stavri12 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Колко пъти трябва да го поствам този клип? Май вие сте слепи и глухи. Ко му има на клипът всеки изпълнител си има почерк на изпълненията и не виждам какъв е проблема да си прави гласа по дрезгав важното е вярното пеене.А за Преска какво да кажа яко плейбек.За разлика от теб аз съм ходил на изяви и на 2те и не си създавам мнения от някакви клипове,Галена 100% живо пеене здрава болна няма няма ,а от Преслава единственито което изпя на живо са следните думи ,,да да да да ти си моето слабо място,, и естествено по традиция започна самата песен съпътствана само с поздрав за еди кой си.По-впечатлен останах от Анелия която поне ги редуваше плейбека и на живо и пускаше лафчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Галена изпълнява дори фолклор, и има глас, при това доста добър. Просто някои не искат да признаят, че скъпите клипове могат да вървят в комплект с гласовит изпълнител. Да, Галена е всичко това - качество, висок бюджет, продукция на най-високо ниво в поп-фолка, глас, разнообразие, красота и класност на всеки представен от нея продукт - дали клип, песен или фотосесия. Ако продължава така, Яница ще я последва - тя също има добър глас, също изпълнява страхотно фолклор, не по-малко провокативна е, в последните 3 години нивото на клиповете и е от най-високите в Пайнер и фолка въобще. Забелязвам, че чакането на клиповете на Яница е не по-малко нетърпеливо и разгорещено от тези на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Е как няма да се сближи с Преслава и да застане с/у Галена, нали Андреа цели да прави скъпи и хубави клипове, а Галена и е конкуренция в това отношение? Преслава каква конкуренция е в клипове, че те в "Хит" почнаха да вадят по-добри. Виж на Вилислав, виж на Лорена. А те нали бяха приятелки с Галена, какво стана, явно я изби на завист Андрейка. К'во да правиш, като затлъстее човек почва да си губи разума само в посока "нова техника за стесняване по клипове и фотосесии". Това жена да надебелее е страшна работа. Вместо да си играе така, защо не вземе да отслабне, че така си личи стесняването по тия клипове, толкова е глупаво... особено в "Love is mine" с 3-те метра крака, и разтегнато туловище.... А манекенка беше... Оня ден бях на участие на Андреа и всеки който я е виждал знае колко идеално тяло има. Ама то не е лесно да седиш само във форума и да плюеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Галена изпълнява дори фолклор, и има глас, при това доста добър. Просто някои не искат да признаят, че скъпите клипове могат да вървят в комплект с гласовит изпълнител. Да, Галена е всичко това - качество, висок бюджет, продукция на най-високо ниво в поп-фолка, глас, разнообразие, красота и класност на всеки представен от нея продукт - дали клип, песен или фотосесия. Ако продължава така, Яница ще я последва - тя също има добър глас, също изпълнява страхотно фолклор, не по-малко провокативна е, в последните 3 години нивото на клиповете и е от най-високите в Пайнер и фолка въобще. Забелязвам, че чакането на клиповете на Яница е не по-малко нетърпеливо и разгорещено от тези на Галена. Треска те тресе! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Виждал съм въпросната дама на светло, а не в тъмния клуб, самата такива дрехи облича, особено ония стеснени ботуши, че да не и личи. А и в тъмната дискотека - къде ще личи... Обаче виж на живо и на светло, и тогава ще си говорим... Морско свинче е станала, далеч е от манекенката и визията от песните с Кости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Виждал съм въпросната дама на светло, а не в тъмния клуб, самата такива дрехи облича, особено ония стеснени ботуши, че да не и личи. А и в тъмната дискотека - къде ще личи... Обаче виж на живо и на светло, и тогава ще си говорим... Морско свинче е станала, далеч е от манекенката и визията от песните с Кости. Лицето й е дебело и има двойна гуша, но самото тяло е перфектно. То в дискотеката като е тъмно нали има и светлини. Аз да не съм кьорав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 :1000 (6): Цяла България тръпне в очакване на новия хит!! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Надявам се всичко да е точно и утре да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много интересни номинации за Фолк идол!! Според мен ще е Галена. Галена Преслава Анелия Емануела Галин Фики Азис Константин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 13 години ПРЕСИ :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много интересни номинации за Фолк идол!! Според мен ще е Галена. Галена Преслава Анелия Емануела Галин Фики Азис Константин + Деси Слава Жалко, че няма концерт, Беновска трябваше да замери Фики и Преслава с ябълки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 + Деси Слава Жалко, че няма концерт, Беновска трябваше да замери Фики и Преслава с ябълки Оф да бе верно, забравих кралицата Между другото защо Азис никога не ходи при Ема в ОМ? Дори като спечели Песен на годината с Хабиби не отиде да си я вземе. Голямо неуважение е това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 13 години ПРЕСИ :Vishenka_05: Честито на кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Оф да бе верно, забравих кралицата Между другото защо Азис никога не ходи при Ема в ОМ? Дори като спечели Песен на годината с Хабиби не отиде да си я вземе. Голямо неуважение е това. Какво да си губи времето са сайт с 20 посетителя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Какво да си губи времето са сайт с 20 посетителя? И това го има, но като цяло си е въпрос на уважение, все пак са му оценили труда по някакъв начин, а и тези награди имат по-голяма стойност от Пайнерските, нищо, че не са толкова престижни и лъскави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Утре ли излиза Кратеряница? Ще се правят прогнози за гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Утре ли излиза Кратеряница? В нейния случай ще влиза. Представям си какво извращение ни е подготвил този път джукестият гном. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Утре ли излиза Кратеряница? Ще се правят прогнози за гледания. Ще се правят ли нови басове? В нейния случай ще влиза. Представям си какво извращение ни е подготвил този път джукестият гном. Бахти злобата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 В нейния случай ще влиза. Представям си какво извращение ни е подготвил този път джукестият гном. Каквото и да е, знаем, че пак място няма да си намираш да цитираш всеки положителен коментар за нея и да плюеш и нея, и феновете ѝ. всеки луд с номера си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ще се правят ли нови басове? Е, как иначе? Някво инфо как звучи имаме ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Каквото и да е, знаем, че пак място няма да си намираш да цитираш всеки положителен коментар за нея и да плюеш и нея, и феновете ѝ. всеки луд с номера си. Нещо си се объркала. Никъде не съм правил това, особено пък за това нищожество. Ще го гледам 1 път (сигурно няма да мога и да го довърша, защото все пак си имам ниво). Дори вчера за първи път гледах изцяло онзи клип с ламиона, благодарение на Итсдро (който също беше отвратен, представи си!). А за феновете ѝ - да, ще ви сядам на лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Колко пъти трябва да го поствам този клип? Май вие сте слепи и глухи. За последен път коментирам това изпълнение. Тук се лигавеше Намираш ли други клипчета от това участие? НЕ! Заповядай: Вече можеш да спреш и да видиш, че се лигавеше на това изпълнение горе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нещо си се объркала. Никъде не съм правил това, особено пък за това нищожество. Ще го гледам 1 път (сигурно няма да мога и да го довърша, защото все пак си имам ниво). Дори вчера за първи път гледах изцяло онзи клип с ламиона, благодарение на Итсдро (който също беше отвратен, представи си!). А за феновете ѝ - да, ще ви сядам на лицето. Нямаше нужда от тази буква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Галена изпълнява дори фолклор, и има глас, при това доста добър. Просто някои не искат да признаят, че скъпите клипове могат да вървят в комплект с гласовит изпълнител. Да, Галена е всичко това - качество, висок бюджет, продукция на най-високо ниво в поп-фолка, глас, разнообразие, красота и класност на всеки представен от нея продукт - дали клип, песен или фотосесия. Ако продължава така, Яница ще я последва - тя също има добър глас, също изпълнява страхотно фолклор, не по-малко провокативна е, в последните 3 години нивото на клиповете и е от най-високите в Пайнер и фолка въобще. Забелязвам, че чакането на клиповете на Яница е не по-малко нетърпеливо и разгорещено от тези на Галена. Галена пее потресаващо зле, бърка нотите и не уцелва тоновете. В интернет има много клипове, които го доказват. Яница също не е по-назад. На това хубаво пеене ли му викаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари