PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Средна кула,чака да падне тавана ли,та да си пусне новата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Средна кула,чака да падне тавана ли,та да си пусне новата песен? За певици като Яница обработката на клиповете не е лесен процес, не са едно и две нещата за коригиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тъй като постоянно се коментира сексуалната ориентация на Галин тука и се изтърка вече, ми е по-интересно да ви попитам за мнението ви, за Борис Дали? От години има слухове и за него, аз знам лично много интересни факти ....интересно ми е просто дали някой друг знае също нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тъй като постоянно се коментира сексуалната ориентация на Галин тука и се изтърка вече, ми е по-интересно да ви попитам за мнението ви, за Борис Дали? От години има слухове и за него, аз знам лично много интересни факти ....интересно ми е просто дали някой друг знае също нещо Сподели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Сподели Прекалено ми е добра душа и симпатичен и скромен и не искам да му развалям имиджа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Прекалено ми е добра душа и симпатичен и скромен и не искам да му развалям имиджа На всички ни е ясно ,че и Борис Дали , и Коцето , и Тонката го правят с момчета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 (редактирано) На всички ни е ясно ,че и Борис Дали , и Коцето , и Тонката го правят с момчета КОнстантин и Стораро ?–абсурд!? Все пак нз какво знаеш, но аз за Борис знам от човек на който му е разказано, конкретна ситуация...но не е редно ако просто защото се говори да слагаме етикети..но ми стана интересно за Стораро? Редактирано Януари 27 от momcheto_muzika Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Прекалено ми е добра душа и симпатичен и скромен и не искам да му развалям имиджа Това, че е бисексуален едва ли го прави по-малко симпатичен, скромен и добра душа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 КОнстантин и Стораро ?–абсурд!? Все пак нз какво знаеш, но аз за Борис знам от човек на който му е разказано, конкретна ситуация...но не е редно ако просто защото се говори да слагаме етикети..но ми стана интересно за Стораро? Именно .. чул си някаква история , не е сигурна ... Или ще казваш , или не ни пускай фитилите само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Това, че е бисексуален едва ли го прави по-малко симпатичен, скромен и добра душа. Естествено , че не го прави ! Точно защото не е като Галинчо,,,,който е нахално амбициозен, за това казвам, че н ебих казал лошо за Борката ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Чули-недочули някоя мокра фантазия на някого и вече я превръщат в достоверна информация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Чули-недочули някоя мокра фантазия на някого и вече я превръщат в достоверна информация. Пич, няма нужда на всякъде от твоето мнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Пич, няма нужда на всякъде от твоето мнение! +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Всички очаквахме, че тази година Десито ще е в Като две капки вода. Трябваше дори да е първа от фолка заради способността си да имитира различни гласове. Много хора знаят за този и талант, но сега ще го научи цяла БГ. Деси СЛава от сега си е гарантирала отново място в топа за 2017. От друга страна добре , че е чак сега, когато е топ в дискотеките и всички класации, защото ще одере по добре кожата на Магърдич Халдаджиян. Представям си Галена и Яница в едно подобно риалити. Докато го изрекох и вече избухнах в смях Чули-недочули някоя мокра фантазия на някого и вече я превръщат в достоверна информация. Абсолютно. Разтекога им се лигите и се замечтаха... Дори и да е така, никой от форума няма да го огрее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Всички очаквахме, че тази година Десито ще е в Като две капки вода. Трябваше дори да е първа от фолка заради способността си да имитира различни гласове. Много хора знаят за този и талант, но сега ще го научи цяла БГ. Деси СЛава от сега си е гарантирала отново място в топа за 2017. От друга страна добре , че е чак сега, когато е топ в дискотеките и всички класации, защото ще одере по добре кожата на Магърдич Халдаджиян. Представям си Галена и Яница в едно подобно риалити. Докато го изрекох и вече избухнах в смях Абсолютно. Разтекога им се лигите и се замечтаха... Дори и да е така, никой от форума няма да го огрее Както вече стана ясно, тук влизат много и различни хора.....не е нужно всички да сме като вас...и по цял ден да превъзнасяме разни певачки...Деси, Преси..и сие..не забравяй, че някой сме много над нещата и ни е огяло, повече отколкото вас ще огрее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ще съм много доволна да видя Деса в капките. Там трябва да ходят точно такива изпълнители, които има какво да покажат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Както вече стана ясно, тук влизат много и различни хора.....не е нужно всички да сме като вас...и по цял ден да превъзнасяме разни певачки...Деси, Преси..и сие..не забравяй, че някой сме много над нещата и ни е огяло, повече отколкото вас ще огрее Млък, че ми наду главата. Отивай да те прасне Борката и да се успокоиш. Да видим няма ли да го превъзнасяш после ала Деси/Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Къде е модератора.....да не те прасна аз в мутрата ,,,!?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Къде е модератора.....да не те прасна аз в мутрата ,,,!?? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не мисля, че Борис е би. Сигурно са те излъгали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Къде е модератора.....да не те прасна аз в мутрата ,,,!?? Дадено му е наказание вече Борис не прилича изобщо на би... На мен ми е трудно да вярвам и за Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Абсурд, не вярвам за Борис Дали, а камо ли за Константин и Тони Стораро, имат деца и тримата най-малкото. За Галин на всички е ясно, ако му обещаят Певец на годината и с извънземно би се е*ал. Но засега му стига само с озвучителя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Абсурд, не вярвам за Борис Дали, а камо ли за Константин и Тони Стораро, имат деца и тримата най-малкото. За Галин на всички е ясно, ако му обещаят Певец на годината и с извънземно би се е*ал. Но засега му стига само с озвучителя Особено пък за Константин И Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Особено пък за Константин И Тони Абсолютно. Ето един много интересен коментар под една новина от Хотарена: Ако въобще има гадже мъж, то по-скоро това е озвучителят му - Горан, с него се гледат странно на участия, особено в Сандански беше доста очевадно как на озвучителя може би му става неприятно Галин като се снима с някоя фенка. Доста хора го забелязаха и коментираха, но дали е така само той си знае. С озвучителя си разменят и дрехите, което е по-характерно за жените, приятелки. Напиши отговор Да не забравяме и култовото интервю на Галин от Фолкмаратон с откровенията за общото им легло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Покажете го тоя Горан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари