Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Галин да направи нещо в тоя стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 ТАТЯНА: "Преминах през Ада" - Не исках почивки и екскурзии. - Съпругът ми има афинитет към магазинерки в хранителен магазин - Той беше най-голямата ми любов - Имала съм предложения за по-бърз бум в кариерата си, но аз избрах съпругът си - В съзнанието си съм обичала човек, който дори не е съществувал, тъй като той се оказа голям артист към мен и детето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 http://plovdiwood.bg/lorena-pop-folk-izpln...knat-kato-gbi/# Боже, тая колко си е повярвала не е истина. И как разбра, че си е повярвала? Съвсем нормално интервю, не видях да демонстрира някакво грандоманско самочувствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И как разбра, че си е повярвала? Съвсем нормално интервю, не видях да демонстрира някакво грандоманско самочувствие. Разправя че поп фолк изпълнителите били никнали като гъби, а тя самата "поникна" миналата година. Преди това никой не я знаеше каква е. На мен това ми прави лошо впечетление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Галин да направи нещо в тоя стил. Фараона е кажи-речи същата - пълна какафония. По-скоро нещо от сорта на Crni sin или ей това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Пуснете си мегахит в лицето на ГРЕШНАТА и се отдайте на момента! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На тази песен музиката й, особено интрото, е един път. Да се чуди човек как е попаднала в ръцете на Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Той Галин да вземе да направи някой кавър, има много интересни гръцки, сръбски и албански неща в негов стил пак. Толкова да е зациклил с неговите измислени мелодийки, че не е истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На тази песен музиката й, особено интрото, е един път. Да се чуди човек как е попаднала в ръцете на Яница. Какво като е попаднала в ръцете на Яница? Нима песента не стана хит ня лятото? Нима няма хубав клип? Нима песента не е хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Какво като е попаднала в ръцете на Яница? Нима песента не стана хит ня лятото? Нима няма хубав клип? Нима песента не е хит? Ми, нищо, точно това е изненадващото. Че не е при топ име. А хит... едва ли с днешна дата някой ще се присети за нея. То няма и как да разберем, след като няма концерти - съответно реакции на публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Хит ще е! Щом и краля го каза. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Оставаше и Кристиана и Ангел да можеха да пеят и щеше да е супер ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма по досаден ютубър от itsdro. Заклевам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма по досаден ютубър от itsdro. Заклевам се. Спри да хейтиш всичко, което мърда и което не се казва 'Преслава'. Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Аз ви казах, че няма шанс да е Преса. От сигурен източник вече знам , че е Преслава , а тази е братовчедка на Фики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ми, нищо, точно това е изненадващото. Че не е при топ име. А хит... едва ли с днешна дата някой ще се присети за нея. То няма и как да разберем, след като няма концерти - съответно реакции на публиката. Всъщност имаше концерт и се разби твърдението, че Грешната е хит на пух и прах с нулев прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Хит ще е! Щом и краля го каза. :1000 (29): Най-големият хит на Хит микс ще е, щом на 26-тия час вече има реакция на дро-то! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. Не искам да реагира на български песни изобщо. Само като го видя, ми иде да му смачкам мутрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Всъщност имаше концерт и се разби твърдението, че Грешната е хит на пух и прах с нулев прием. Естествено, че "Грешната" не е хит, особено не и колкото го изкарват тук. На мен ми е супер противна песен, слушала съм я броени пъти и то случайно или на дискотека например. Яница има по-добри песни от тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Спри да хейтиш всичко, което мърда и което не се казва 'Преслава'. Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. Ама верно Ко да реагира ефтиниъе клипове на Преса голяма скука хахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Галена ходи ли по участия още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Галена ходи ли по участия още Спря ги ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Някое знае ли как се казва гръцката песен, която супер много прилича на Като теб на Емануела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари