Jouey Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Е тя прави по 5 хиляди на ден. :1000 (29): Яница сигурно е другия месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Коментирах това, че лично на мен не ми харесва начина ви на изказване и недомлъвките, абсолютно нищо лично нямам към никого. Иначе прекрасна песен, по едно време много ме беше зарибила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Коментирах това, че лично на мен не ми харесва начина ви на изказване и недомлъвките, абсолютно нищо лично нямам към никого. Иначе прекрасна песен, по едно време много ме беше зарибила С кеф гласувах 2 пъти за нея за песен на годината в пропадналата анкета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ма нали има жена? И аз имам телевизор, ама ходя на кино Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ти ще спреш ли с инсинуациите против Галин? Знаем, че лижеш и мажеш за Фики, ама айде осъзнай се малко... Галин има чатове със стотици момчета. И какво? Да тръгнем да ги отваряме всичките ли? Гей е. Голяма работа. Аман от тая Анадола. И нищо лично, ама правописът и запетаите не са най-силната ти страна. По-добре ходи по барове с Фики и хетеросексуалната му компания. Едит: Леле, чак "труда да снимам този чат" написал... ебаси труда бате, сигурно е коствало неимоверни усилия да снимаш и да пуснеш не къде да е, а в РАМАНИЯ този така скандален и необикновен чат. Защо не? Нека разгадаем мистерията и спукаме този балон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Помним ли този скандален рожден ден на Нов фолк? Имам снимките от продължението, но няма да ви ги пратя, не искам да ги злепоставям. Скандални времена бяха. Андреа, Преслава и Галена бяха страшна комбина скандалници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз все пак не разбрах, ако всички изброени са бисексуални, това с какво променя идеята за тях като музиканти? И аз преди много години чух за Борис Дали и Константин, но съгласете се, нещо метнато във въздуха може да бъде инсинуация. И най-вероятно е. Едни от най-любимите ми певци - Джордж Майкъл и Елтън Джон са хомосексуални и това нито за миг не ме е занимавало. Даже е впечатляващо, че са изпяли (и доста - и написали) такива прекрасни песни за любовта между мъжа и жената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз все пак не разбрах, ако всички изброени са бисексуални, това с какво променя идеята за тях като музиканти? И аз преди много години чух за Борис Дали и Константин, но съгласете се, нещо метнато във въздуха може да бъде инсинуация. И най-вероятно е. Едни от най-любимите ми певци - Джордж Майкъл и Елтън Джон са хомосексуални и това нито за миг не ме е занимавало. Даже е впечатляващо, че са изпяли (и доста - и написали) такива прекрасни песни за любовта между мъжа и жената. ФАКТ„ че най-големите музиканти са такива! С абсолютно нищо не ги променя. просто не е готино само защото за Галин се знае повече, да го отнася той,пр положение, че има и други, като изброените Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Защо не? Нека разгадаем мистерията и спукаме този балон Какъв балон? Всеки с малко повече акъл и обща култура може да си направи сметката, че Галин е гей. И, че с Горан (въпросният озвучител) са нямали никога нищо сериозно помежду си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Какъв балон? Всеки с малко повече акъл и обща култура може да си направи сметката, че Галин е гей. И, че с Горан (въпросният озвучител) са нямали никога нищо сериозно помежду си. Само човек, който има обща култура може да си "направи сметката", че Галин е гей и че с Горан са нямали нищо сериозно помежду си? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Само човек, който има обща култура може да си "направи сметката", че Галин е гей и че с Горан са нямали нищо сериозно помежду си? :1000 (29): Явно си нямал в училище "четене с разбиране". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Липсват доказателства за всичко, което твърдите.Това е проблема.Дайте конкретики и ще повярваме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Foxy NOVA е категоричният избор на зрителите за новини и информационни предавания https://nova.bg/accents/view/2017/01/27/172...%B5%D0%B7-2017/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Foxy NOVA е категоричният избор на зрителите за новини и информационни предавания https://nova.bg/accents/view/2017/01/27/172...%B5%D0%B7-2017/ Kaма ще вдигне интереса на БТВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ще го вдигне /рейтинга/😂само на Фокса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Галин нали го спрягахте с един друг. Шофьора му ли беше, какъв. Даже имаха една снимка с червени бански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И аз имам телевизор, ама ходя на кино Скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Пуснете си анкета относно това кой от набедените от вас за педали певци бихте искали да ви наебе и мирясайте! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не е ли тва гаджето на Гальо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не е ли тва гаджето на Гальо? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не. Този май ходеше с Мария Петрова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Foxy NOVA е категоричният избор на зрителите за новини и информационни предавания https://nova.bg/accents/view/2017/01/27/172...%B5%D0%B7-2017/ Шшштттттт, тихо, че ще се режат вени, чипровски... Пуснете си анкета относно това кой от набедените от вас за педали певци бихте искали да ви наебе и мирясайте! Най-накрая смислено заключение, че чак изтъпях, докато ги чета! Айде, правете, и там си изразявайте желанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Salvatore, мигом дай мнение за следните моменти: 05:20 - 23:39 - 24:48 - Константин е бил на живо? УАУ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Деса и Лияна в Черешката на тортата другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари