ge6a_vip Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Провалът на статуетките е победа за Фики http://secret.bg/exclusive/provalat-na-sta...pobeda-za-fiki/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ще пропадне в момента който спре да прави скъпарски проекти. Тя няма певчески талант и лоялна фенска маса. Аре бе няма певчески талант,като и отидеш на участие ми се обади шматка.Галена доказа в премахнатата анкета за годишните награди колко лоялни фенове има и показа подкрепа по-голяма от тази на Друслава и то без да сподели анкетата.Да не говорим колко голяма част от пресовите сте слепи и глухи отвсякъде. Яница е едно нищо. Винаги е била такава. Съдбата ѝ е отредила място долу. Както и да се мъчи, каквито и "хитове" да направи, тя е утайката на чалгата. Това, че някакви извратени дечурлига я харесват не значи нищо. Дори обратното. Показва какво е нивото ѝ. Ако ще и морски фар да навре в хралупата си. Яница много прогресира дори от 2013 насам.И кой си ти ,че да определяш коя е утайка и коя не. Това е не само към теб а към всички който биха ми прочели коментара, БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ СТИГА СТЕ ТЪПКАЛИ ЗАСЛУЖИЛИТЕ ВНИМАНИЕ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ КОЙТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ СА СТАНАЛИ БЕЗИНТЕРЕСНИ КАТО ПРЕСЛАВА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Аре бе няма певчески талант,като и отидеш на участие ми се обади шматка.Галена доказа в премахнатата анкета за годишните награди колко лоялни фенове има и показа подкрепа по-голяма от тази на Друслава и то без да сподели анкетата.Да не говорим колко голяма част от пресовите сте слепи и глухи отвсякъде. Колко пъти трябва да го поствам този клип? Май вие сте слепи и глухи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Митко наистина щял да налага Джулия. Чакам с интерес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Есил има брутални песни. Дори и денсовете й. Всъщност този денс е една от най-яките песни на 2010, и до днес си го слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Голяма любов... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Голяма любов... OMG Това са фалшиви профили, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Голяма любов... Жалка работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Голяма любов... Е, ти па, не си ли чувал за любов и приятелство между колежки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Е, ти па, не си ли чувал за любов и приятелство между колежки? Аз нищо не казвам, само публикувам скрийна. Възможно е да се обичат към момента, но във времето видяхме как и по-силни приятелства рухнаха. И въпреки това има известна демонстративност в този пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 OMG Това са фалшиви профили, нали? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Андреа просто е единствената, която дръзна да подкрепи Пепе и да застане срещу Галена. За това се сближиха толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Андреа просто е единствената, която дръзна да подкрепи Пепе и да застане срещу Галена. За това се сближиха толкова. Опааа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Дано Яни утре наистина смаже! Cospy, сигурно ли е, ме ще е утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Дано Яни утре наистина смаже! Cospy, сигурно ли е, ме ще е утре? Молете се на Жоро Марков да е утре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Молете се на Жоро Марков да е утре! Къде и как да му се помолим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Къде и как да му се помолим? Търсете социалните му мрежи. Проучете адреса му. Пуснете папараци да го следят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Търсете социалните му мрежи. Проучете адреса му. Пуснете папараци да го следят! Работниците на Яни не използват такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Сега какво ще става в крайна сметка ще има ли финално гласуване или напълно се отменят наградите за тази година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Дано Яни утре наистина смаже! Cospy, сигурно ли е, ме ще е утре? Ами дано , така ми казаха уж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Сега какво ще става в крайна сметка ще има ли финално гласуване или напълно се отменят наградите за тази година? Ще има награди, но не знам дали ще има зрителски вот. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Провалът на статуетките е победа за Фики http://secret.bg/exclusive/provalat-na-sta...pobeda-za-fiki/ Гальо пак ли е плащал за статии? Тоя човек има ли дъно изобщо? За едната слава и награди ще продаде майка си и баща си, ебахти гнусната плюнка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ще има награди, но не знам дали ще има зрителски вот. И това откъде го разбра ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 И това откъде го разбра ? Така ми казаха 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Андреа просто е единствената, която дръзна да подкрепи Пепе и да застане срещу Галена. За това се сближиха толкова. Е как няма да се сближи с Преслава и да застане с/у Галена, нали Андреа цели да прави скъпи и хубави клипове, а Галена и е конкуренция в това отношение? Преслава каква конкуренция е в клипове, че те в "Хит" почнаха да вадят по-добри. Виж на Вилислав, виж на Лорена. А те нали бяха приятелки с Галена, какво стана, явно я изби на завист Андрейка. К'во да правиш, като затлъстее човек почва да си губи разума само в посока "нова техника за стесняване по клипове и фотосесии". Това жена да надебелее е страшна работа. Вместо да си играе така, защо не вземе да отслабне, че така си личи стесняването по тия клипове, толкова е глупаво... особено в "Love is mine" с 3-те метра крака, и разтегнато туловище.... А манекенка беше... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари