Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

ТАТЯНА: "Преминах през Ада"

- Не исках почивки и екскурзии.
- Съпругът ми има афинитет към магазинерки в хранителен магазин
- Той беше най-голямата ми любов
- Имала съм предложения за по-бърз бум в кариерата си, но аз избрах съпругът си
- В съзнанието си съм обичала човек, който дори не е съществувал, тъй като той се оказа голям артист към мен и детето.
Сподели в други сайтове

http://plovdiwood.bg/lorena-pop-folk-izpln...knat-kato-gbi/#

Боже, тая колко си е повярвала не е истина.

И как разбра, че си е повярвала?

Съвсем нормално интервю, не видях да демонстрира някакво грандоманско самочувствие.

Сподели в други сайтове

И как разбра, че си е повярвала?

Съвсем нормално интервю, не видях да демонстрира някакво грандоманско самочувствие.

Разправя че поп фолк изпълнителите били никнали като гъби, а тя самата "поникна" миналата година. Преди това никой не я знаеше каква е. На мен това ми прави лошо впечетление.

Сподели в други сайтове

Пуснете си мегахит в лицето на ГРЕШНАТА и се отдайте на момента!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Той Галин да вземе да направи някой кавър, има много интересни гръцки, сръбски и албански неща в негов стил пак. Толкова да е зациклил с неговите измислени мелодийки, че не е истина. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

На тази песен музиката й, особено интрото, е един път. Да се чуди човек как е попаднала в ръцете на Яница.

Какво като е попаднала в ръцете на Яница? Нима песента не стана хит ня лятото? Нима няма хубав клип? Нима песента не е хит?

Сподели в други сайтове

Какво като е попаднала в ръцете на Яница? Нима песента не стана хит ня лятото? Нима няма хубав клип? Нима песента не е хит?

Ми, нищо, точно това е изненадващото. Че не е при топ име. А хит... едва ли с днешна дата някой ще се присети за нея.

То няма и как да разберем, след като няма концерти - съответно реакции на публиката.

Сподели в други сайтове

Няма по досаден ютубър от itsdro. Заклевам се.

Спри да хейтиш всичко, което мърда и което не се казва 'Преслава'.

Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Ми, нищо, точно това е изненадващото. Че не е при топ име. А хит... едва ли с днешна дата някой ще се присети за нея.

То няма и как да разберем, след като няма концерти - съответно реакции на публиката.

Всъщност имаше концерт и се разби твърдението, че Грешната е хит на пух и прах с нулев прием.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Хит ще е! Щом и краля го каза. :1000 (29):

Най-големият хит на Хит микс ще е, щом на 26-тия час вече има реакция на дро-то! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Всъщност имаше концерт и се разби твърдението, че Грешната е хит на пух и прах с нулев прием.

Естествено, че "Грешната" не е хит, особено не и колкото го изкарват тук. На мен ми е супер противна песен, слушала съм я броени пъти и то случайно или на дискотека например. Яница има по-добри песни от тази.

Сподели в други сайтове

Спри да хейтиш всичко, което мърда и което не се казва 'Преслава'.

Знам защо не харесваш itsdro, никога не е реагирал на Преса.. :whistling:

Ама верно :roll1:

Ко да реагира ефтиниъе клипове на Преса голяма скука хахаха

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...