Venci Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Просто песента е мега яка и е най-големия и хит. Аз и до днес си я пускам от време на време /малко ме е срам ;д/. Частите на Силвър зарибяват яко. :1000 (29): Поздрав с любимата песен на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Няма спиране! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аз и до днес си я пускам от време на време /малко ме е срам ;д/. Частите на Силвър зарибяват яко. :1000 (29): Поздрав с любимата песен на Ивана. Дааа, Теда разбива с тая песен, която между другото за мен е най-добрата и. Помним ли тоя хит, Кристияна разбива с поведение пред камера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Потресаващи снимки Я виж другите чалгарки как изглеждаха тогава. За времето си - 2003г - това беше една от най мащабните фотосесии в попфолка. Десито беше в топ форма. Лично за мен фотосесията за Любовта е само чувство по ми допада: Деси Слава: Пайнер ми обявиха война Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Красивая ти.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не съм чел темата назад, някой да не е казал, че Деса е такава? Аз съм казал, че е такава още с първото си посещени, на нейно участие - септември 2005 година. На следващите 5 само съм затвърждавал казаното. Най-голямото нещастие за такива като нея е, че няма бизнес с музикални продукти, за да си записва и издава и да не ходи никъде..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Къде, къде... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 (редактирано) Редактирано Февруари 12 от GSimeonova Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тая беше такова жалко копие на Цеца. Къде ли не ходи, как ли не смени псевдонима - е, не ставаше ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абе Азис по каква линия има толкова много кавъри на песни на Цеца? "Празнуваш ли сега", "Тежко ли ти е", "Дай ми го, дай", "На голо", отделно предполагам чрез него Малина се е сдобила със "Студ", а пък тая Маца нали му беше протеже? "Аз ще прося" и "Проклинам аз денят" пак са в оригинал на Цеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абе Азис по каква линия има толкова много кавъри на песни на Цеца? "Празнуваш ли сега", "Тежко ли ти е", "Дай ми го, дай", "На голо", отделно предполагам чрез него Малина се е сдобила със "Студ", а пък тая Маца нали му беше протеже? "Аз ще прося" и "Проклинам аз денят" пак са в оригинал на Цеца. Любимка му е, нали я имитираше в Като две капки вода. :1000 (29): Дай ми го, дай и На голо си ги е откраднал, а Празнуваш ли сега и Тежко ли ти е си ги издействал, когато й беше подгряващ на концерта през 2006. Студ е на един македонски композитор. Татяна също има песен от него - Всичко е любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Я виж другите чалгарки как изглеждаха тогава. За времето си - 2003г - това беше една от най мащабните фотосесии в попфолка. Десито беше в топ форма. Лично за мен фотосесията за Любовта е само чувство по ми допада: Обожавам тази фотосесия! По-добра няма в цялата си кариера. Винаги ми е стояла супер западна и стилна, секси, без каквато и да е вулгарност. А в комбинация със страхотния албум, започна много силно след напускането на "Пайнер". И така, като съм на тема Десислава - много се смях онзи ден, когато спечели "Поп-фолк хит" 2016 на "Сигнал.бг". Веднага се сетих за омразниците ѝ, като много добре си спомням как в темата за завръщането ѝ не един се плюнчеше, видите ли каква грешка била направила (все едно, че имаше какво да губи - та, тя беше изпаднала в най-голямата си кариерна дупка, макар и тук-таме да случваше на хитове и отделно да пускаше добри песни...), и че неминуемо я очаквала съдбата на Бони. Айде, сега тези така "доброжелатели" и толкова "загрижени" за Десислава, да ми обяснят къде е тя в момента, и къде Бони...! Но не това ме напуши на смях, а един друг факт, а именно този: за 20-годишната си кариера тя претърпява втори пиков момент (разбира се, този не може да се сравнява с пика ѝ преди 14-на години, такъв просто няма да има никога повече) и то в такъв момент, в който тя никога не е изглеждала толкова "зле" (според общоприетото мнение за равенство между красив / готин / добре изглеждащ и слаб). Точно когато е двойна в сравнение с периода на "Няма те до мен", където, според мен, е в оптималната си форма, тя е редом до днешните хитови изпълнители. А мразещите я се спукват да я подиграват за дебелината ѝ. Голям смях! :1000 (29): Айде, дерзайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абе Азис по каква линия има толкова много кавъри на песни на Цеца? "Празнуваш ли сега", "Тежко ли ти е", "Дай ми го, дай", "На голо", отделно предполагам чрез него Малина се е сдобила със "Студ", а пък тая Маца нали му беше протеже? "Аз ще прося" и "Проклинам аз денят" пак са в оригинал на Цеца. Азис подгряваше Цеца без пари на концерта е но ст. "Васил Левски" и така си подложи за разни кавъри. Една стотинка не е дал, а и тя не му е искала. Той е пренебрежимо незначителен, за мащабите, на нйната кариера и не може да търпи щети от него. Но пък кой да я подгрява в България през 2006 година, като бе скъсала отношенията с Пайнер и неговите нямаха шанс да се доближат дори да нея? п.п. Като започнат десовите да си хвалят нещастните фотосесии на Фатме от едно време ми става толкова смешно, че не е необходимо дори да ги цитирам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Цеци Защо е,скъсала с Щайнер, помня едно време доста често даваха 39,2 по Планета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Цеци Защо е,скъсала с Щайнер, помня едно време доста често даваха 39,2 по Планета! Те ходиха с екип на Планета в дома и в Белград, за интервю даже. Случи се нещо, като с Лили Иванова. Искал да прави нейните песни в България и.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Те ходиха с екип на Планета в дома и в Белград, за интервю даже. Случи се нещо, като с Лили Иванова. Искал да прави нейните песни в България и.... Много е алчен, от тая алчност се докара дотук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абе Азис по каква линия има толкова много кавъри на песни на Цеца? "Празнуваш ли сега", "Тежко ли ти е", "Дай ми го, дай", "На голо", отделно предполагам чрез него Малина се е сдобила със "Студ", а пък тая Маца нали му беше протеже? "Аз ще прося" и "Проклинам аз денят" пак са в оригинал на Цеца. По това време кавърдисвахва Цеца и Драгана най-редовно. Специално Азис е нещо страшно. "Никой не може" и "Няма" са на Драгана. Други големи хитове от фолка като "Гасне пламък" също са нейни. После за кратко дойде ерата на Индира, от която се възползва най-вече Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 шанс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 По това време кавърдисвахва Цеца и Драгана най-редовно. Специално Азис е нещо страшно. "Никой не може" и "Няма" са на Драгана. Други големи хитове от фолка като "Гасне пламък" също са нейни. После за кратко дойде ерата на Индира, от която се възползва най-вече Ивана. Ееее, защо винаги съм си мислел, че "Гасне пламък" е авторска... Но нищо, това не я прави по-малко страхотна песен! Дойде ми даже да кажа "велика", но гледам да избягвам прекалено високопарните определения, макар че тази балада е толкова силна и въздействаща, че напълно заслужава подобно такова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ееее, защо винаги съм си мислел, че "Гасне пламък" е авторска... Но нищо, това не я прави по-малко страхотна песен! Дойде ми даже да кажа "велика", но гледам да избягвам прекалено високопарните определения, макар че тази балада е толкова силна и въздействаща, че напълно заслужава подобно такова! Съжалявам, и аз харесвам "Гасне пламък" - даже повече ми допада аранжиментът във варианта на Райнето, но действително изпокрадоха Драгана в един период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Има една песен Тони Стораро пее нещо "добре ти беше мене като ме болеше", пускат я по дискотеките, но нищо не намирам в нета ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Има една песен Тони Стораро пее нещо "добре ти беше мене като ме болеше", пускат я по дискотеките, но нищо не намирам в нета ... Брутална е, направил съм си запис на тела и я слушам, не знам защо я бави.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Има една песен Тони Стораро пее нещо "добре ти беше мене като ме болеше", пускат я по дискотеките, но нищо не намирам в нета ... Това ли е? https://kinotube.info/channel/watch/MpKiGcvlE7Q 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари