - 103

5. Деси Слава - И на всички като тебе - 8

6. Анелия - Дай ми още - 11

- Дует:

1. Емануела и Константин - 30

2. Галена и Цв. Янева - 29

3. Деси Слава и Галин - 16

4. Мария, Фики и Азис - 116

5. Емилия и Цеци Лудата глава - 15

6. Милко Калайджиев и Аркан - 92

- Песен:

1. Фики - Вертолета - 115

2. Фики - Ти си ми сърцето - 117

3. Галена и Цв. Янева - Пей, сърце - 13

4. Фики - Издислав - 32

5. Галена - МамаУраган - 10

6. Емануела и Константин - 10

- Фолклорен изпълнител

1. Цветелина Янева - 67

2. Ивелина Колева - 22

3. Джена - 17

4. Райна - 34

5. Росица Пейчева - 42

6. Нелина - 22

- Певец:

1. Галин - 37

2. Константин - 33

3. Фики - 122

4. Борис Дали - 13

5. Веселин Маринов - 61

6. Милко Калайджиев - 23

- Певица:

1. Галена - 19

2. Преслава - 73

3. Деси Слава - 21

4. Емануела - 24

5. Анелия - 16

6. Яница - 56

- Идол:

1. Галена - 20

2. Преслава - 72

3. Емануела - 16

4. Фики - 131

5. Деси Слава - 15

6. Галин - 10

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...