newyearsday Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз не харесвам Галин, но се надявам да запази личния си живот на този етап за себе си. Ще стане скандал и ще пострада човек на който много държа. Не искам приятел да пострада, за да може Галин да си направи PR на негов гръб. Галин е необвързан от няколко месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Хайде с теб да събеседваме на тема "Този път Преси наистина ли залязва или пак ще възкръсне?" Коментирай факта, че "Не съм ангел" е супер превъзнесен албум - обожавам само 6 песни и 3 харесвам с големи уговорки. Разбира се, че ще възкръсне. Това е Преси, все пак, стига да си изиграе картите правилно. И Гага я отписваха довчера, но днес целият свят говори за нея. Видя ли каква сладурска снимка е качила днес във фейса, става все по-красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Тая песен "По-добре" е много тъпа наистина, Кали! Пуснах я и като чух циганьорщините в началото, я спрях. Май тя беше "По-добре с тебе незнам си какво, отколкото с него", дразнеща ми е. Това е потенциален хит, жалко, че я заеба: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Галин е необвързан от няколко месеца. Не е обвързан, защото не искат да се обвържат с него. Но въпреки това пак търси внимание. Не знам как може умен човек като моят приятел да комуникира със човек като Галин. Не искам да го обиждам, но той притежава всички лоши качества за един мъж. Не отричам, че е упорит, работлив и целенасочен. Това са неща които му помагат, но е клюкар, интригант, лъжец и куп други неща. Освен това е груб, не може да уважава по - умните и успели хора от него, освен когато не е пред камера. Не може да се говори така за хората, както той го прави. Просто не е морално и редно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не е обвързан, защото не искат да се обвържат с него. Но въпреки това пак търси внимание. Не знам как може умен човек като моят приятел да комуникира със човек като Галин. Не искам да го обиждам, но той притежава всички лоши качества за един мъж. Не отричам, че е упорит, работлив и целенасочен. Това са неща които му помагат, но е клюкар, интригант, лъжец и куп други неща. Освен това е груб, не може да уважава по - умните и успели хора от него, освен когато не е пред камера. Не може да се говори така за хората, както той го прави. Просто не е морално и редно. Освен това е болно амбициозен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много приятно интервю на Нелина при Гала в На кафе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Как може да не харесваш "По-добре" има брутален текст .... По-добре с тебе грешни и бездомни, вместо с него в дома му подреден ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не е обвързан, защото не искат да се обвържат с него. Но въпреки това пак търси внимание. Не знам как може умен човек като моят приятел да комуникира със човек като Галин. Не искам да го обиждам, но той притежава всички лоши качества за един мъж. Не отричам, че е упорит, работлив и целенасочен. Това са неща които му помагат, но е клюкар, интригант, лъжец и куп други неща. Освен това е груб, не може да уважава по - умните и успели хора от него, освен когато не е пред камера. Не може да се говори така за хората, както той го прави. Просто не е морално и редно. Накрая Стенли ще излезе прав Не знам защо, но си знаех, че това огромно уважение към всички колеги е поза... въпреки, че е доста убедителен и го повтаря по няколко пъти в интервю. Браво на Камелия за хубавото интервю, явно е разбрала Галин що за стока е. Не може да коментираш пред всяка изпълнителка с която правиш дует как ти било писнало да ги носиш всички на гърба си и да им съживяваш загиналите кариери 'Анелия, Камелия. Джена..' после ми обяснявайте колко добър човек бил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Как може да не харесваш "По-добре" има брутален текст .... По-добре с тебе грешни и бездомни, вместо с него в дома му подреден ... Ужасна е, въобще албумът е слаб според мен, не си обяснявам "огромния" му успех. Спасяват го само "Водка с утеха", "Не съм ангел", "Мъж на хоризонта", "Моят н л", "Предай се н ж" и "Последен адрес", тя като гледам умело само на тях заложи. Другите, които биват са "Другата", "Пет промила любов" и "Пак ще ме обичаш". И прекрасната "Остави ми" дори не я включи вътре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Накрая Стенли ще излезе прав Не знам защо, но си знаех, че това огромно уважение към всички колеги е поза... въпреки, че е доста убедителен и го повтаря по няколко пъти в интервю. Не го познавам Стенли (освен ако не е режисьора, но не мисля), но тази реплика за съживяването Галин я каза пред мен. Има само още трима човека които бяха там и не зная откъде я е научил той. Но за казаното го потвърждавам на 300%. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Накрая Стенли ще излезе прав Не знам защо, но си знаех, че това огромно уважение към всички колеги е поза... въпреки, че е доста убедителен и го повтаря по няколко пъти в интервю. Ще се сетите вие, ама късно. Стенли винаги ви е казвал истината, ама повечето от вас са заблудени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Cally ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ ДАЧЕВА. