Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Може да е взела тактиката на Преслава - да си качва единствените 1-2 живи изпълнения за вечерта, за да създава илюзия, че по участия пее на живо.
Напротив. Има доста клипчета в интернет от скоро, и навсякъде е на живо. :Vishenka_05:
Сподели в други сайтове

К'ви голем, к'ви пет лева? Някоя от тези "големи" с по 10, 15 + годишни кариери да се е осмелила да направи самостоятелен концерт на живо, поне 2-часов, с публика поне от 1500 души? Разбира се, въпросът е реторичен! Има и един друг съществен въпрос, аджеба, какво биха представили въпросните на един такъв концерт, какви послания ще дадат на публиката... Може би как да се справят с бившите боклуци / парцали / кучки/ аматьорки и пр. на сегашния им, или как да го пратят на майната му, да му го върнат... А може би ще подканят публиката да заебе всичко, да се отдаде на пороците (алкохол, наркотици, ебане) и да не им пука за нищо, защото "когато те избухват, всички ще мълчат - да, да, да, да..." В подобно такова "културно" мероприятие на почит ще са дупарите, пакетите, пакетчетата с разни там прахчета и все такива възвишени неща... Ето колко са големи тези, по които пропадане - истински Кралици / Императрица / Принцеси и Идоли... Абсолютно стожери на българските изкуство и култура, а примерите и моделите, които дават на обществото и най-пропадналата вече на подрастващите, просто безценни...

Сподели в други сайтове

К'ви голем, к'ви пет лева? Някоя от тези "големи" с по 10, 15 + годишни кариери да се е осмелила да направи самостоятелен концерт на живо, поне 2-часов, с публика поне от 1500 души? Разбира се, въпросът е реторичен! Има и един друг съществен въпрос, аджеба, какво биха представили въпросните на един такъв концерт, какви послания ще дадат на публиката... Може би как да се справят с бившите боклуци / парцали / кучки/ аматьорки и пр. на сегашния им, или как да го пратят на майната му, да му го върнат... А може би ще подканят публиката да заебе всичко, да се отдаде на пороците (алкохол, наркотици, ебане) и да не им пука за нищо, защото "когато те избухват, всички ще мълчат - да, да, да, да..." В подобно такова "културно" мероприятие на почит ще са дупарите, пакетите, пакетчетата с разни там прахчета и все такива възвишени неща... Ето колко са големи тези, по които пропадане - истински Кралици / Императрица / Принцеси и Идоли... Абсолютно стожери на българските изкуство и култура, а примерите и моделите, които дават на обществото и най-пропадналата вече на подрастващите, просто безценни...

Не се хаби да им обясняваш, защото сега ще цъфнат да те нападат, че проповядваш отживелици. Всеки си отговаря за себе си. Любимките им са наясно, че са яхнали вълната, докато могат. А после дали ще са певици, секретарки или компаньонки - ще му мислят. Който може и трябва - ще оцелее. Какво ти пука? Знаеш къде е истината така или иначе.

Поздрав с поредния милион на единствената устояла във времето (понеже нали са много важни гледанията, а тя нямала била такива хах):

Сподели в други сайтове

На Деса и Камелия също не сме им видели самостоятелните концерти, но ги помпате до небесата ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво ми пускат новини за Преслава, че била от 13 години на сцената, ЯНИЦА пък тази година прави 14 години на голямата сцена!

10 от които - в девета глуха, за жалост.

Сподели в други сайтове

10 от които - в девета глуха, за жалост.

Твое заключение, разбира се- невярно, както всички тук те познават. Яница винаги е имала суперхитове!

Какъв човек може да си, да се асоциираш 13 години с песни само за "да се направим", алкохол, водки, смяна на партньори и непрестанно желание за чукане! Никой не те приема насериозно. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Яница и я броя за 3 години, не за 14. То преди "Нито минута" и "Всичко чуждо пожелаваш" кой се е сещал коя е... но ето, че когато повярваш, че можеш, и наистина можеш - се получава.

Сподели в други сайтове

Яница и я броя за 3 години, не за 14. То преди "Нито минута" и "Всичко чуждо пожелаваш" кой се е сещал коя е... но ето, че когато повярваш, че можеш, и наистина можеш - се получава.

Всички се сещат, не забравяй хитове като "Леко" още през 2003 година, "Любов необяснима", "Аз ли да те уча", "Изгубени души" , "Две в едно", "Сезон на греха", "Спешно", "Разбий ме", "Нещо яко", "Хапе любовта" и още доста яки песновки!

Сподели в други сайтове

Всички се сещат, не забравяй хитове като "Леко" още през 2003 година, "Любов необяснима", "Аз ли да те уча", "Изгубени души" , "Две в едно", "Сезон на греха", "Спешно", "Разбий ме", "Нещо яко", "Хапе любовта" и още доста яки песновки!

За 10 години има толкова хитове, колкото Преслава имаше за 1-2 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За 10 години има толкова хитове, колкото Преслава имаше за 1-2 :3fdb8960598fa63e:

Някои и толкова нямат. На Преслава малко песни останаха във времето като масов хит, а от няколко години гледа само да запълни със сезонен хит и няма да има нищо запомнено. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...