Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз не съм чувал някой да гледа БТВ. Само пенсионери.

Аз също. Много по-интересни предавания дават по Нова, абсолютно нито един от познатите ми не гледаше Фермата, за разлика от Биг брадър. Да не говорим, че Нова прелива от формати и български сериали, в сравнение на БТВ. Толкова е жалко да се поставя под въпрос нещо, само защото любимата певица на Фокса е в БТВ и в момента вървят серия от манипулации колко по-рейтингова била. Еми не е, ето че никой от тук не я гледа, колкото и измислени статии да пробута, манипулациите не вървят, тва е.

Сподели в други сайтове

Със сигурност всички мислим, че е така! :Vishenka_05:

Коментирай, че толкова е нелеп тоя пост, че дори аз бях потресен. Вечната втора е само и единствено Фатмесс!

Сподели в други сайтове

Гласът на България е жив леш още от самото начало, може би с изключение на сезона, в който Ивана беше в журито. След това Х Фактор ги навря в дивия като рейтинг и като интерес от масовия зрител. "Гласът" не е произвел едно популярно име, пак с изключение на първия сезон - Роксана. Единственото приемущество на това предаване е, че от време на време участниците пеят попфолк за разлика от Фактора.

БТВ духаха супата по рейтинг дори, когато Преслава беше в журито.

Ако не променят изцяло концепцията на предаването (което ENJOY казва, че все пак ще се случи), нито Камелия, нито Глория, нито който и да било не биха могли да го спасят това предаване.

Колкото до сравненията на рейтинга - прав си, че май няма да са в една и съща вечер и въпреки това би било интересно кое предаване ще събере повече зрители.

Абе като ви казвам, че представа си нямате за какво говорите.

Да, БГ Гласът е уникално зле още от първия сезон с Ивана и Роксана, и да, тоя формат не е произвел и една звезда в световен мащаб, кво остава за унас?

Което не попречи още на първия сезон да отвее съответния първи сезон на Фактора с два пъти повече зрители.

http://www.avtora.com/news/2011/07/19/purv..._v_efira_na_btv

http://www.avtora.com/news/2011/10/25/glas...ost_realiti_btv

Новини за гледаемостта на първия Фактор към момента не се намират. Което надали е случайно.

Понататък

https://www.slusham.com/glasat-na-balgariya...t-i-tv7-reyting

https://www.slusham.com/glasat-na-balgariya...-i-nova-reyting

https://www.ekrana.info/glasat-na-balgariya...po-reyting-nova

Изобщо, по Босфор ТВ може да пуснат 2 часа съхнеща боя, растяща трева или просто статик, и пак ще навъртят повече рейтинг от Нова, колкото и да се пънат 2рите.

И не, тоя нов сезон на Гласът с Камчия няма да е нещо феноменално ново, щото формата си е формат вкрайна сметка, ама важното е са махнали Трифи и може да стане нещо гледаемо. Атропо, откакто Магърдич и Саня са хванали Фактора, последния също е яко в кофите.

Сподели в други сайтове

Тази е от тия със съсипаните от Галена психики и мечти за лидерство на техните любимки. :3fdb8960598fa63e: :1000 (6):

Или просто поредната

Коментирай, че толкова е нелеп тоя пост, че дори аз бях потресен. Вечната втора е само и единствено Фатмесс!

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Абе вие възможност за нормална мисъл имате ли изобщо?

Обясненията на рейтингите са хипер елементарни.

Много ясно че БосфорТВ има, имала е и ще има повече рейтинг от Нова. Кой седи у тях пред телевизора? Хора, които не сте вие, т.е от 35+ нагоре, да не кажем и повече. Съответно тия няма да влезнат да лайкват страници във фейса.

Нова може да пускат маса по-интересни неща, особено като за нас, 18-35, ама колко често засядате в хола пред екрана за да гледате на живо?

Така тоя номер просто няма да мине. Апокрифните истории как никой от вашите познати не гледал едикво си, единствено затвърждават казаното по-горе.

Сподели в други сайтове

Аз не съм чувал някой да гледа БТВ. Само пенсионери.

Точно. Пенсионери и хората в селата и малките градове, които не са толкова платежоспособни. Затова рекламодателите предпочитат Нова, която се гледа повече от младите хора и хората в големите градове, които са с по-високи доходи.

Вижте разликата в цените на рекламите на двете телевизии. Нова > БТВ. И е така от няколко години.

https://static.nova.bg/public/doc/doc/14860...02.02.2017.xlsx

http://bravo.btv.bg/docs/02%20Feb%20RateCard%20BG%201801.pdf

Сподели в други сайтове

Естествено, че Нова Тв е по-гледана. Дори по Коледа отвяха по БТВ с по-добра програма. По БТВ стават единствено Мастършеф и Столичаните.

За bTV 2016 г. приключва с признанието на зрителите за най-гледана телевизия в България

Сподели в други сайтове

Чудесно. Това е все едно Планета да обявят, че са най-гледаната телевизия в България.

Сподели в други сайтове

Чудесно. Това е все едно Планета да обявят, че са най-гледаната телевизия в България.

Чакам да ми дадеш някакъв линк, с който да ме просветиш в телевизионерството. Аз продължавам да те засипвам с такива..... ето разбивката от днес.

bTV посреща 2017 г. с двойно повече зрители от „Нова”

Сподели в други сайтове

В тази статия са посочени Новините и е разбираемо да имат повече рейтинг, предвид че младите не гледат новини. Всички актуално можеш да го разбереш за 5 мин. от някой новинарски сайт.

Всички телевизионни формати от рода на - Х-фактор, Капките, Черешката, Брадъра са в пъти по-предпочитани от другите. Не разбирам защо се правиш, като и ти знаеш как стоят нещата. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Слушаме ли Песента на годината?

Видеоклип на годината - Comming soon... :whistling:

Всички телевизионни формати от рода на - Х-фактор, Капките, Черешката, Брадъра са в пъти по-предпочитани от другите. Не разбирам защо се правиш, като и ти знаеш как стоят нещата. :1000 (29):

Защото не му изнася на този етап, то на всички ни е ясно. Когато Гранд дамата от Чипровци отиде във формат на Нова друга песен ще пее! Винаги е било така и винаги ще бъде.

Сподели в други сайтове

В тази статия са посочени Новините и е разбираемо да имат повече рейтинг, предвид че младите не гледат новини. Всички актуално можеш да го разбереш за 5 мин. от някой новинарски сайт.

Не, не е разбираемо за новините, защото през 2014 и 2015 Нова ТВ громеше БТВ точно в новините. Спрете се с това млади и стари. БТВ громи Нова от миналата година във всички възрастови категории и лично за мен бе пълна изненада, че "Фермата" преби "ВИП Брадър". В БТВ правят промени в "Гласът на България", защото Слави Трифонов го съсипа. Сега той няма да е продуцент и няма да гледаме някакъв римейк на "Шоуто на Слави", където той е основният герой, след него журито и водещите, а участниците, за които се прави формата се някакъв пълнеж. Не става така, а и БТВ бяха осъдени от авторите на формата за някъде 1 милион долара пропуснати ползи. Затова се наложи да купят правата и сега да бъдат на чисто.

Сподели в други сайтове

Ебалнята Ден и нощ прави адския рейтинг сред учениците, за какво БТВ говорите, те всички от там се изнесоха в Нова.

Едно е сигурно - Гласът ще е с нов интересен формат и се надявам да се постараят както в Х-фактор за сценографията и представянето на всяка песен.

Всички ги гаврят във Фейса БТВ, че си пускат през седмица инфо как са най-най.

Че то дори Слави е с в пъти по-нисък рейтинг от преди години.

Сподели в други сайтове

Абе, Фокси наред ли е главата? :1000 (29):

Тези 2 телевизии си имат агенции, които работят за тях и на които им се плаща. Не ставахме ли свидетели покрай Изборните студия на двете медии как по БТВ казват, че тяхното изборно студио е било на първо място по гледаемост, а по същото време НОВА ТВ казваха същото за своето студио.

Не можеш да замажеш нищо, колкото статии за БТВ намериш, толкова и аз ще ти намеря за Нова ТВ. Просто агенциите не са независими. Ето една прясна.

NOVA е безспорният лидер в първата седмица от есенния сезон, твърдят от фирмата:

Зрителите предпочитат българския сериал “Откраднат живот” и риалити институцията VIP Brother

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от bTV, през 2015 го затвърди, през пролетта и лятото на 2016 увеличи преднината си, NOVA започна есенния сезон с категоричен успех със старта на юбилейния 10-и сезон на най-бляскавото и интригуващо риалити VIP Brother и дългоочаквания втори сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот”. Отличните резултати от началните епизоди продължават и през цялата първа седмица (12-16 септември 2016) от есенния сезон, в която NOVA за пореден път доказа, че е безспорният лидер в телевизионния ефир, привличайки повече зрители сред различните целеви групи спрямо втората по гледаемост медия bTV.

https://www.slusham.com/nova-tv-reyting-lider-prez-esen-2016

Е, на кого вярваме? И все пак резултатът от тукашната анкета е красноречив, никой не гледа БТВ от близо 2-3 години. Коментират се само "София ден и нощ", "Биг Брадър", Х фактор и Господарите. БТВ не лъсва с никаква качествена продукция от 3 години насам.

Сподели в други сайтове

Щеше да ми даваш линк за това как Нова громи БТВ ли? :whistling: Б`аси как се натресе половината форум без да провери какво говори дори. :1000 (29):

Даам. Ето един линк с реални хора, а не с платени агенции: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=104439

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...