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ще се сетите вие, ама късно. Стенли винаги ви е казвал истината, ама повечето от вас са заблудени. Стенли наистина казва вярна информация за проекти и т.н., но личното му мнение винаги е пречупено през призмата, че е фен на Фики. Много често извърта нещата и не ги представя както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Открийте разликите: Януари 2015-та: Декември 2015-та: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ужасна е, въобще албумът е слаб според мен, не си обяснявам "огромния" му успех. Спасяват го само "Водка с утеха", "Не съм ангел", "Мъж на хоризонта", "Моят н л", "Предай се н ж" и "Последен адрес", тя като гледам умело само на тях заложи. Другите, които биват са "Другата", "Пет промила любов" и "Пак ще ме обичаш". И прекрасната "Остави ми" дори не я включи вътре. И според теб тези песни, които си избройл, не са достатъчни един албум да е успешен? 5 тотални хита и само хубави и силни песни са напълно достатъчни албумът да е един от най-добрите в жанра като цяло. Не знам кое точно не ти харесва. Този албум е ТОП откъдето и да го погледнеш. Самата Преслава едва ли ще има по-добър албум някога... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не е обвързан, защото не искат да се обвържат с него. Но въпреки това пак търси внимание. Не знам как може умен човек като моят приятел да комуникира със човек като Галин. Не искам да го обиждам, но той притежава всички лоши качества за един мъж. Не отричам, че е упорит, работлив и целенасочен. Това са неща които му помагат, но е клюкар, интригант, лъжец и куп други неща. Освен това е груб, не може да уважава по - умните и успели хора от него, освен когато не е пред камера. Не може да се говори така за хората, както той го прави. Просто не е морално и редно. Галин ще си намери майстора, сигурен съм. Всеки си има недостатъци и подобни качества, просто трябва някой наистина да му влияе по даден начин, за да се променят нещата. Лично, на гърба си, съм изпитал колко несериозен е той, примерно. Но и голяма част от нещата за него се преекспонират. Няма идеални хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Cally ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ ДАЧЕВА. :Vishenka_05: Без фарове карам от Конди да избягам, завоя пред мене изправям с мръсна газ! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 И според теб тези песни, които си избройл, не са достатъчни един албум да е успешен? 5 тотални хита и само хубави и силни песни са напълно достатъчни албумът да е един от най-добрите в жанра като цяло. Не знам кое точно не ти харесва. Този албум е ТОП откъдето и да го погледнеш. Самата Преслава едва ли ще има по-добър албум някога... Не, просто останалите са тотален потрес. Не е като при "Пази се от приятелки" да няма нито една слаба песен или при "Интрига" - 10 да са топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не, просто останалите са тотален потрес. Не е като при "Пази се от приятелки" да няма нито една слаба песен или при "Интрига" - 10 да са топ. Преслава достигна абсолютния си пик точно в края на 2007 и началото на 2008, това също не е без значение за успеха на този албум. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Кво е казала Кама за Галин, че не разбрах? А пък то на Жалин му личи отдалеч, че е кофти характер. От тези дето хапят за глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Преслава достигна абсолютния си пик точно в края на 2007 и началото на 2008, това също не е без значение за успеха на този албум. Да, но не можеш да не се съгласиш, че "Пази се от приятелки", "Интрига" и дори "Как ти стои" са по-добрите и качествени албуми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Галин си е чист гей.Само незнам досега как едно негово гадже не излезе наяве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Галин си е чист гей.Само незнам досега как едно негово гадже ниле излезе наяве. Не знаех, че има и мръсни. Сега сериозно, защо сте толкова насъбрали на Галинка, на мен не ми се стори много лош, но няма да коментирам нататък. Обаче уж всички не сте клюкарки, а още малко мръсните му презервативи и чаршафи ще изкарате на показ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Галин ще си намери майстора, сигурен съм. Всеки си има недостатъци и подобни качества, просто трябва някой наистина да му влияе по даден начин, за да се променят нещата. Лично, на гърба си, съм изпитал колко несериозен е той, примерно. Но и голяма част от нещата за него се преекспонират. Няма идеални хора. Виж Стефчо, аз уважавам твоето мнение. То е също толкова правилно и ценно колкото моето и затова ми е малко некомфортно да спорим с теб за човек към който имаш симпатии. Както споменах, моето мнение има същата тежест колкото твоето и ние с теб го гледаме спрямо нашите разбирания за живота. От тук насетне, аз поне за себе си смятам, че всеки преценява какво да харесва и с кого да е приятел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не знаех, че има и мръсни. Сега сериозно, защо сте толкова насъбрали на Галинка, на мен не ми се стори много лош, но няма да коментирам нататък. Обаче уж всички не сте клюкарки, а още малко мръсните му презервативи и чаршафи ще изкарате на показ. Тази нещастница Галинка дори не заслужава да бъде коментирана тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари