plambata Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Еее..Веско не можа да влезе в Певец на годината... Плача и се потя едновременно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Здравейте! Много ми харесват вашите теми и си направих регистрация и аз. Много е забавна темата и се радвам, че ви открих. Надявам се, че сте отворени към нови потребители.. :1000 (30): Точно реших да гласувам в анкетата на Планета и те я затвориха. Дано във финалното гласуване да вземат мерки, за да няма толкова фалшив вот. Все пак залагам,че "Песен на годината" или "Видеоклип" ще е " It this love " Жалко, че Анелия , Емилия и Деси Слава ще изпаднат в някои категории заради шедьоврите на Фики. Поне не успя да "пребори" Галена. Добре, че не участва и в "Певица на годината" , иначе с разлика щеше да води. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Анелия може да е най-скучния човек за участия, евър, но хитовете си ги прави. По-добре да отидеш на ДЖ и да се раздаваш на нейни песни, отколкото на нейно участие :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Здравейте! Много ми харесват вашите теми и си направих регистрация и аз. Много е забавна темата и се радвам, че ви открих. Надявам се, че сте отворени към нови потребители.. :1000 (30): Точно реших да гласувам в анкетата на Планета и те я затвориха. Дано във финалното гласуване да вземат мерки, за да няма толкова фалшив вот. Все пак залагам,че "Песен на годината" или "Видеоклип" ще е " It this love " Жалко, че Анелия , Емилия и Деси Слава ще изпаднат в някои категории заради шедьоврите на Фики. Поне не успя да "пребори" Галена. Добре, че не участва и в "Певица на годината" , иначе с разлика щеше да води. Какво ти е мнението за най-добрата за всички времена - Преси? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Мигом да пускат поредния скандален хит на Яница, как може да се бавят толкова. -А., Salvatore, тръпнем ли? Тръпнем! Тръпки ще ме побият, когато видя, че е качена! .... Очаквам ФУКЛАТА да бъде по-голям хит дори от ГРЕШНАТА! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Явно след актуалните чалга резили е време да се върнем към времената, в които не наградите, а хората определяха кой да е ТОП. Това донякъде е добре, навярно ще могат да изпъкнат и имена, които преди не бяха отразявани по никакъв начин дори и в номинациите, за сметка на помпането на други. ГИК да се стягат! 8 000 000 гледания за Баладата на 2016! Скоро ще ставаме най-гледаната балада изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Анелия може да е най-скучния човек за участия, евър, но хитовете си ги прави. По-добре да отидеш на ДЖ и да се раздаваш на нейни песни, отколкото на нейно участие :Д Когато нещо е така, то си е така. :1000 (33): Какво ти е мнението за най-добрата за всички времена - Преси? Преси не е и никога не е била най-добрата за всички времена, а само набедена от Пайнер за такава. Залите с Камелия бяха пълни, дори когато Преси бе там. Но днес залите са празни с Преси, когато Камелия не е там. Всеки минимално интелигентен може да си направи сметката, коя е легендата и коя набедената, за такава. Кофти, а? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 8 000 000 гледания за Баладата на 2016! Скоро ще ставаме най-гледаната балада изобщо. Най-стойностният и качествен проект за годината, лично за мен. От първата до последната секунда всичко е направено на страшно високо ниво, нямам никаква забележка. Това със забавения каданс на клипа е супер въздействащо- отделно текстът и изпяването са невероятни... Дано и тази година да направи нещо в този стил пак, много й отива, а и като цяло такава песен на български никога не се правила. Още повече музиката е и нейна, което допълнително й придава тежест чисто като музикант. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Най-стойностният и качествен проект за годината, лично за мен. От първата до последната секунда всичко е направено на страшно високо ниво, нямам никаква забележка. Това със забавения каданс на клипа е супер въздействащо- отделно текстът и изпяването са невероятни... Дано и тази година да направи нещо в този стил пак, много й отива, а и като цяло такава песен на български никога не се правила. Още повече музиката е и нейна, което допълнително й придава тежест чисто като музикант. :1000 (19): Това е един забележителен проект, за който даже е изненадващо, че е толкова оценен от феновете на поп-фолка. Песента на практика си е поп, само в припева имаме чалга орнаментика. И въпреки това постигна удивителни успехи- само Десислава може така! Клипът обаче остана малко недооценен, а на практика е най-добрият за 2016, наравно с другият на ДС и двата на Галена. Подобна песен иначе не очаквам от Десислава тази година, че и следващата, освен ако не издаде албум. Тя баладите ги пуска веднъж на няколко години, а тази пусна цели две, но си струва чакането. Не мога да повярвам, че Пайнер реагираха правилно на манипулациите! Сега заподозрени остават само самите изпълнители и феновете. При Фики според мен е по-възможно да е той, а за Преслава не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 А най - голямата топ певица на име Кейсън не я виждам, а пък една Екстра Нина е по - добре..смятай И колко участия има Нина за 2016-та и колко Камейсън, не, не ми отговаряй. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дано да мине по гледания оригинала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Скрий се, прави се, преструвай се тии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дано да мине по гледания оригинала Тоя път няма да стане, според мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Единствената заслужена награда! Певица на 2016! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Бре, бре, порасна му работата на Момо.... Фокси, ти палавнико, къде там гледаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Пайнер са мн зле...все едно досега като уж е имало гласуване, те не са забелязвали, че има луди дето гласуват от прокси...А сега се правят на ощипани, защо не взеха мерки както в Сигнал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 СИГНАЛ ДО SECRET.BG: ВОТЪТ ЗА НАГРАДИТЕ НА „ПЛАНЕТА“ СЕ МАНИПУЛИРА (ФАКТИ) Бре, бре, порасна му работата на Момо.... По-скоро на сикрет. 100 процента Рамания има по-голяма посещаемост. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Пайнер са мн зле...все едно досега като уж е имало гласуване, те не са забелязвали, че има луди дето гласуват от прокси...А сега се правят на ощипани, защо не взеха мерки както в Сигнал... До сега резултатите не бяха открити и може да не е имало прокси или не чак в толкова фрапантни размери. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Андреа се махна и наградите пропаднаха. Първата година без нея - в Маринела, а след това - изобщо няма. Кой е легендата, а? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Какво ти е мнението за най-добрата за всички времена - Преси? Аз не мисля, че е най-добрата нито сега, нито за всички времена. 😁 Безлична ми е малко. Харесвам само "На тебе не отказвам" от нейните песни за последните 3-4 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Представям си как някои потребители оргазъм са получили от отменянето на наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Представям си как някои потребители оргазъм са получили от отменянето на наградите. Още треперя! Екстра Нина Току-що Скъпи приятели, искам да кажа на всички онези, които искат да ме видят, че през месец март ще стартират мои самостоятелни концерти, първият от които ще бъде в моя роден град Враца. За датата и мястото допълнително ще има информация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Явно след актуалните чалга резили е време да се върнем към времената, в които не наградите, а хората определяха кой да е ТОП. Това донякъде е добре, навярно ще могат да изпъкнат и имена, които преди не бяха отразявани по никакъв начин дори и в номинациите, за сметка на помпането на други. ГИК да се стягат! 8 000 000 гледания за Баладата на 2016! Скоро ще ставаме най-гледаната балада изобщо. Ма то няма наградки, бе мило, каква балада на годината Деска пак остана с пръст в задния джоб, язък, че толкова се пъна цяла година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Бозата на Галена, която е по-зле от Без теб на Преслава на 2 място...ццц колко сте зле. Едно време всички треторазрядни, които днес са кралици и не знам си още какви за вас, даже не можеха да впечатлят. Но критериите са различни, поколенията се смениха. Злетаци сте си днешните потребители хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари