Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Със сигурност всички мислим, че е така! Тази е от тия със съсипаните от Галена психики и мечти за лидерство на техните любимки. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Аз не съм чувал някой да гледа БТВ. Само пенсионери. Аз също. Много по-интересни предавания дават по Нова, абсолютно нито един от познатите ми не гледаше Фермата, за разлика от Биг брадър. Да не говорим, че Нова прелива от формати и български сериали, в сравнение на БТВ. Толкова е жалко да се поставя под въпрос нещо, само защото любимата певица на Фокса е в БТВ и в момента вървят серия от манипулации колко по-рейтингова била. Еми не е, ето че никой от тук не я гледа, колкото и измислени статии да пробута, манипулациите не вървят, тва е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Със сигурност всички мислим, че е така! Коментирай, че толкова е нелеп тоя пост, че дори аз бях потресен. Вечната втора е само и единствено Фатмесс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Гласът на България е жив леш още от самото начало, може би с изключение на сезона, в който Ивана беше в журито. След това Х Фактор ги навря в дивия като рейтинг и като интерес от масовия зрител. "Гласът" не е произвел едно популярно име, пак с изключение на първия сезон - Роксана. Единственото приемущество на това предаване е, че от време на време участниците пеят попфолк за разлика от Фактора. БТВ духаха супата по рейтинг дори, когато Преслава беше в журито. Ако не променят изцяло концепцията на предаването (което ENJOY казва, че все пак ще се случи), нито Камелия, нито Глория, нито който и да било не биха могли да го спасят това предаване. Колкото до сравненията на рейтинга - прав си, че май няма да са в една и съща вечер и въпреки това би било интересно кое предаване ще събере повече зрители. Абе като ви казвам, че представа си нямате за какво говорите. Да, БГ Гласът е уникално зле още от първия сезон с Ивана и Роксана, и да, тоя формат не е произвел и една звезда в световен мащаб, кво остава за унас? Което не попречи още на първия сезон да отвее съответния първи сезон на Фактора с два пъти повече зрители. http://www.avtora.com/news/2011/07/19/purv..._v_efira_na_btv http://www.avtora.com/news/2011/10/25/glas...ost_realiti_btv Новини за гледаемостта на първия Фактор към момента не се намират. Което надали е случайно. Понататък https://www.slusham.com/glasat-na-balgariya...t-i-tv7-reyting https://www.slusham.com/glasat-na-balgariya...-i-nova-reyting https://www.ekrana.info/glasat-na-balgariya...po-reyting-nova Изобщо, по Босфор ТВ може да пуснат 2 часа съхнеща боя, растяща трева или просто статик, и пак ще навъртят повече рейтинг от Нова, колкото и да се пънат 2рите. И не, тоя нов сезон на Гласът с Камчия няма да е нещо феноменално ново, щото формата си е формат вкрайна сметка, ама важното е са махнали Трифи и може да стане нещо гледаемо. Атропо, откакто Магърдич и Саня са хванали Фактора, последния също е яко в кофите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тази е от тия със съсипаните от Галена психики и мечти за лидерство на техните любимки. :1000 (6): Или просто поредната Коментирай, че толкова е нелеп тоя пост, че дори аз бях потресен. Вечната втора е само и единствено Фатмесс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Абе вие възможност за нормална мисъл имате ли изобщо? Обясненията на рейтингите са хипер елементарни. Много ясно че БосфорТВ има, имала е и ще има повече рейтинг от Нова. Кой седи у тях пред телевизора? Хора, които не сте вие, т.е от 35+ нагоре, да не кажем и повече. Съответно тия няма да влезнат да лайкват страници във фейса. Нова може да пускат маса по-интересни неща, особено като за нас, 18-35, ама колко често засядате в хола пред екрана за да гледате на живо? Така тоя номер просто няма да мине. Апокрифните истории как никой от вашите познати не гледал едикво си, единствено затвърждават казаното по-горе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Аз не съм чувал някой да гледа БТВ. Само пенсионери. Точно. Пенсионери и хората в селата и малките градове, които не са толкова платежоспособни. Затова рекламодателите предпочитат Нова, която се гледа повече от младите хора и хората в големите градове, които са с по-високи доходи. Вижте разликата в цените на рекламите на двете телевизии. Нова > БТВ. И е така от няколко години. https://static.nova.bg/public/doc/doc/14860...02.02.2017.xlsx http://bravo.btv.bg/docs/02%20Feb%20RateCard%20BG%201801.pdf Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Естествено, че Нова Тв е по-гледана. Дори по Коледа отвяха по БТВ с по-добра програма. По БТВ стават единствено Мастършеф и Столичаните. За bTV 2016 г. приключва с признанието на зрителите за най-гледана телевизия в България Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Галин някакъв супер претенциозен. Това не харесва, онова не харесва Драго: От всички пътувания, освен сувенири, нося задължително... Галин: Сливи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За bTV 2016 г. приключва с признанието на зрителите за най-гледана телевизия в България Чудесно. Това е все едно Планета да обявят, че са най-гледаната телевизия в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Гласувайте: цък Единствения проблем на Нова ТВ е, че не залагат в музикални формати на поп-фолк, но поне канят изпълнителите по разни формати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Чудесно. Това е все едно Планета да обявят, че са най-гледаната телевизия в България. Чакам да ми дадеш някакъв линк, с който да ме просветиш в телевизионерството. Аз продължавам да те засипвам с такива..... ето разбивката от днес. bTV посреща 2017 г. с двойно повече зрители от „Нова” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 В тази статия са посочени Новините и е разбираемо да имат повече рейтинг, предвид че младите не гледат новини. Всички актуално можеш да го разбереш за 5 мин. от някой новинарски сайт. Всички телевизионни формати от рода на - Х-фактор, Капките, Черешката, Брадъра са в пъти по-предпочитани от другите. Не разбирам защо се правиш, като и ти знаеш как стоят нещата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Я да видим, кой се рекламира в youtube Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Слушаме ли Песента на годината? Видеоклип на годината - Comming soon... Всички телевизионни формати от рода на - Х-фактор, Капките, Черешката, Брадъра са в пъти по-предпочитани от другите. Не разбирам защо се правиш, като и ти знаеш как стоят нещата. :1000 (29): Защото не му изнася на този етап, то на всички ни е ясно. Когато Гранд дамата от Чипровци отиде във формат на Нова друга песен ще пее! Винаги е било така и винаги ще бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 В тази статия са посочени Новините и е разбираемо да имат повече рейтинг, предвид че младите не гледат новини. Всички актуално можеш да го разбереш за 5 мин. от някой новинарски сайт. Всички телевизионни формати от рода на - Х-фактор, Капките, Черешката, Брадъра са в пъти по-предпочитани от другите. Не разбирам защо се правиш, като и ти знаеш как стоят нещата. :1000 (29): Не, не е разбираемо за новините, защото през 2014 и 2015 Нова ТВ громеше БТВ точно в новините. Спрете се с това млади и стари. БТВ громи Нова от миналата година във всички възрастови категории и лично за мен бе пълна изненада, че "Фермата" преби "ВИП Брадър". В БТВ правят промени в "Гласът на България", защото Слави Трифонов го съсипа. Сега той няма да е продуцент и няма да гледаме някакъв римейк на "Шоуто на Слави", където той е основният герой, след него журито и водещите, а участниците, за които се прави формата се някакъв пълнеж. Не става така, а и БТВ бяха осъдени от авторите на формата за някъде 1 милион долара пропуснати ползи. Затова се наложи да купят правата и сега да бъдат на чисто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Чудесно. Това е все едно Планета да обявят, че са най-гледаната телевизия в България. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Я да видим, кой се рекламира в youtube прИмиера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Помните ли първите песни на Цуцето? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Няма нищо лошо Камелия да си рекламира песента, дори подкрепям, но изрази от сорта "горещото парче на 2017" не ми се виждат добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ебалнята Ден и нощ прави адския рейтинг сред учениците, за какво БТВ говорите, те всички от там се изнесоха в Нова. Едно е сигурно - Гласът ще е с нов интересен формат и се надявам да се постараят както в Х-фактор за сценографията и представянето на всяка песен. Всички ги гаврят във Фейса БТВ, че си пускат през седмица инфо как са най-най. Че то дори Слави е с в пъти по-нисък рейтинг от преди години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): Щеше да ми даваш линк за това как Нова громи БТВ ли? Б`аси как се натресе половината форум без да провери какво говори дори. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Абе, Фокси наред ли е главата? :1000 (29): Тези 2 телевизии си имат агенции, които работят за тях и на които им се плаща. Не ставахме ли свидетели покрай Изборните студия на двете медии как по БТВ казват, че тяхното изборно студио е било на първо място по гледаемост, а по същото време НОВА ТВ казваха същото за своето студио. Не можеш да замажеш нищо, колкото статии за БТВ намериш, толкова и аз ще ти намеря за Нова ТВ. Просто агенциите не са независими. Ето една прясна. NOVA е безспорният лидер в първата седмица от есенния сезон, твърдят от фирмата: Зрителите предпочитат българския сериал “Откраднат живот” и риалити институцията VIP Brother След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от bTV, през 2015 го затвърди, през пролетта и лятото на 2016 увеличи преднината си, NOVA започна есенния сезон с категоричен успех със старта на юбилейния 10-и сезон на най-бляскавото и интригуващо риалити VIP Brother и дългоочаквания втори сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот”. Отличните резултати от началните епизоди продължават и през цялата първа седмица (12-16 септември 2016) от есенния сезон, в която NOVA за пореден път доказа, че е безспорният лидер в телевизионния ефир, привличайки повече зрители сред различните целеви групи спрямо втората по гледаемост медия bTV. https://www.slusham.com/nova-tv-reyting-lider-prez-esen-2016 Е, на кого вярваме? И все пак резултатът от тукашната анкета е красноречив, никой не гледа БТВ от близо 2-3 години. Коментират се само "София ден и нощ", "Биг Брадър", Х фактор и Господарите. БТВ не лъсва с никаква качествена продукция от 3 години насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Леле, стигнаха чак до 2014 година, за да ми показват нещо! :1000 (29): Абе вие четете ли какво ви пиша? - 2016 БТВ размазва Нова ТВ и днес е същото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Щеше да ми даваш линк за това как Нова громи БТВ ли? Б`аси как се натресе половината форум без да провери какво говори дори. :1000 (29): Даам. Ето един линк с реални хора, а не с платени агенции: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=104439 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари