HIT Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 На баща му - той се води секс машина ( 6 деца, 4 официални жени и 1 съпруга) На баща му е бивша. Егати курвентиите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 И в крайна сметка основните награди в чалгата остават тези на Сигнал. Дано поне те да са обективни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Как го пее с чувство, да настръхнеш..няма такъв глас просто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Как го пее с чувство, да настръхнеш..няма такъв глас просто! Голяма! Аз пък днес си припомних My Pleasure, My Pain за първи път от доста време и отново се насладих на осезанието защо Десислава е уникална и трудно достижима от който и да е в поп-фолка... Искам нови такива парчета от нея! Ще разбие с качество! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 :phpgrin2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз ли съм в грешка или Мария има две различни песни със заглавия "Не, не, не"? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз ли съм в грешка или Мария има две различни песни със заглавия "Не, не, не"? :1000 (24): Да, едната е кючек, а другата - балада. Кралица - само тя може да си го позволи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз ли съм в грешка или Мария има две различни песни със заглавия "Не, не, не"? :1000 (24): Eдна е само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Eдна е само Две са - едната от 2005, другата от 2008. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Беше споменала на участие пред един приятел, че имала готова песен от Оцко ? Има да, даже още от 2015 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Има да, даже още от 2015 Знам че е от тогава, беше ми казал пролетта още . Ми кво дреме да я пуска вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ами то 90% от аудиторията са точно тези под 20г. Какво да правят певиците? Песни за хора, които не слушат тая музика ли...Много ясно, че ще правят това което се слуша. Затова Цица ще пълни Армеец два дни поред, а Пайнер с цялата тумба кранти - никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Преди години какви хитове имаше по това време на годината - "Финални думи", "Парфюм", "Полужива", "Хронична липса на любов", и още, и още... Дори дъното в момента е издълбано. Една хубава песен няма, която да кажеш, че ще остане във времето и ще си я слушаш и след 10 години. Боза след боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Преди години какви хитове имаше по това време на годината - "Финални думи", "Парфюм", "Полужива", "Хронична липса на любов", и още, и още... Дори дъното в момента е издълбано. Една хубава песен няма, която да кажеш, че ще остане във времето и ще си я слушаш и след 10 години. Боза след боза. :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Е, не е така, има си и сега много хубави песни, големи хитове. Комерс, на който можеш да си избухнеш, както и прекрасни балади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Айде, айде - и за мен "Парфюм" е любима и сантиментална, но такива провокативни песни с лопата да ги ринеш. Прекалява се с това, че днес всичко е боклук - и днес се правят и балади, и сега има и хубави песни. Просто ви е по-удобно да зачеркнете всичко актуално, понеже старите изпълнители не са това, което бяха. Вчера ви се даде пример и за миналогодишни хитове, които още се слушат, сред които баладата "В друг живот". Естествено времената до 2008 г. са ненадминати, но не е и съвсем да няма нищо за слушане вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Голям купон е било снощи в плаза,Преслава се е скъсала да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Предполагам, че като наближи "Гласът на България". И без това и да пуска и да не пуска нещо, това за кариерата и няма никакво значение. Така е.Сам го призна.Тя просто е бита карта. Никой не слуша Гарга през 2017 така,че да не си хаби парите за песни.Гледанията и го показват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Така е.Сам го призна.Тя просто е бита карта. Никой не слуша Гарга през 2017 така,че да не си хаби парите за песни.Гледанията и го показват. ' Това пък с "Гласът на България" е голяма простотия... По каква логика мястото и е там? Супер пеещата ще избира таланти и ще си дава мнението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 :phpgrin2: Тази песен е хубава ама текста да беше че мъж може да раздели приятелки щеше поне малко да се забележи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Деси Слава е единствената с 4 песни в Поп-фолк хит на Сигнал. Следва я Галена с 3 (всичките ѝ за годината) и Галин с 3. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Деси Слава е единствената с 4 песни в Поп-фолк хит на Сигнал. Следва я Галена с 3 (всичките ѝ за годината) и Галин с 3. Браво! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 California, И на всички като тебе, В друг живот, Нека да е тайно и Няма да ти пиша са моите фаворити за годината. Обаче жалко, че може до песен за изпълнител, за това аз лично гласувах за Калифорния, И на всички като тебе и Няма да ти пиша. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз гласувах за Пей, сърце, Калифорния и Гот ми е :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Така е.Сам го призна.Тя просто е бита карта. Никой не слуша Гарга през 2017 така,че да не си хаби парите за песни.Гледанията и го показват. Пак си избиваш коплексите. Едби и същи неща всеки път... Жал ми е за теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари